Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Τα 200 ανθρωπάκια που υπερψηφίζουν την εξαθλίωση με προθυμία

 Χρήστος Κυργιάκης

Προσθήκη ΡΕΣΑΛΤΟ:
Τα απανθρωπάρια είναι 300! Τα 100 νομιμοποιούν τα εγκλήματα των υπολοίπων, των κυβερνητικών ανδρεικέλων…
Ίχνη ανθρωπιάς δεν υπάρχουν στους κτηνάνθρωπους, για τον απλούστατο λόγο ότι είναι οι πωρωμένοι υπάλληλοι της εξουσίας του κεφαλαίου. Διαθέτουν μόνο τη «συνείδηση» του «εκτελεστή»…


Όλοι τους πιστά κομματόσκυλα στον τσοπάνη-αρχηγό, σηκώνουν χωρίς δεύτερη σκέψη το χέρι τους και ψηφίζουν ότι η κομματική πειθαρχία επιβάλλει.
Αρκετοί από αυτούς, με δικές τους δημόσιες δηλώσεις, δεν γνωρίζουν καν τι ψηφίζουν, αφού δεν μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν τα μνημόνια.


Προσπαθούν να παραμυθιάσουν τον ελληνικό λαό, μηρυκάζοντας φράσεις, ατάκες και ρητά στη θέση των ανύπαρκτων επιχειρημάτων αφού κάθε μέρα, εδώ και τέσσερα χρόνια τα αποτελέσματα της πολιτικής που υπερψήφισαν, για το καλό, υποτίθεται του λαού, τους διαψεύδουν.

Με το επιχείρημα ότι ζούσαμε τα προηγούμενα με δανεικά τα οποία πρέπει να επιστρέψουμε στους δανειστές, υπογράφουν το ένα μνημόνιο μετά το άλλο.

Βέβαια, την απάντηση την έδωσε ο ίδιος ο Σόιμπλε μιλώντας στους δουλικούς του κατά την τελευταία του επίσκεψη στη χώρα μας, λέγοντας πως υπάρχουν οχτώ λίστες Λαγκάρντ χωρίς να έχει πληρώσει κανένας ούτε ευρώ.

Τα δανεικά, λοιπόν, τα οποία επικαλούνται οι κυβερνώντες και οι τηλεπαπαγάλοι έγιναν καταθέσεις εκατοντάδων δις ευρώ σε ξένες τράπεζες.

Άλλωστε την αλήθεια την είχε πει πριν από καιρό και ο Πάγκαλος μ’ εκείνο το περίφημο «μαζί τα φάγαΜε». Πράγματι, «μαζί τα φάγαΝε».

Τα δύο αυτοκίνητα
σε κάθε οικογένεια και τα εξοχικά σε βουνό ή θάλασσα που επικαλούνται δεν είναι παρά τα ψίχουλα που μοίρασαν στον κόσμο για να κρατήσουν για τον εαυτό τους ολόκληρο το καρβέλι.
Και τώρα αναγκάζουν τον ελληνικό λαό να πληρώσει εκείνος το καρβέλι που καλόφαγαν λίγοι κηφήνες.

Έφτασαν σε τέτοιο σημείο γελοιοποίησης που κοτζάμ πρωθυπουργός της χώρας έβγαλε διάγγελμα στον ελληνικό λαό για την προσωρινή μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, υπερηφανευόμενος ότι «το πήρε πάνω του», λες και ανακοίνωνε την αποχώρηση της τρόικας από τη χώρα.

Μιλούν για επαναδιαπραγμάτευση
ενώ γνωρίζουν πολύ καλά πως από το πρώτο κιόλας μνημόνιο τέτοια δυνατότητα δεν υπάρχει. Απόδειξη ότι κάθε φορά που έρχεται η τρόικα με την απειλή της μη καταβολής της δόσης, ότι ζητήσει το παίρνει.

Γνωρίζουν, αλλά δεν το λένε, ότι
ο Τόμσεν και η παρέα του δεν συζητά. Απαιτεί, «κάνει ταμείο» και διατάζει αριθμό απολύσεων.


Τόσα χρόνια οι έλληνες εφοπλιστές είναι πρώτοι στον κόσμο αλλά αποδίδουν φόρους πολύ λιγότερους απ’ ότι οι ναυτικοί.

Κοτζάμ πρωθυπουργός, βγήκε στη ζητιανιά, ζητώντας από τους εφοπλιστές να «δώσουν κατιτίς» γιατί δεν έχει τη βούληση να το επιβάλει.

Με τους εργαζόμενους όμως δεν τον χαρακτηρίζει η ίδια «ευγένεια». Γι’ αυτούς ισχύει το «αποφασίζω και διατάζω».



Έφτασαν σε τέτοιο σημείο δουλικότητας που απαγορεύουν μέχρι και τις συναθροίσεις άνω των τριών ατόμων όταν κάποιο από τα μεγάλα αφεντικά τους φτάσει στη χώρα μας καταπατώντας κάθε έννοια ατομικής ελευθερίας και έκφρασης.


Έκλεισαν την ΕΡΤ μέσα σε ένα βράδυ δωρίζοντας την παροχή του ψηφιακού σήματος στα μεγάλα συμφέροντα.

Τους είδα να φωτογραφίζονται ευτυχισμένοι συγχαίροντας τον πρωθυπουργό μετά την υπερψήφιση του τελευταίου νομοσχεδίου για τις απολύσεις στο δημόσιο λες και ψήφιζαν κανένα νομοσχέδιο που θα καταπολεμούσε την ανεργία και θα μείωνε τη φτώχια και την εξαθλίωση στη χώρα.

Έφτασαν την επίσημη ανεργία στο 27% και κοροϊδεύουν τους πολίτες λέγοντας πως αυτή είναι η λύση του προβλήματος διακηρύσσοντας πως έτσι οδηγούμαστε στην ανάπτυξη.

Ναι, όταν θα πάνε τους μισθούς στα 300 ευρώ, όταν θα έχουν ξεπουλήσει όλη τη δημόσια περιουσία, όταν θα έχουν αφήσει συντρίμμια και αποκαΐδια, τότε θα υπάρξει ανάπτυξη, θα υπάρξει ανοικοδόμηση και στην ανοικοδόμηση αυτή θέλουν πάλι να έχουν το πρώτο χέρι, αυτοί οι ίδιοι που προκάλεσαν την καταστροφή.

Μόνο που θα έχουν καταστρέψει δύο ολόκληρες γενιές οδηγώντας τους στην ανεργία, την αναξιοπρέπεια, τη φτώχια και τη μετανάστευση.

Αυτοί οι ίδιοι που με συντονισμένο τρόπο και ευρωπαϊκές συμφωνίες εισήγαγαν τους μετανάστες στη χώρα μας με μοναδικό σκοπό την συμπίεση του κόστους στην αγορά εργασίας και τη διασπορά της ξενοφοβίας και του ρατσισμού, εμφανίζονται ως υπερασπιστές τόσο των δικαιωμάτων των ελλήνων όσο και των δικαιωμάτων των μεταναστών.

Το μόνο που πετυχαίνουν με μεγάλη μέχρι στιγμής αποτελεσματικότητα είναι η φύλαξη της Βουλής.
Είτε με τα ΜΑΤ και τις δυνάμεις καταστολής, είτε με άλλους τρόπους φροντίζουν να νιώθουν ασφαλείς μέσα στο χώρο που συντελείται το έγκλημα ενάντια στον ελληνικό λαό.

Ξέρουν ότι είναι αναλώσιμοι με ημερομηνία λήξης, γι’ αυτό και φοβούνται.

Έχω όμως μία απορία: Πώς μπορούν και κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια;

Δεν έχουν ίχνος ανθρωπιάς; Τι θα πει γι’ αυτούς η Ιστορία;

Έτσι είναι! Στα ανθρωπάκια, δεν χωράει η ανθρωπιά. Μόνο το ατομικό τους συμφέρον.


ΠΗΓΗ:
http://www.alfavita.gr/


Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7671

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP