Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΠΙΤΙΩΝ

   
Ακούω πολλούς αγαθούς να λένε.
- Σιγά μη σου πάρει η τράπεζα το σπίτι. τι να το κάνει;
...Ακόμα και αν το πάρει, ποιος θα το αγοράσει;

ΛΑΘΟΣ.


Η Τραπεζα θα στο πάρει και όταν θα το χάσεις τότε θα το καταλάβεις. Στο λέω εγώ που ζω στη χωρα που δημιουργει και ασκει το Αγγλικο δικαιο και εχω πειρα του πως λειτουργουν οι τραπεζες στις περιπτωσεις δανειων που δεν πληρονωνται και σας λέω και τι θα συμβεί, αλλά και πως θα συμβεί.

Μέχρι το τέλος του έτους οι Ελληνικές τράπεζες θα ενοποιηθούν σε μία το πολύ δύο κεντρικές τράπεζες.

Μόλις ενοποιηθούν -καθαρές πια αφού το βρώμικο κομμάτι τους θα το έχει απορροφήσει το Ελληνικό δημόσιο- θα ξεκινήσει και η πώλησή τους στις μεγάλες Γερμανικές Τράπεζες.

Οι Γερμανικές τράπεζες θα τιτλοποιήσουν (δηλαδή θα πουλήσουν) τα δάνεια σε ασφαλιστικές Γερμανικές εταιρίες, στην ουσία θα ...πωληθούν τα σπίτια που βρίσκονται πίσω από τα δάνεια, οι οποίες με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν συνεταιρισμούς διαχείρισης αυτών των δανείων.

Αυτοί οι συνεταιρισμοί θα αγορασθούν από διάφορους δημόσιους και ιδιωτικούς μεγάλους οργανισμούς στη Γερμανία για να πωληθούν μισοτιμής στους Γερμανούς πολίτες.

Κάτι ανάλογο με αυτό που υπήρχε με τους συνεταιρισμούς διάφορων συντεχνιών στην Ελλάδα, όπως του οικοπεδικού συνεταιρισμού των δικαστικών στο Μαραθώνα, των τυπογράφων στην Ηλιούπολη και άλλων.

Έτσι θα συμβεί το εξής τραγικό.

Εσείς φερ ειπείν θα χρωστάτε ένα δάνειο στη Τράπεζα 200 χιλιάδες ευρώ, που προέρχεται από το σπίτι που αγοράσατε. Η Γερμανική πια Τράπεζα θα σας πει αφού δεν μπορείτε να αποπληρώσετε το δάνειο δύο δρόμοι υπάρχουν.

Ο ένας είναι να πουλήσετε εσείς το σπίτι και με τα λεφτά που θα πάρετε να αποπληρώσετε το δάνειο. Ο άλλος είναι να σας το εκπλειστηριάσουμε εμείς.

Βέβαια δεν θα σας αφήσει ένα επ’αόριστο χρονικό διάστημα για να πουλήσετε το σπίτι , θα σας ορίσει ένα σύντομο χρονικό διάστημα τόσο που να μη μπορείτε να το πουλήσετε, γιατί δεν θα το επιτρέπουν οι οικονομικές συνθήκες της αγοράς εκείνη την εποχή.

Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα τον πλειστηριασμό του ακινήτου. Εκεί η τιμή θα είναι πολύ χαμηλή και ο αγοραστής θα είναι Γερμανός. Για δύο λόγους. επίσης.

Ο πρώτος γιατί αυτά τα δάνεια ανήκουν όπως είπαμε παραπάνω στους Γερμανικούς συνεταιρισμούς που καλύπτονται από το Γερμανικό δίκαιο και κατ’επέκταση δεν θα υπάρχει το φαινόμενο των κορακιών και δεύτερον ότι οι Γερμανοί έχουν στα χέρια τους τη ρευστότητα δηλαδή το μετρητό που εσύ δεν έχεις.

Έτσι αγαπητέ πιστούχε εσύ θα έχεις χάσει το σπίτι σου αλλά δεν θα έχεις εξοφλήσει το δάνειο. Θα συνεχίσεις να είσαι υπόδουλος στη Τράπεζα.

Αυτο διοτι το ακίνητό σου θα έχει πουληθεί για 150 χιλιάδες ενώ εσύ έχεις δάνειο 200 χιλιάδες. Μαθηματικά λοιπόν χρωστάς και 50 χιλιάδες στη Γερμανική, επαναλαμβάνω, πια Τράπεζα.

Αυτό το χρέος του υπολοίπου των 50 χιλιάδων είναι λογιστικό και όχι πραγματικό γιατί ήδη από την αρχική πώληση των Ελληνικών τραπεζών στις Γερμανικές αυτό έχει συνυπολογισθεί. Θυμόσαστε που είπα παραπάνω για το βρώμικο κομμάτι που ανέλαβε το δημόσιος; Αυτό είναι.

Όμως αυτές οι 50 χιλιάδες που εσύ εξακολουθείς να χρωστάς, η Γερμανική τράπεζα θα τις αποδώσει στο Ελληνικό δημόσιο. Το δημόσιο θα τις αγοράσει και εσύ θα χρωστάς πια στο Δημόσιο τις 50 χιλιάδες.

Εκεί σε αυτό το σημείο θα γίνει η μεγάλη σφαγή. Τότε ειναι που για την εξόφληση αυτού του ποσού θα μειωθούν συντάξεις, θα περικοπούν μισθοί και άλλα.

ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ.

Ακουσα οτι, ηδη εχουν ερθει στην Ελλαδα αντιπροσωποι των διαφορων επενδυτικων Funds, που ειδικευονται σε τετοιες ριψοκινδυνες επενδυσεις και ψαχνουν να αγορασουν πακετα δανειων που δεν εξυπηρετουνται προσφεροντας απο 10% - 50% της αξιας των δανειων. Οταν θα ερθει η ωρα να τα ρευστοποιησουν, θα ακολουθησουν την ιδια περιπου οδο, οπως οι Τραπεζες, ΑΛΛΑ θα ζητουν, επεισης, την εξοφληση των δανειων στο 100%, ολα σε μια πληρωμη, οπως τα συμβολαια δανειων που εχεται υπογραψει οριζουν.

Φυσικα οταν δεν μπορεσεται να τα πληρωσεται τοτε θα τα κατασχεσουν και θα τα βγαλουν στο σφυρι. Εαν δεν πιασουν τα λευτα που χρωστατε τοτε θα ερθουν εναντιον σας για οτι υπολοιπο υπαρχει και θα κατασχεσουν οτι δηποτε αλλο περιουσιακο, κινητο και ακινητο, στοιχειο εχεται στο ονομα σας. Τελικα θα αναγκασθητε να κανετε πτωχευση του ευατους σας, με οτι μεγαλα προβληματα συνεπαγονται σ’αυτη τη λυση.


ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Αντι να ξεσηκωθης και να ενωθεις με ολους τους αλλους πατριωτες να ριξεται την εσωτερικη Δοσιλογικη Τροικα του Σαχλαμαρα (που ειναι χειροτερος και απο τον δικτατορα Παπαδοπουλο), συνεχισε το χαβα σου. Το χαζοκουτι με τα προδοτικα παπαγαλακια συνεχιζουν να σου εφαρμοζουν το ΔΟΓΜΑ ΤΟ ΣΟΚ, και εσυ σαν χανος χαφτεις οτι σου σερβιρουν.

Εισαι Αξιος της τυχης σου!


Γράφει: Ο ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP