Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΤΩΡΑ ξαναζεσταίνεται η σούπα της «αριστερής τρομοκρατίας»



Ο Σαμαράς, η κυβέρνησή του και το προπαγανδιστικό παρακράτος τού κατοχικού προτεκτοράτου (ΜΜΕ) φαίνεται ότι περνούν τους Έλληνες «αμερικανάκια».
Για να στηρίξουν την ΑΠΑΤΗ των «δύο άκρων» έβγαλαν από τη ναφθαλίνη το παρακρατικό έγκλημα της Μαρφίν. Το συνδέουν με την «αριστερή τρομοκρατία»:
«Συνωμοσίες των πυρήνων της φωτιάς» και CIA.


Σήμερα οι πάντες γνωρίζουν (το ρεσάλτο το έχει αναλύσει διεξοδικά) ότι αυτές οι οργανώσεις της «επαναστατικής τρομοκρατίας» (από τη 17Ν και τον ΕΛΑ μέχρι τις σημερινές) αποτελούν κατασκευάσματα των μυστικών υπηρεσιών και των παρακρατικών μηχανισμών: Οι μυστικές υπηρεσίες με «αριστερές» υπογραφές.

Το ίδιο και οι «ακροδεξιά τρομοκρατία», όπως οι παρακρατικές «ομάδες κρούσης» της Χρυσής Αυγής: Οι μυστικές υπηρεσίες και το παρακράτος με «ακροδεξιές» και «φασιστικές» υπογραφές.

Και στις δύο περιπτώσεις οι «υπογραφές» αλλάζουν. Οι στρατηγοί και οι σπόνσορες παραμένουν οι ίδιοι: Το παρακράτος, το κράτος και οι καθοδηγητές τους, δηλαδή οι διεθνείς μυστικές υπηρεσίες…

Το έχουμε αναλύσει κουραστικά: Οι οργανώσεις της «αριστερής τρομοκρατίας», οι επιδοτούμενες ομάδες του «αντιφασισμού» και «αντιρατσισμού», καθώς και οι «φασιστικές» παρακρατικές συμμορίες (Χρυσή Αυγή) είναι «ομάδες κρούσης», φαινομενικά αντίπαλες, αλλά με τους ίδιους στρατηγούς και σπόνσορες: Παίζουν Πίνγκ Πόνγκ πάνω στο τραπέζι της Νέας Τάξης και των μηχανισμών της (διεθνών και εγχώριων).

Εδώ πράγματι υπάρχουν «δύο άκρα»: Η κατασκευασμένη ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ των δύο προβοκατόρικων άκρων τα οποία έχουν τα ίδια κέντρα καθοδήγησης και κοινούς σκηνοθέτες.

Στην ουσία υπάρχει ΕΝΑ άκρο: Το κράτος, το παρακράτος και οι μυστικές υπηρεσίες που κατασκευάζουν ακραίες και φαινομενικά αντίπαλες τρομοκρατικές ομάδες για να παίζουν τα παιχνίδια τους εναντίον της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της, για να προωθούν και να επιβάλουν τη «νομιμότητα» του δωσίλογου καθεστώτος, τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ και τη ΦΡΙΚΗ του, τη συκοφάντηση και την καταδίκη των λαϊκών ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ, τη ΦΙΜΩΣΗ των αγωνιστικών ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ…

ΟΤΑΝ, λοιπόν, σήμερα, μετά από 4 χρόνια περίπου έρχεται ο Σαμαράς να μιλήσει για «αριστερή τρομοκρατία» στο έγκλημα της Μάρφιν, αυτό φαντάζει σαν προβοκατόρικο γέλιο μακάβριας κοροϊδίας.

Ακόμα και οι πιο ηλίθιοι αυτής της χώρας γνωρίζουν ότι την τράπεζα του Βγενόπουλου την έκαψαν οι μηχανισμοί του καθεστώτος (κράτος, παρακράτος, μυστικές υπηρεσίες και τα εκτελεστικά τους όργανα) για να προβοκάρουν τις μεγάλες εκδηλώσεις της λαϊκής ΟΡΓΗΣ την εποχή εκείνη, να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό και να αναχαιτίσουν τη λαϊκή παλίρροια που φούσκωνε και απειλούσε να σαρώσει τα κομματικά και συνδικαλιστικά φράγματα…

Γράφαμε τότε, 5 Μαΐου 2010, στο σχόλιο: «Κρατική προβοκάτσια η πυρπόληση της τράπεζας Marfin»

"Αδιάψευστο στοιχείο της καθεστωτικής προβοκάτσιας των μυστικών υπηρεσιών είναι η τράπεζα Marfin.
Είναι δυνατόν να είναι ανοικτή η τράπεζα σήμερα σε μια τόσο εκρηκτική κατάσταση, μέσα στο κέντρο του τυφώνα;
Ήταν πάνω από σίγουρο ότι η τράπεζα θα κινδύνευε και θα γινόταν στόχος της οργανωμένης προβοκάτσιας.
Γατί δεν έκλεισε την Τράπεζα ο κ. Βγενόπουλος;
Γιατί πίεσαν τους εργαζομένους να δουλέψουν;
Το συμπέρασμα βγαίνει μόνο του: Ήθελαν θύματα!!!
Μήπως θυμάται κανείς μια παρόμοια προβοκάτσια με τους εμπρησμούς των ελληνικών πολυκαταστημένων παλαιότερα;
Και τότε στην πυρπόληση του Κ. Μαρούση είχαμε 4 νεκρούς!!!
ΤΩΡΑ η κατάσταση είναι απείρως πιο άγρια: Στοχεύουν άμεσα στην απαγόρευση των απεργιών, στην κήρυξη κατάστασης Εκτάκτου Ανάγκης και στην προώθηση και άλλων εφιαλτικών εθνικών συμφορών, όλων των κατοχικών μέτρων της δικτατορίας του ΔΝΤ…»

Βρίσκεται με άλλα κείμενα ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4479


Σήμερα κατασκευάζουν ένα προβοκατόρικο πόρισμα περί «αριστερής τρομοκρατίας» για να προωθήσουν τα εφιαλτικά τους σχέδια.

Αναλυτικότερα στο άρθρο:
Λαϊκή Εξέγερση ή «γύψος»!
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7862


Γι αυτό βγάλανε από τη ναφθαλίνη και τον Μαζιώτη. Τον κρατούσαν στις εφεδρείες…

Τώρα τον …θυμήθηκαν και τον «ξεθάβουν» για να στηρίξουν το άλλο κατασκευασμένο τρομοκρατικό τους «άκρο»: Καραμπινάτη προβοκάτσια με τους «πυρήνες» των μυστικών υπηρεσιών στον «αντιεξουσιαστικό» χώρο…

Μάλλον θα έχει και το σήριαλ της «αριστερής τρομοκρατίας» και των «αντιεξουσιαστών» πολλά επεισόδια (υλικό υπάρχει άφθονο): Τώρα αρχίζει…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP