Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Οι μαϊμούδες των «αριστερών» άλλοθι…


Αυτές οι «αριστερές» αντιπολιτεύσεις, παλιότερα στο ΠΑΣΟΚ, σήμερα στο ΣΥΡΙΖΑ, είναι πιο αποκρουστικές απ’ αυτούς που «αντιπολιτεύονται»…
Δεν παρέχουν, απλώς, το «αριστερό» άλλοθι στα καθεστωτικά τους κόμματα, αλλά μας εμπαίζουν ακόμα πιο ασύστολα απ’ αυτά…
Ο Παναγιωτακόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Λαφαζάνης: Έχουμε γράψει, κατά καιρούς, πολλά γι αυτούς…


Πριν από μερικούς μήνες, Μάρτιος 2013, υπογραμμίζαμε για το φίλο Λαφαζάνη:

«Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης συνεχίζει το γνωστό παιχνίδι του: Να ποτίζει τους διψασμένους με αλατισμένο νερό, δηλαδή να εμπαίζει τους αφελείς.
Μια ζωή τώρα όλο «αντιπολιτευτικές» ομοβροντίες εκτοξεύει εναντίον της ηγεσίας του κόμματός του (στην οποία και αυτός συμμετέχει) και παραμένει ακλόνητος στην ηγεσία…
Οι λαφαζάνειες θεατρικές παραστάσεις δεν είναι μόνο μονότονες και κακόγουστες, αλλά πλέον αγγίζουν τα όρια της αθλιότητας και του γελοίου…».


Περισσότερα για τις «ομοβροντίες» Λαφαζάνη, ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7370


Στην τελευταία συνεδρίαση της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ, το περασμένο Σαββατοκύριακο, η «Αριστερή Πλατφόρμα», μετά από ένα διάστημα αφωνίας, διαφώνησε με την απόφαση του κόμματος να ψηφίσει την τροπολογία για την αναστολή χρηματοδότησης πολιτικών κομμάτων.

Στηλίτευσε, ορθότατα, την τροπολογία με το εξής σκεπτικό:
«Δίνει τη δυνατότητα για εφιαλτικές αυθαιρεσίες, μακάβριες σκευωρίες και διώξεις πολιτικής σκοπιμότητας σε βάρος κινημάτων, κοινωνικών αγώνων και δυνάμεων της ανατρεπτικής Αριστεράς»!!!


Στη Βουλή αυτή η «εφιαλτική» και «μακάβρια» τροπολογία υπερψηφίστηκε από τους βουλευτές της «Αριστερής Πλατφόρμας»!!!

Κραυγάζουμε για «εφιάλτες» και «μακάβριες σκευωρίες», αλλά τις νομιμοποιούμε και με τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ μας στη ΜΑΚΑΒΡΙΑ κατοχική Βουλή και με την ΨΗΦΟ μας!!!

Αν αυτό δεν είναι ένα «μακάβριο» θέατρο ΕΜΠΑΙΓΜΟΥ του ελληνικού λαού, τότε πράγματι οι λέξεις και οι έννοιες έχουν «καρατομηθεί» ΟΧΙ μόνο από τα κυβερνητικά ανδρείκελα του 4ου Ράιχ, αλλά και από τα «αριστερά» τους εξαπτέρυγα…

Επ’ αυτού διαβάστε το σχετικό άρθρο:
Στον ίλιγγο της κατοχικής αβύσσου…
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7900


Ακόμα, όμως, πιο αποκρουστική είναι η «άβυσσος καιροσκοπισμού» του Λαφαζάνη. Απολογήθηκε για την ψήφο του με τα ακόλουθα:
«Ψήφισα αυτή την τροπολογία κατά την ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή, παρά τη ριζική μου διαφωνία με αυτήν, μόνο και μόνο για να μη δώσω την ευκαιρία στο ΠΑΣΟΚ και το Μνημονιακό μπλοκ, ιδιαίτερα σε τούτη την κρίσιμη φάση, να αξιοποιήσει τη διαφωνία μου για να παίξει βρώμικα παιχνίδια σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ...».


Δηλαδή ψήφισε ο Λαφαζάνης την τροπολογία των «εφιαλτικών αυθαιρεσιών» και των «μακάβριων σκευωριών», την τροπολογία που θα ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ όσους «παραβιάζουν» τις αποφάσεις της ΕΕ, την τροπολογία που θα ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙ τους αγώνες του ελληνικού λαού και θα ΦΙΜΩΝΕΙ κάθε ενοχλητική φωνή, για να μη «δώσει την ευκαιρία» να παιχτούν «βρώμικα παιχνίδια σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ»!!!

Τέτοια κακοήθεια πολιτικάντικου καιροσκοπισμού! Ψηφίζω την τροπολογία των βρώμικων παιχνιδιών σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας, των κινημάτων και του ελληνικού λαού για να μην «κατηγορηθεί» ο ΣΥΡΙΖΑ!!!


Από ποιους; Από αυτούς που προωθούν τα βρώμικα παιχνίδια και θωρακίζουν τη βρωμιά τους και το δωσιλογισμό τους με τρομονόμους και νέους 509!!!


Εδώ ο Λαφαζάνης δεν δηλώνει απλώς τον ακραίο καιροσκοπισμό του, αλλά και κάτι ακόμα χειρότερο:
Την ολοκληρωτική υποταγή του στη «ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ» του κατοχικού καθεστώτος (των τρομονόμων, των διώξεων και της φίμωσης), την υστερική ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ του στον κυβερνητικό στόχο του ΣΥΡΙΖΑ: Σ’ αυτόν της διαχείρισης του προτεκτοράτου-ΕΛΛΑΣ, της διαχείρισης του κατοχικού καθεστώτος του 4ου Ράιχ…

ΠΑΝΩ απ’ όλα, λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ, η εκλογική προοπτική της κυβερνητικής διαχείρισης της ΑΠΟΙΚΙΑΣ των μαφιόζων του χρήματος…

Αρκετά πλέον με τις μαϊμούδες των «αριστερών» άλλοθι…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP