Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Η αμάθεια και ανοησία κτυπάνε κόκκινο… Έγινε και ο Σαμαράς …«μπολσεβίκος»!Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο της καπιταλιστικής ΦΡΙΚΗΣ και στο κλίμα της σύγχυσης και της ολοκληρωτικής κατάρρευσης Ιδεών και Αξιών, άρχισαν να σκαρίζουν ποικίλοι αρουραίοι…
Μια κατηγορία από αυτούς τους αρουραίους είναι τα ποικίλα «βαποράκια» των μυστικών υπηρεσιών που βγήκαν στο σεργιάνι για να συκοφαντήσουν τον Κομμουνισμό…


ΟΛΟΙ οι οχετοί από τα αρχεία των μυστικών υπηρεσιών βγαίνουν στον αφρό προκειμένου να συκοφαντήσουν τον Μπολσεβικισμό…

 
Ξεχνούν τη ΦΡΙΚΗ που βιώνουμε, τη φρίκη της καπιταλιστικής κτηνωδίας και …θυμούνται τα «εγκλήματα» των Μπολσεβίκων!

Οι πλέον δόλιοι συνδυάζουν τη σκοταδιστική αμάθεια με τη φρενοβλαβή ανοησία: Ταυτίζουν αυτό που ζούμε με τον Κομμουνισμό και Μπολσεβικισμό.


Μέχρι και το Σαμαρά προσφωνούν «μπολσεβίκο»:
«Ο Μπολσεβίκος από την Καλαμάτα συνεχίζει να καταστρέφει τον καπιταλισμό!»!!!

Δεν είναι, δηλαδή, ο καπιταλισμός η ΚΟΛΑΣΗ και η ΦΡΙΚΗ που ζούμε, αλλά κάποια ανδρείκελά του που έγιναν …μπολσεβίκοι!!!

Αυτοί οι απολογητές της καπιταλιστικής κακουργίας προχωρούν ακόμα ένα βήμα: Ταυτίζουν τη φρενοβλάβεια των φοροεπιδρομών της δωσίλογης κυβέρνησης των ανδρεικέλων με την οικονομική πολιτική των Μπολσεβίκων…

Δηλαδή ταυτίζουν το ΦΑΣΙΣΜΟ του 4ου Ράιχ (ΗΠΑ-Γερμανίας) και τις χρηματιστηριακές μαφίες (τις ηγεσίες του πλανητικού καπιταλισμού-ιμπεριαλισμού) με το μπολσεβικισμό και τη «λεηλασία» του Ρώσικου λαού από τους μπολσεβίκους, στα πρώτα χρόνια της Σοβιετικής ανοικοδόμησης και το σταλινισμό.

Ταυτίζουν τη θεωρία-μύθο του «πρωτογενούς πλεονάσματος» (Σαμαράς), με το πρωτογενές πλεόνασμα των Μπολσεβίκων.

Πρέπει να είσαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ κρετίνος, με όγκους ΑΓΝΟΙΑΣ στα οικονομικά ζητήματα και στην Πολιτική, σε συνδυασμό με μια υστερική, αντικομουνιστική δολιότητα, για να ξεστομίζεις τέτοιες κακοήθεις αρλούμπες…

Να ταυτίζεις δηλαδή την «πρωταρχική συσσώρευση» («λεηλασία») στη Σοβιετική Ένωση με τη λεηλασία που γίνεται σήμερα.


Η «λεηλασία» στη Σοβιετική Ένωση έγινε για τη γρήγορη ΕΚΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗ της χώρας, ενώ η σημερινή ΛΕΗΛΑΣΙΑ γίνεται για τις τσέπες των μαφιόζων του χρήματος και είναι μια ΛΕΗΛΑΣΙΑ που υπονομεύει τη βιομηχανική παραγωγή, δηλαδή οδηγεί στην ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗ…

Αυτό το ζήτημα το έχουμε αναλύσει και παλιότερα, στο άρθρο:
«Η Σοβιετική κοινωνία»
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5949

Γράφαμε, μεταξύ άλλων:

«Η εκβιομηχάνιση πραγματοποιήθηκε, κυρίως, σε βάρος της κατανάλωσης των λαϊκών μαζών. Η γρήγορη εκβιομηχάνιση στην ΕΣΣΔ, πήρε τη μορφή της «πρωταρχικής συσσώρευσης» που πραγματοποιείται με μια αναγκαστική αφαίρεση από την κατανάλωση.
Πολλοί εξομοίωσαν αυτή την «πρωταρχική συσσώρευση» στην ΕΣΣΔ με την «πρωταρχική συσσώρευση»» του καπιταλισμού που είχε θεμελιωθεί πάνω στη γιγάντια αύξηση της λαϊκής εξαθλίωσης.
Μια τέτοια εξομοίωση είναι εντελώς επιφανειακή, αν όχι και «πονηρή»…
Η καπιταλιστική συσσώρευση είναι μια συσσώρευση ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, δηλαδή μια κεφαλαιοποίηση της υπεραξίας που αποσκοπεί στη δημιουργία περισσότερης υπεραξίας από το ΚΕΦΑΛΑΙΟ.
Εδώ το ΚΕΡΔΟΣ είναι ο σκοπός και το κίνητρο της καπιταλιστικής παραγωγής.
Η σοβιετική συσσώρευση είναι μια συσσώρευση παραγωγικών μέσων σαν ΑΞΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ και όχι σαν εμπορευματικών αξιών.
Εδώ το κέρδος δεν είναι ούτε ο σκοπός, ούτε η κινητήρια δύναμη της παραγωγής. Αντιπροσωπεύει ένα απλό βοηθητικό όργανο στα χέρια του κράτους για την διευκόλυνση, εκτέλεση και επαλήθευση του Σχεδίου.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σήμερα ο παγκοσμιοποιημένος καπιταλισμός στη σηπτική του κατάρρευση οδηγεί τη λαϊκή εξαθλίωση, τη χρεοκοπία και των ίδιων των κρατών, καθώς και τη διάλυση των εθνών σε μορφές κτηνώδους παράκρουσης.
Η γιγάντια αυτή καταστροφή της κατανάλωσης και των εθνικών κοινωνιών δεν αποτελεί «πρωταρχική συσσώρευση», δηλαδή συσσώρευση για την παραγωγική ανάπτυξη.
Είναι «συσσώρευση» χρηματιστηριακή: Καταστροφή της κατανάλωσης, λαϊκή αθλιότητα σε μορφές φρενοβλάβειας και ολοκληρωτική απομύζηση του εθνικού πλούτου κάθε χώρας για τα θησαυροφυλάκια του χρηματιστηριακού και τραπεζικού κεφαλαίου.
Αυτό φαίνεται καθαρά στον εφιάλτη που ζούμε στην Ελλάδα. Τα ανδρείκελα, σαν αιμοβόρες ύαινες, κατασπαράζουν, ληστεύουν και δολοφονούν κτηνωδώς τον ελληνικό λαό και τη χώρα για τη σωτηρία και την παρασιτική απληστία των μαφιών του χρήματος…».


Βλέπουμε, λοιπόν, ότι η ΔΟΛΙΑ αμάθεια και η αβυσσαλέα ανοησία τέτοιων «κειμένων» είναι ένα «σύμπλεγμα» αντικομμουνιστικών κακοηθειών και διαστροφών:

α). Προκειμένου να εξωραΐσουν τον καπιταλισμό, αποκόβουν τη σημερινή λεηλασία από την καπιταλιστική μήτρα, τη ληστεία από τις χρηματιστηριακές ελίτ, την απομονώνουν και την ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ με την «πρωταρχική συσσώρευση» ΕΚΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗΣ στη Σοβιετική Ένωση.

β).
Αποκρύβουν τη ΛΕΗΛΑΣΙΑ της «πρωταρχικής συσσώρευσης» του ίδιου το καπιταλισμού που συντελέστηκε στο αρχικό του στάδιο για την παραγωγική του ανάπτυξη.

Αποκρύβουν και τον διαφορετικό κοινωνικό της χαρακτήρα: «Πρωταρχική συσσώρευση» του καπιταλισμού με κίνητρο το κέρδος των κεφαλαιοκρατών και «πρωταρχική συσσώρευση» της Σοβιετικής Ένωσης με κίνητρο τη συσσώρευση παραγωγικών μέσων και αξιών χρήσης…

γ). Τέλος παρασιωπούν σκοπίμως ότι η σημερινή λεηλασία του ελληνικού λαού και όλων των λαών της υφηλίου δεν γίνεται για καμία «πρωταρχική συσσώρευση» ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ παραγωγής και ανάπτυξης, αλλά για τις τσέπες των μαφιόζων του χρήματος…

Και δεν παρασιωπούν, απλώς, αυτή τη ΘΕΜΕΛΙΑΚΗ συνιστώσα, αλλά και ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ την κλεψιά των χρηματιστηριακών μαφιών με τον κομμουνισμό…

Και τα δωσίλογα ανδρείκελα με τους Μπολσεβίκους…

ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ τους…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP