Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Στημένο το δημοψήφισμα

Από Κώστα Οικοδόμο


Ο Τσίπρας και η παρέα του προσέφυγε στο δημοψήφισμα υποτίθεται για να διαπραγματευτή με καλύτερους όρους ενώ είχε παραδοθεί άνευ όρων.Το πρόβλημα τους ήταν πώς να δικαιολογήσουν την προδοσία του στον λαό ώστε να αποφύγουν μια άμεση εξέγερση και άμεσα και επανάσταση από τον προδομένο λαό.

Το δημοψήφισμα που από ότι φαίνεται είχε συμφωνηθεί κάτω από το τραπέζι με τους διαχειριστές των τοκογλύφους της ΕΚΤ. Να γίνει δημοψήφισμα και ταυτόχρονα τα καθάρματα της ΕΚΤ να κλείσουν την στρόφιγγα της ρευστότητας στις τράπεζες στην Ελλάδας.

Να μπεί το πλαφόν των 60 ευρώ με την ελπίδα να αγανακτήσει το λαός, και να δημιουργεί ένα κλίμα υπέρ του ΝΑΙ, καθώς τα «αριστερά» δεκανίκια της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ απέκλεισαν μετά βουλιμίας την επιστροφή στην δραχμή της μόνης λύσης για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της ρευστότητας, και το εκβιασμό των οικονομικών δολοφόνων της θεσμό-τρόικας, για να συνεχιστούν τα μνημόνια. 
 
Μην προτείνοντας ο ΣΥΡΙΖΑ την διάδοχη λύση της δραχμής, και πως παραμονή στο Ευρώ-ΕΕ, είναι μονόδρομος, και η συνέχιση των μνημονίων σαν το μη «Χείρον Βέλτιστων».  


 Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=9761

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP