Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΟΙ «πονηρές» και «ασυνάρτητες» αφέλειες Ρουπακιώτη


Συνταρακτικές (!) οι δηλώσεις Ρουπακιώτη κραυγάζουν πολλοί…
Σύμφωνα, λοιπόν, με τον πρώην υπουργό της κυβέρνησης των ανδρεικέλων, όλη η επιχείρηση κατά της Χρυσής Αυγής στήθηκε με τις πιεστικές υποδείξεις των «Αμερικανοεβραϊκών και αμερικανοελληνικών οργανώσεων».


Οι δηλώσεις αυτές Ρουπακιώτη αν δεν ενέχουν το στοιχείο της συνειδητής «ηλίθιας δολιότητας», έχουν το στοιχείο του «χρήσιμου ηλιθίου» του καθεστώτος.

Καταρχήν «ξεπλένουν» το πολυκέφαλο παρακράτος και τα πολιτικά παιχνίδια των στρατηγών του: Τις μυστικές υπηρεσίες.

Δηλαδή, σύμφωνα με τη «δόλια αφέλεια» Ρουπακιώτη, του μεγάλου αυτού «αντιρατσιστή» πρώην υπουργού της κυβέρνησης, όλο αυτό το άθλιο και κακόγουστο θέατρο της πολιτικής σχιζοφρένειας στήθηκε, έτσι στα ξαφνικά, για να ικανοποιήσει τις πάγιες και σταθερές πιέσεις των «Αμερικανοεβραϊκών και αμερικανοελληνικών οργανώσεων» ή τις επικοινωνιακές ανάγκες του ταξιδιού του Σαμαρά στην Αμερική…

Αυτοί που μας κυβερνούν και ιδιαίτερα οι «αριστεροί» υπουργοί δεν έχουν ούτε το μυαλό του αγοραίου δικηγόρου. Αραδιάζουν αγοραία πυροτεχνήματα «συνεκτικής» ασυναρτησίας που το ένα καταρρίπτει το άλλο και όλα μαζί τη λογική των πραγμάτων.

Για τις «βόμβες» Ρουπακιώτη, διαβάστε ΕΔΩ:
http://greki-gr.blogspot.gr/2013/10/blog-post_6877.html

ΟΙ δηλώσεις Ρουπακιώτη δολοφονούν ΟΧΙ μόνο την πολιτική πραγματικότητα αλλά και την τυπική ΛΟΓΙΚΗ.

Πρώτον. Οι ασφυκτικές πιέσεις των «Αμερικανοεβραϊκών και αμερικανοελληνικών οργανώσεων» και ΟΧΙ μόνο, δεν προέκυψαν ΤΩΡΑ: Είναι χρόνιες, σταθερές, συστηματικές και οργανωμένες (επιδοτούμενες από διαβόητους διεθνείς χρηματιστηριακούς μαφιόζους) σε πολλές κεφαλές και εστίες, διεθνώς και εδώ.

Προκύπτει λοιπόν το καταλυτικό ερώτημα: Γιατί η κυβέρνηση και ΟΛΟΙ οι μηχανισμοί του χρήματος, με πρωτοπορία τις προπαγανδιστικές τους «πόρνες» (ΜΜΕ) επιδοτούσαν λυσσωδώς τη Χρυσή Αυγή όλα αυτά τα χρόνια και την κατέστησαν σημαντικό εκλογικό βραχίονα του καθεστώτος;

ΤΩΡΑ, στα ξαφνικά, «ευαισθητοποιήθηκε» η κυβέρνηση και οι πολυπλόκαμοι μηχανισμοί των διεθνών και ντόπιων «νταβάδων» εναντίον της Χρυσής Αυγής;

Αυτήν την κραυγαλέα ΑΝΤΙΦΑΣΗ ο πρώην υπουργός δεν μας τη λύνει.

Δεύτερον. Είναι γνωστό, αυτό πλέον το γνωρίζουν και οι πέτρες, ότι η Χρυσή Αυγή είναι μια ναζιστική συμμορία του ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ και των ηγεμονικών πολιτικών εκφράσεων αυτού του παρακράτους: Της ιστορικής και σύγχρονης Δεξιάς (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ).

Αυτό το παρακράτος
σε αγαστή συνεργασία με το κράτος, τα κυβερνητικά κόμματα του καθεστώτος ΚΑΙ με μουσική υπόκρουση τα «αριστερά» βιολιά και τους υστερικούς «αντιρατσιστές (τύπου Ρουπακιώτη και CIA) ΕΙΝΑΙ που συνέβαλαν στην ανάπτυξη και το «φούσκωμα» της Χρυσής Αυγής.

Ερώτημα: Πώς είναι, λοιπόν, δυνατόν, ΤΩΡΑ, ΟΛΟΙ αυτοί που μέχρι χθες βάζανε πλάτη στη ναζιστική συμμορία, ΞΑΦΝΙΚΑ να «ευαισθητοποιούνται» από τις «πιέσεις» των διεθνών αντιναζιστών; Από τις πιέσεις που πάντα ήταν …ασφυκτικές και πολλαπλά εκδηλωμένες…

ΣΕ κανένα από τα ουσιώδη πολιτικά ερωτήματα δεν απαντάει ο Ρουπακιώτης. Πετάει απλώς ένα πυροτέχνημα αγοραίας πολιτικής εμπορίας και κατανάλωσης…

Συγκαλύπτει έτσι με πονηρό, δικολαβίστικο τρόπο και με «αφελή» πολιτική δολιότητα, τα παιχνίδια που παίζονται από τα μεγάλα Αφεντικά, τα δωσίλογα ανδρείκελά τους, το κράτος και το παρακράτος με το τέκνο τους: Την παρακρατική ναζιστική συμμορία τους…

Από την άλλη κολλάει και ένσημα στη Χρυσή Αυγή, αυτός ο μέγας «αντιρατσιστής», σαν διωκόμενη οργάνωση από τους Εβραίους και Αμερικανούς:
Αυτήν την κουτοπονηράδα πώς να τη χαρακτηρίσουμε: Διατεταγμένη ή χρήσιμης ηλιθιότητας;

Και στο τέλος το κερασάκι της τούρτας: Προλειαίνει το έδαφος για το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο που ο Σαμαράς δεν προώθησε γιατί «έπρεπε να έχει διάδρομο ανοιχτό για να ξαναφέρει τους ψηφοφόρους πίσω» (sic)!!!

Εδώ απαστράπτει το «βάθος» της πολιτικής σκέψης του «φανατικού» αντιρατσιστή. Ο Σαμαράς ο εντολοδόχος, δεν υπάκουε στις εντολές των μεγάλων διεθνών «αντιρατσιστών» και τα πολυκέφαλα δίκτυα της πλανητικής εξουσίας, διότι «έπρεπε να έχει διάδρομο ανοιχτό για να ξαναφέρει τους ψηφοφόρους πίσω»!!!

ΤΩΡΑ ο Σαμαράς …συμμορφώθηκε!!!

Τέτοιες ασυνάρτητες βλακείες μας αραδιάζει ο Ρουπακιώτης και τις παίρνουμε στα σοβαρά…


 Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7827

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP