Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Οι καιροσκοπικές «φαντασιώσεις» Λαφαζάνη


Η Πυθία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, πέταξε το χρησμό του στο Συνέδριο:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται ποτέ να έρθει στην κυβέρνηση αν αφυδατώσει το ριζοσπαστισμό και την εναλλακτικότητά του και εμφανιστεί απλώς ως δύναμη εναλλαγής στο πλαίσιο του συστήματος».


Κοπανιστός αέρας! «ριζοσπαστισμός» και «εναλλακτικότητα»: ήχοι λέξεων που χαϊδεύουν τα αυτιά όλων…

Δεν μας εξήγησε ΠΟΤΕ συγκεκριμένα ο Λαφαζάνης το περιεχόμενο αυτών των λέξεων και κυρίως τo πώς εκφράζεται και αποτυπώνεται στην πολύ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ πολιτική ΠΡΑΚΤΙΚΗ του ΣΥΡΙΖΑ.

Γιατί αυτή η ΠΡΑΚΤΙΚΗ όχι μόνο «ριζοσπαστισμό» και «εναλλακτικότητα» (για να μη μιλήσουμε για σοσιαλιστικό περιεχόμενο) δεν περιέχει, αλλά το εντελώς αντίθετο, αυτό που δήθεν κτυπάει, με άσφαιρα λεκτικά πυρά, ο Λαφαζάνης: «δύναμη εναλλαγής στο πλαίσιο του συστήματος», δηλαδή εναλλακτική καπιταλιστική διαχείριση.

Εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ,
σταθερά, καθημερινά και ανοικτά υιοθετεί και προωθεί ΟΛΕΣ τις στρατηγικές επιλογές του υπερεθνικού ιμπεριαλισμού και ο Λαφαζάνης μας μιλάει για «ριζοσπαστισμό» και «εναλλακτικότητα»!!!

Εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ εκδηλώνει
και μάλιστα φανατικά όλα τα νοσήματα του εκλογικού κρετινισμού και του καθεστωτικού πολιτικαντισμού και η Πυθία, ο Παναγιώτης, συνεχίζει τους χρησμούς περί «ριζοσπαστισμού» κ.λπ…

Ένα μόνο συγκεκριμένο παράδειγμα είναι αρκετό για να δείξει τις καιροσκοπικές «φαντασιώσεις» του Λαφαζάνη, δηλαδή τη ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ παραπλάνηση των αφελών.

Ο στρατηγικός προσανατολισμός του ΣΥΡΙΖΑ είναι η ΕΕ και η σωτηρία του ευρώ. Αυτό δηλώνεται σε καθημερινή βάση από τον Τσίπρα.

Ακόμα και στο Συνέδριο το ξεκαθάρισε το ζήτημα:

«Τυχόν επιστροφή στα εθνικά νομίσματα θα μετέτρεπε τους λαούς της Ευρώπης σε οικονομικούς ανταγωνιστές. Αυτό που εμείς επιδιώκουμε δεν είναι ο ανταγωνισμός, αλλά η αλληλεγγύη των ευρωπαϊκών λαών».

Και συμπλήρωσε επιθετικά:


«Και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι θα πει αυτό το δογματικό: “η Ευρώπη δεν μετασχηματίζεται”. Όλα μετασχηματίζονται, όλα ανατρέπονται, αν οι κοινωνίες αντισταθούν και αντιδράσουν πολιτικά, αν κλονίσουν τους συσχετισμούς δύναμης. Πολύ περισσότερο όταν το σύστημα με το οποίο οργανώθηκε η Ευρώπη, βρίσκεται σήμερα σε βαθιά οικονομική και κοινωνική κρίση».

Τον προκαλεί, εδώ ανοικτά το Λαφαζάνη ο Τσίπρας και αυτός μιλάει για «ριζοσπαστισμούς» και «εναλλακτικότητες»!!!

Να θυμίσουμε ότι ο Λαφαζάνης έχει πετάξει τις «αντιπολιτευτικές» του ρουκέτες: «Η ευρωζώνη και ΕΕ δεν μεταρρυθμίζονται αλλά ανατρέπονται».

Μια ζωή ο Λαφαζάνης «φαντασιώνεται» καιροσκοπικά και παρέχει τη στήριξή σε κάθε ηγεσία του ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ: Το άλλοθι δηλαδή του «αριστερού» παπουτσιού, σπέρνοντας κάθε τόσο και «στρατηγικές» ή «τακτικές» αντιπολιτευτικές κορώνες, αλλά πάντα ακολουθώντας τους καθεστωτικούς ακροβατισμούς του κόμματός του, καθώς και τις βροντώδεις διαχειριστικές του «εναλλακτικές».

Φαίνεται ότι για τον Λαφαζάνη
ο «ριζοσπαστισμός» και η «εναλλακτικότητα» είναι οι πτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ που θα τον καταστήσουν και κυβερνητικό ανδρείκελο του 4ου Ράιχ: Ιδεολογικό και πολιτικό είναι…

Αναδημοσιεύουμε ένα μικρό κείμενο, από τα τελευταία μας, για το Λαφαζάνη.
ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7370

Λαφαζάνης: Η κακοήθεια των «επαναστατικών» πυροτεχνημάτων


Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης συνεχίζει το γνωστό παιχνίδι του: Να ποτίζει τους διψασμένους με αλατισμένο νερό, δηλαδή να εμπαίζει τους αφελείς.

Μια ζωή τώρα όλο «αντιπολιτευτικές» ομοβροντίες εκτοξεύει εναντίον της ηγεσίας του κόμματός του (στην οποία και αυτός συμμετέχει) και παραμένει ακλόνητος στην ηγεσία…

Οι λαφαζάνειες θεατρικές παραστάσεις δεν είναι μόνο μονότονες και κακόγουστες, αλλά πλέον αγγίζουν τα όρια της αθλιότητας και του γελοίου.


Για τις παλιότερες ομοβροντίες έχουμε γράψει ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6725

Τώρα έχουμε ένα νέο «επαναστατικό» πυροτέχνημα. Σε συνέντευξή στην «Αυγή» (23/3) μας είπε:
«Η ευρωζώνη και ΕΕ δεν μεταρρυθμίζονται αλλά ανατρέπονται».

Εδώ ο Τσίπρας αγωνίζεται για τη σωτηρία της ΕΕ και του ευρώ και ο Λαφαζάνης λέει τα εντελώς αντίθετα και παραμένει «πιστός» στρατιώτης του κόμματος!!!

Εδώ ο Τσίπρας κατηγορεί το Eurogroup ότι με τις αποφάσεις του τορπιλίζει το τραπεζικό σύστημα, την ευρωζώνη και την ΕΕ και ο Λαφαζάνης μας λέει ότι «Η ευρωζώνη και ΕΕ δεν μεταρρυθμίζονται αλλά ανατρέπονται»!!!

Δηλαδή ο Λαφαζάνης διαφωνεί σε ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ζητήματα και παραμένει στο κόμμα και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος!!!

Το ένα πόδι ο Λαφαζάνης το έχει ΕΝΤΟΣ ΕΕ και ευρώ, εντός του πεδίου αγώνα του Τσίπρα ο οποίος αγωνίζεται για τη διάσωση των τραπεζών, και τη μεταρρύθμιση της ΕΕ και του ευρώ, ΚΑΙ με το άλλο πόδι «κλωτσάει» βάναυσα την ΕΕ και το ευρώ, γιατί δεν «μεταρρυθμίζονται αλλά ανατρέπονται»!!!

Αυτό πλέον ξεπερνά κάθε μορφή οπορτουνισμού. Ξεπερνάει και την αθλιότητα των αστών πολιτικών.

Έχει όλα τα νοσήματα του κοινοβουλευτικού πολιτικαντισμού και ιδιαίτερα της πασοκικής αχρειότητας και διπροσωπίας…

Αρκετά με αυτό γελοίο παιχνίδι του εμπαιγμού μας…


 Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7647

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP