Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Η τρόικα έφυγε, η καταιγίδα έρχεται...

Λόγια και Σκέψεις

Ο απολογισμός της αμερικάνικου τύπου σύλληψης των μελών της "άγνωστης αυγής"-μάλιστα οι μπάτσοι της αντιτρομοκρατικής, μπήκαν στο πετσί του ρόλου φωνάζοντας λετς γκό, δεν σας θύμισαν το "πουτ δε κοτ ντάουν; "- δεν είναι και τόσο καλός για όλους εμάς που πανηγυρίσαμε την επαναλειτουργία του κράτους.
Έχουμε και λέμε:


Έφυγε η τρόικα αφήνοντας σαφείς οδηγίες για μειώσεις μισθών-συντάξεων και αυξήσεις φόρων, διότι τρύπα υπάρχει και πρέπει να κλείσει.

Ζήτησε
την άρση κάθε ορίου στις απολύσεις των επιχειρήσεων-μιλάμε για τον ιδιωτικό τομέα- και επειδή δεν χαλάμε χατήρι το ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες ο... υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Ζήτησε
να μπει ξανά στο σχέδιο το ξεπάγωμα των πλειστηριασμών-ξέρετε αυτό το θέμα το έχει αναλάβει προσωπικά ο αντωνάκης,πάτησε πόδι- διότι ποιοί είμαστε εμείς που θα έχουμε σπίτια.

ΕΒΟ και ΛΑΡΚΟ στο στόχαστρο, μην ξεχνιόμαστε!


Σήμερα ανακοινώθηκε το κλείσιμο εταιρείας ένδυσης που απασχολούσε 1500 εργαζόμενους, απλά και ελληνικά ακόμα 1500 οικογένειες στον καιάδα.

Οσονούπω σταματά η επιχορήγηση των ασφαλιστικών ταμείων από τον κρατικό προϋπολογισμό, ο νόμος του μεγάλου πολιτικού Λοβέρδου τίθεται σε ισχύ, για το καλό μας.

Οι αυτοκτονίες ξεπέρασαν τις 4000, αλλά τα μέσα ενημέρωσης δεν το γνωρίζουν, όπως δεν γνώριζαν τι ακριβώς έκανε η χρυσή αυγή.

Ήξεραν στο περίπου και επειδή είναι συνεπείς επαγγελματίες, δεν μπορούσαν να μεταδώσουν αδιασταύρωτες πληροφορίες.
Έτσι λοιπόν σοκαρισμένοι από τις εξελίξεις έπεσαν από τα σύννεφα, ευτυχώς οι άνθρωποι έπεσαν στη θάλασσα όπου ως γνωστόν οι φελλοί και τα σκατά επιπλέουν.

Το Καποδιστριακό κλειστό,
ποιος νοιάζεται όμως, όταν το θέμα και αυτής της ημέρας είναι αν κοιμήθηκε καλά ο φυρερίσκος, "δέσανε" σωστά την υπόθεση ή θα βγουν πανηγυρικά και ηρωικά να συνεχίσουν το έργο τους!

Σώσαμε τη Δημοκρατία, στην οποία δεν υπάρχουν αδιέξοδα αλλά ας συνδράμομε με μια αποφασούλα για να είμαστε σίγουροι; Το σύνταγμα τι λέει;Και η δικαιοσύνη; καλά; τα παιδιά;

Πάντα καλά, καλό μήνα, όχι-όχι δεν είναι πρωταπριλιά, αλήθεια λέω!

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP