Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Οι επιθανάτιοι σπασμοί του Άδωνι…


H υπόθεση Τομπούλογλου βαθαίνει και γίνεται θηλιά στο λαιμό του κλόουν υπουργού υγείας, Άδωνι…
Πανικός και «τρικυμία εν κρανίω» έχει καταλάβει το ανδρείκελο αυτό της δωσίλογης αυθάδειας και της κτηνώδους καταστροφής της Υγείας…
Έσπευσε πανικόβλητος να αποστασιοποιηθεί από το διαβόητο λαμόγιο-εκβιαστή, Τομπούλογλου και να εμφανιστεί και σαν «αρχάγγελος» της «Κάθαρσης»:
Συνταγή Μητσοτάκη…


Μόνο που ο Άδωνις δεν έχει τα φόντα του Μητσοτάκη και πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να ψεύδεται ασυστόλως…

Ζήτησε, λοιπόν, από τη μια την παραδειγματική τιμωρία του συλληφθέντα πρόεδρου του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού», και από την άλλη, με το γνωστό ύφος του τηλεπλασιέ, δήλωσε ότι δεν έχει καμιά ευθύνη για το διορισμό του:
«Το ίδρυμα επέλεξε το κύριο Τομπούλογλου, εγώ δεν είχα καμία ανάμιξη με τον διορισμό του ούτε και ο προκάτοχός μου»!

Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται. Ο πανικός του Άδωνι τον οδηγεί σε …αδούλευτα ψεύδη, τέτοια που αμέσως τα αντιλαμβάνονται και οι ηλίθιοι. Ο πανικός σε μικρούς νεόπλουτους και υστερικούς της εξουσίας σε οδηγεί στην ολοκληρωτική βλακεία…

Διαβάστε το παρακάτω κείμενο για να αντιληφτείτε το βάθος του βλακώδους ψεύδους. Το είδαμε εδώ:
http://greki-gr.blogspot.gr/2013/12/blog-post_4452.html


ο Άδωνις πνίγεται από ασφυξία…

Ίσως να διαισθάνεται ότι είναι μετρημένες οι μέρες του και ότι μπορεί να αποτελέσει, για την καταρρέουσα κυβέρνηση, ένα αναλώσιμο υλικό, έναν αποδιοπομπαίο τράγο.

Είναι πολύ ευάλωτος με αυτά τα χοντροκομμένα ψεύδη του, τα καραγκιοζιλίκια του, αλλά και τις στενές προσωπικές σχέσεις του με το αυθάδες λαμόγιο: Τον πρόεδρο του Νοσοκομείου.

Βλέπετε ήρθαν και τα «γιαουρτάκια» ξανά και φορτισμένα στην επικαιρότητα.
Τα γιαουρτάκια που εκτοξεύτηκαν, στις 12 Απριλίου του 2012, στο τραπέζι που έπιναν τον καφέ τους: Άδωνις, Μανωλίδου και Τομπούλογλου!!!

Διαβάστε και δείτε και το βίντεο εδώ:
http://greki-gr.blogspot.gr/2013/12/blog-post_2239.html

Μια άλλη, επίσης, σημαντική λεπτομέρεια είναι αυτή που διαβάσαμε στον «Πιτσιρίκο», στο σχόλιο με τίτλο: «Άδωνις Τομπούλογλου»:
http://pitsirikos.net


«Εντελώς συμπτωματικά, μετά από δημοσίευμα του περιοδικού Hot Doc, σύμφωνα με το οποίο, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφτηκε το σπίτι γνωστού φαρμακοβιομηχάνου μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα μια μέρα πριν την ψήφιση της τροπολογίας για τα φάρμακα στη Βουλή -και την αποκάλυψη πως υπάρχει βίντεο που το αποδεικνύει- έχουμε την σύλληψη του πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας και προέδρου του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, Χάρη Τομπούλογλου…».

Αυτή η «σύμπτωση» δείχνει ότι έχει βάθος αυτή η υπόθεση και «κολλάει» στο κείμενό μας:
Τα πολιτικά σημάδια «μιλούν» και «κραυγάζουν»…
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8185


Αναμένουμε και νέα επεισόδια…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP