Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Καταργούν το αγροτικό κύτταρο επιβίωσης...

Το παρακάτω άρθρο είναι γραμμένο το Δεκέμβρη του 2010.
Από τις αρχές του 2014 θα απαγορεύονται οι καλλιέργειες στη χώρα μας.
 Διαβάστε ΕΔΩ 

 Ο αμερικάνικος νόμος εισάγεται τώρα και στην Ελλάδα
Καταργούν κάθε κύτταρο επιβίωσης
σε λίγο θα μας πωλούν και τον αέρα…



«Αν οι άνθρωποι αφήσουν την κυβέρνηση να αποφασίζει τι τροφή θα τρώνε και τι φάρμακα θα παίρνουν, τα σώματά τους θα είναι σύντομα σε τόσο θλιβερή κατάσταση όσο είναι οι ψυχές εκείνων που ζουν σε καθεστώς τυραννίας.»
Τόμας Τζέφερσον
Πέρασε ο νόμος στις ΗΠΑ που απαγορεύει τις μικρές καλλιέργειες (κήπους) για οικιακές ανάγκες.


Διαβάστε εδώ:
http://eleftheri-epistimi.blogspot.com/

Η Αμερική είναι πιο κοντά από όσο φαίνεται.

Οι υπερεθνικές βιομηχανίες θέλουν πλέον να μην αφήσουν κανένα οικογενειακό χώρο επιβίωσης.

Η καλλιέργεια ενός κήπου, ενός αγροτικού περιβολιού, ήταν μια σανίδα σωτηρίας για τη διατροφή και τη συντήρηση των φτωχών οικογενειών.

Η αγροτική οικονομία γενικά αποτελεί τη βάση επιβίωσης ενός λαού.

Η Νέα Τάξη αφού έχει καταστρέψει και συνεχίζει να αφανίζει τις εθνικές αγροτικές οικονομίες, υποτάσσοντας και τη διατροφή στους υπερεθνικούς βιομηχανικούς κολοσσούς και στην κερδοσκοπία των μεταλλαγμένων προϊόντων, ΤΩΡΑ επιχειρεί να αφανίσει και τα οικογενειακά κύτταρα της διατροφής: Κάθε οικιακή καλλιέργεια…

Το μόνο, δηλαδή, μέσον άμυνας εναντίον των κερδοσκόπων αρπακτικών, το μόνο μέσον ζωής των μικρών και φτωχών νοικοκυριών, ιδιαίτερα των αγροτικών περιοχών…

Θα μας απαγορεύσουν, λοιπόν, να καλλιεργούμε κηπευτικά, να έχουμε ένα κοτέτσι ή κάποια οικιακή κτηνοτροφία, θα μας απαγορεύσουν να διατηρούμε κάποιο έδαφος για να πατούμε στα πόδια μας.

Αφού κατάργησαν την αναπαραγωγή σπόρων και βιομηχανοποίησαν τους σπόρους, με την παραγωγή μεταλλαγμένων σπόρων (έτσι νόθευσαν και δηλητηρίασαν τη φύση, τη γνησιότητα και τη νοστιμάδα της αγροτικής παραγωγής), ΤΩΡΑ θα προχωρούν στην ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της οικιακής καλλιέργειας με στόχο τον ολοκληρωτικό αφανισμό κάθε καλλιέργειας ΕΞΩ από τις βιομηχανίες και το εμπόριο τροφίμων.

Διαβάζουμε από:
http://eleftheri-epistimi.blogspot.com/2010/11/blog-post.html



«Ήδη στην Αμερική έχει ξεκινήσει η εφαρμογή του νόμου που έχει κατατεθεί στο Κογκρέσο και αφορά την απαγόρευση καλλιέργειας οργανικών τροφών.

Με λίγα λόγια την απαγόρευση του σπιτικού κήπου για την επιβίωση της οικογένειας.

Όποιος λοιπόν δεν θέλει να ενταχθεί στους κανόνες της Παγκοσμιοποίησης και θα θελήσει να κάνει ένα μικρό κήπο για να ζει αυτός και η οικογένειά του, θα χαρακτηρίζεται επικίνδυνος και θα δέχεται πρόστιμα και κατασχέσεις προϊόντων καθώς αυτά θα αποτελούν «κίνδυνο για την δημόσια υγεία».

Το όνομα του νόμου αυτού είναι «Νόμος Συγκλήτου S 510 Εκσυγχρονισμός Ασφάλειας Τροφίμων», σύμφωνα με τον οποίο χαρακτηρίζεται παράνομη η καλλιέργεια και αποθήκευση σπόρων.

Ο νόμος της Συγκλήτου «510» για τον εκσυγχρονισμό της ασφάλειας των τροφίμων έχει χαρακτηριστεί ως ο πιο επικίνδυνος νόμος στην ιστορία των ΗΠΑ.

Ο νόμος θα δίνει το δικαίωμα στην κυβέρνηση των ΗΠΑ να απαγορεύει ή να νομιμοποιεί το μέχρι τώρα δικαίωμα όλων για την καλλιέργεια, το εμπόριο και την μεταφορά όλων των τροφίμων.

Ο νόμος δίνει το δικαίωμα στον «Μεγάλο Αδερφό» να ρυθμίζει μέχρι και την καλλιέργεια ντοματών στην αυλή του σπιτιού μας.

Δίνει το δικαίωμα στην κυβέρνηση να συλλαμβάνει και να φυλακίζει ανθρώπους που πωλούν αγγούρια στην λαϊκή. Θα ποινικοποιεί τη μεταφορά οργανικών τροφών αν δεν συμμορφώνεται κάποιος με τους κανόνες των αρχών».

Αυτές τις «αμερικανιές» ετοιμάζουν και τη χώρα μας…

Μόνο που ξεχνούν οι τεχνοκράτες της εξουσίας ότι εδώ είναι Ελλάδα…

Θα το καταλάβουν πολύ σύντομα όταν επιχειρήσουν να φέρουν τέτοιους νεοταξικούς νόμους στην Ελλάδα…

Θυμάστε επί Σημίτη που είχε προταθεί η κατάργηση του κοκορετσιού;

ΟΥΤΕ τόλμησαν να το προωθήσουν…


Το άρθρο βρίσκεται ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5211

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP