Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Πλαστογραφήσεις βαθμολογιών και τίτλων σπουδών σε ιδιωτικό σχολείο


Αθήνα, 31/10/2013
Αριθμ. Πρωτ:37120
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΤΑΔΟΛΙΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ!! ΟΡΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΩΝ, ΤΙΤΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ!!! – ΑΜΕΣΗ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ

Σε όργιο παρανομίας, με την ανοχή της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας,

η οποία, αν και έχει ενημερωθεί για το ζήτημα, αρνείται να παρέμβει, έχει επιδοθεί ιδιωτικό σχολείο της Χαλκίδας. Οι παρανομίες φτάνουν μέχρι του σημείου της καταδολίευσης των Πανελλαδικών Εξετάσεων και των εξετάσεων του ΑΣΕΠ, γεγονός πρωτόγνωρο για την εκπαιδευτική ζωή της χώρας!

Η ΟΙΕΛΕ κατέθεσε σήμερα, μετά από την συγκλονιστική κατάθεση εκπαιδευτικού στο ΠΥΣΔΕ Εύβοιας στις 21/12/2013 (συνημμένο 1), στην Εισαγγελία Χαλκίδας αναφορά (συνημμένο 2) κατά της ιδιοκτησίας, του νόμιμου εκπροσώπου και των Διευθυντών του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου ΑΛΦΑ που εδρεύει στην Εύβοια αλλά και κατά παντός υπευθύνου για παραβίαση του άρθρου 4, παρ. 1, 2 και 3 και του άρθρου 20 του Συντάγματος λόγω της καταδολίευσης ενδοσχολικών εξετάσεων που νοθεύει το βαθμό πρόσβασης, επομένως και τις Πανελλαδικές Εξετάσεις και το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, για πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση, για παράβαση καθήκοντος και για παραβίαση της εκπαιδευτικής και της φορολογικής νομοθεσίας.

Η Ομοσπονδία θεωρεί ότι το ιδιωτικό εκπαιδευτήριο της Χαλκίδας είναι η κορυφή του παγόβουνου. Οι πολιτικές επιλογές Αρβανιτόπουλου τον τελευταίο 1,5 χρόνο με αποκορύφωμα την έκδοση της εγκυκλίου Φ.18/ 93893/Δ5/12-7-2013 που απομακρύνει την κρατική εποπτεία από τα ιδιωτικά σχολεία, ισοπεδώνει τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών και αποθρασύνει τους εργοδότες αλλά και η άρνηση του αρμόδιου για θέματα ιδιωτικής εκπαίδευσης Υφυπουργού κ. Κεδίκογλου να παρέμβει (μήπως επειδή η υπόθεση αφορά σχολείο της εκλογικής του περιφέρειας;) έχουν οδηγήσει σε ραγδαία όξυνση της ανομίας στα ιδιωτικά σχολεία. Η ΟΙΕΛΕ απέστειλε σήμερα επιστολές προς τη Δ/νση Ιδιωτικής Εκπαίδευσης του Υ.ΠΑΙ.Θ. (συνημμένο 3), τον Υφυπουργό (συνημμένο 4) και τον Υπουργό Παιδείας (συνημμένο 5) με τις οποίες τους ενημερώνει για την κατάσταση στο εν λόγω σχολείο και για την προσφυγή της Ομοσπονδίας στην Εισαγγελία Χαλκίδας.
Η Δ/νση Δ.Ε. Εύβοιας «υπόσχεται» ότι (πότε άραγε;) θα προβεί σε «όλες τις απαραίτητες ενέργειες»…

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΡΟΥΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΡΡΗΣ


Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ:
http://www.alfavita.gr/arthron/%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%B4%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CE%B5-%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF#ixzz2jJiqFW3T

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP