Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Aντεπίθεση ΣΥΡΙΖΑ! Στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Ιερισσό… κλιμάκιο ο Τσακαλώτος με τον Σταθάκη (Ευφυέστατο)!


Οι δύο επενδυτές βουλευτές της Ριζοσπαστικής Αριστεράς επένδυσαν τεράστια ποσά στην Blackrock, η οποία είναι βασικός μέτοχος της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ που κάνει την «επένδυση» στην Χαλκιδική.
Στις 24 Δεκέμβρη,

στη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην Ιερισσό, θα ενημερώσουν τους εξεγερμένους κατοίκους της Χαλκιδικής για το στρατηγικό αριστερό ριζοσπαστικό σχέδιο εξαγοράς της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ μέσω επενδύσεων στην Blackrock.

Πρόκειται για επαναστατική σύλληψη των δύο εγκεφάλων του ΣΥΡΙΖΑ, που διατηρούσαν ως επτασφράγιστο μυστικό, αλλά μετά τις αποκαλύψεις από το «πόθεν έσχες» αναγκάζονται ν’ αποκαλύψουν!

Ένα σχέδιο που θα ζήλευε κι ο...
Λένιν στη διάρκεια της Οκτωβριανής Επανάστασης του ΄17!


Η φήμη ότι στο στρατηγικό σχεδιασμό των επιφανών επενδυτών του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει ο Μυταράκης, δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Σίγουρο είναι ότι ο σύντροφος Πάχτας γνωρίζει την επαναστατική λειτουργία της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και προσφέρει σχετική υποκριτική κάλυψη με δήθεν δηλώσεις υπέρ της εξόρυξης…

ΠΗΓΗ:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/12/blog-post_5185.html


Διαβάστε ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8120
  

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP