Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Η μολότωφ στη Μονή Εσφιγμένου


Πολύς ντόρος γίνεται για τη μολότωφ στη Μονή Εσφιγμένου.
Πιθανότατα η φωτογραφία είναι μια προβοκάτσια, το γνωστό έργο κάθε εξουσίας που θέλει να αποπροσανατολίσει τη σκέψη από την ουσία των πραγμάτων και να προλειάνει το έδαφος της τρομοκρατικής εισβολής των ΜΑΤ, του φασιστικού γύψου.


Ωστόσο και αληθινή να είναι η φωτογραφία ο θόρυβος που ξεσήκωσε σηματοδοτεί τούτο: Μπροστά στην επέλαση των ΜΑΤ και την κακουργηματική αγριότητα της εξουσίας (κάθε εξουσίας) η αυτό-άμυνα του λαού και του κάθε ανθρώπου είναι καταδικαστέα και ΑΦΟΡΙΖΕΤΑΙ…


Με πιο απλά λόγια: Μα ληστεύουν, μας δολοφονούν χωρίς οίκτο, μας πετάνε έξω από τα σπίτια, μας στέλνουν τα ΜΑΤ για να μας ξεριζώσουν από το χώρο μας, από την ΥΠΑΡΞΗ μας, ΚΑΙ εμείς δεν έχουμε το δικαίωμα της άμυνας, δεν έχουμε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να αγωνιστούμε για τη ζωή μας και την ύπαρξή μας, με κάθε μέσον…

Αυτόν τον ακραίο ραγιαδισμό σηματοδοτεί η αφοριστική καταδίκη του μοναχού και της Μονής, η καταδίκη της απελπισμένης ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ απέναντι στην έφοδο των κατοχικών δυνάμεων του 4ου Ράιχ.

Και τον σηματοδοτεί διπλά η δολιότητα της προβοκάτσιας: Το φωτο-μοντάζ με τη μολότωφ.

Κατασκευάζονται τέτοια εντυπωσιακά προβοκατόρικα τρικ, έτσι ώστε να υπάρξουν ομοβροντίες αφοριστικών αναθεμάτων εναντίον ΓΕΝΙΚΑ κάθε δυναμικής, αγωνιστικής και πολεμικής πράξης ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στο δωσίλογο καθεστώς των ανδρεικέλων.

Αυτοί οι αφοριστικοί αλαλαγμοί είναι το ίδιο το δόγμα: «Σφάξε με αγά μου να αγιάσω»!!!


Εμείς θα επιθυμούσαμε η φωτογραφία να είναι αυθεντική. Αυτό θα έδειχνε ότι το πνεύμα της πολεμικής αντίστασης υπάρχει ακόμα. Γιατί είναι περιττό να τονίσουμε για άλλη μια φορά ότι ο ελληνικός λαός δέχεται τον πιο άγριο, ύπουλο και εξοντωτικό πόλεμο από τις δυνάμεις του πλανητικού φασισμού και τα ντόπια ανδρείκελά τους.

Και σε ένα τέτοιο πόλεμο δεν πας με το σταυρό στο χέρι, αλλά με τα ανάλογα πολεμικά υλικά με τη «φωτιά και το τσεκούρι»…

ΟΣΟΙ ενοχλούνται, λοιπόν, από την πράξη του καλόγηρου (έστω και σαν προβοκατόρικο φωτομοντάζ) είναι με το μέρος των δημίων και δολοφόνων μας…

ΤΩΡΑ ποιο είναι το καθεστώς στο Άγιον Όρος, ποια τα εσωτερικά του προβλήματα και οι εσωτερικές θεολογικές διενέξεις ΔΕΝ έχουμε γνώση.

Δεν χρειάζεται, βεβαίως, και να τα γνωρίζεις ΟΛΑ αυτά για να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙΣ τελεσίδικα την έφοδο των ΜΑΤ της κυβέρνησης των δωσίλογων.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ η εισβολή των ΜΑΤ καταδεικνύει τούτο: Ότι η Διοίκηση του Αγίου Όρους συμμαχεί ΑΝΟΙΚΤΑ με την κυβέρνηση των δωσίλογων.

Χωρίς να δώσει αυτή το πράσινο φως ή να έχει προετοιμάσει το έδαφος δεν θα μπορούσαν τα ΜΑΤ να εισβάλουν στη Μονή…

Και στο γεγονός αυτό της Μονής Εσφιγμένου αποκαλύπτεται το εξής ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ: Ότι τόσο η Διοίκηση του Αγίου Όρους, όσο και το Διευθυντήριο της Εκκλησίας, αποτελούν στυγνές ΕΞΟΥΣΙΕΣ, διαχειριστές και έμποροι του Ορθόδοξου δόγματος, σε απόλυτη σύμπνοια με τα κατεστημένα της πολιτικής εξουσίας των ανδρεικέλων.

Κάθε τι που δεν σκύβει το κεφάλι στη δικτατορική τους μπότα ρίχνεται στην πυρά…

Εδώ η Ελλάδα αποτεφρώνεται και ο λαός της εξοντώνεται από τις στρατιές και τους δωσίλογους του 4ου Ράιχ και οι κεφαλές της Εκκλησίας και του Μοναχισμού έχουν βάλει την ουρά στα σκέλια και ευλογούν την πλανητική φασιστική θηριωδία και μάλιστα ανοικτά, όπως ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος…

Για τη Μονή Εσφιγμένου χαλάσανε τον κόσμο: «Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι …».




Εδώ η πατριαρχική κεφαλή υποκλίνεται δουλοπρεπώς στον Πάπα (το σύμβολο της νεοταξικής ισοπέδωσης της Ορθοδοξίας) και οι Διοικήσεις (Εκκλησίας και Αγίου Όρους) έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους.

Τη Μονή Εσφιγμένου θέλουν να ρίξουν στην πυρά: «Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι …».

Διαβάστε και εδώ:
http://imeroviglio.blogspot.gr/
Και εδώ:
http://omadaneoneforiakon.blogspot.gr/2013/07/blog-post_4820.html


Στον πόλεμο αυτό που είναι ο χειρότερος, αλλά και πιο ύπουλος της Ιστορίας πρέπει να μάθουμε να ξεχωρίζουμε αυτούς που είναι με το λαό και αυτούς που είναι με τους δημίους της ανθρωπότητας (Νέα Τάξη).

ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ να κατεδαφίσουμε το κεντρικό ιδεολόγημα των ΕΞΟΥΣΙΩΝ: Το «Σφάξε με αγά μου να αγιάσω»!!!

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP