Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Οι εργατοπατέρες της δημοσιογραφίας: Οι πλέον ακάθαρτοι…Έχουμε αναλύσει διεξοδικά και κουραστικά ότι ο κλάδος της δημοσιογραφίας (ως κλάδος και δομή και όχι ως ατομικές περιπτώσεις) είναι ένα καθεστώς «μπράβων» του καθεστώτος και των «νταβάδων» του χρήματος.
Ο κλάδος της δημοσιογραφίας είναι συνένοχος σε όλα τα εγκλήματα του καθεστώτος και των «νταβάδων» εναντίον της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της.


Ο δημοσιογραφικός κλάδος, ιδιαίτερα τις τελευταίες δεκαετίες, αποτελούσε τον εξωθεσμικό και «παρακρατικό» μηχανισμό των «νταβάδων», του νεοταξικού καθεστώτος και των υπηρεσιών του.

Μια τέτοια, συνεπώς δομή «ενημέρωσης» που έχει το «προνόμιο» να παράγει και να κυκλοφορεί την καθεστωτική ιδεολογία, καθώς και να ασκεί καθήκοντα «μπράβου», ΜΟΝΟ λακέδες θρέφει και παρασιτικά κόπρανα…

Με αυτά τα δεδομένα και το συνδικαλιστικό όργανο του κλάδου βρίσκεται εξ ολοκλήρου κάτω από τη μπότα των «νταβάδων» και του καθεστώτος.

Οι απεργίες που κάνουν οι ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ δημοσιογράφοι εργατοπατέρες είναι για το θεαθήναι, τουφεκιές στον αέρα, τουφεκιές που συχνά διευκολύνουν και τα σχέδια των «νταβάδων».

Το σημερινό όργανο της ΕΣΗΕΑ, με πρόεδρο το γνωστό Δημήτρη Τρίμη, έχει ξεπεράσει κάθε όριο εργατοπατερικής «αλητείας»…

Δεν θα ασχοληθούμε με αυτούς τους επιδοτούμενους της «Ενημέρωσης» και της «ελευθερίας του λόγου»: ζέχνουν από όλα τα κύτταρα του σώματός τους…

Εξάλλου ο κόσμος πλέον γνωρίζει πολύ καλά όλη αυτή τη λεπρή καμαρίλα της «Ενημέρωσης»…

Για εκείνους όμως που θέλουν να μάθουν πιο πολλά παραπέμπουμε στο κείμενο που έχει αναρτήσει το «Κλασσικοπερίπτωση:
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.gr/2013/02/blog-post_2952.html

Ανοίξτε και του «Άνεργους Δημοσιογράφους», θα μάθετε πολλά…
http://anergoidimosiografoi.blogspot.gr/

Στον κλάδο της δημοσιογραφίας οι σηπτικές αναθυμιάσεις γίνονται πιο πνιγηρές…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP