Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΧΕΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ - ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ Ο "ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ" (ΚΑΨΗΣ)


 
Κλασσικοπερίπτωση  
Είναι ηλίου φαεινότερον ότι αυτό που στην παρούσα φάση ενοχλεί περισσότερο το κατοχικό καθεστώς είναι η για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας, λειτουργία δημόσιου φορέα (ΕΡΤ) απο τους ίδιους τους εργαζόμενους (απολυμένους κατά την κυβέρνηση).
Την ενοχλεί όχι μόνο διότι στην επερχόμενη επιθεώρηση απο τον ίδιο τον Χίμλερ - Σόϊμπλε θα γίνουν ρεζίλι,

αφού παρά την αμέριστη βοήθεια των κορακιών της DIGEA (καναλάρχες), της ΟΤΕ- DEUTSE TELEKOM και των άλλων "δημοκρατικών" δυνάμεων κατοχής,δεν κατάφεραν να εξαφανίσουν την φωνή των Ελλήνων απο τα ερτζιανά, αλλά κυρίως γιατί η διεθνώς αναγνωρισμένη και επιτυχής αυτοδιαχείριση της ΕΡΤ απο "ιθαγενείς", "ιερές αγελάδες" και "κομμούνια", δηλαδή απο εργαζόμενους 'Ελληνες πολίτες που σέβονται το Σύνταγμα και τους νόμους, αποδεικνύει το μέγεθος του ψεύδους και την χυδαιότητα της παγκόσμιας προπαγάνδας σχετικά με την "αδιαμφισβήτη" ικανότητα και δυνατότητα των ολίγων να αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς, με γνώμονα δήθεν το εθνικό, ευρωπαϊκό, ή οικουμενικό "συμφέρον".

Η "υπόθεση ΕΡΤ"
έχει πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από όσες μπορεί να φανταστεί ο μέσος Έλληνας τηλεθεατής των ιδιωτικών καναλιών της τηλετύφλωσης και παρακολουθητής των μισθωμένων απο την τρόικα Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης.

Καθημερινά όλο και περισσότεροι ξένοι αναλυτές και ρεπόρτερς, γράφουν για την επι της ουσίας υπεράσπιση της νομιμότητας και της δημοκρατίας απο έναν αυτοδιαχειριζόμενο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα.

Αυτήν την διεθνή ξεφτίλα είχε να την βιώσει "ελληνική" ...κυβέρνηση απο την εποχή του γυψαδώρου του ΙΔΕΑ και της CIA Παπαδόπουλου, πράγμα που τους αγχώνει σε τετοιο βαθμό ώστε να κάνουν την μια βλακεία μετά την άλλη.

Έτσι μετά το "μαύρο" στην ζωή και στις οθόνες μας, έβαλαν το παρδαλό κίτς της νέας ΥΕΝΕΔ νομίζοντας ότι με συνταγές Ιωαννίδη και ΕΣΑ θα διασκεδάσουν τον αφυπνισμένο πλέον Έλληνα πολίτη.


Πίστεψαν
ότι με το να βάλουν τον εκλεκτό της trilateral commission πρώην υπουργό της δοτής κυβέρνησης Παπαδήμου και άξιο εκπρόσωπο των συμφερόντων των παντοδαπώς διαπλεκομένων καναλαρχών Καψή, θα καταφέρουν να "απολυμάνουν" κυρίως τους χώρους του αυτοδιαχειριζόμενου ραδιομεγάρου της ΕΡΤ απο τα αντικατοχικά "μιάσματα".

Δυστυχώς ο Καψής όπως και κάθε άλλος άπληστος αλαζόνας βεληγκέκας ή κοτζαμπάσης του "Σουλτάνου", το μόνο που κατάφερε είναι να γίνει ένας εκ των πρωταγωνιστών του πρασινομπλέ πραξικοπήματος και ένα θλιβερό δείγμα ΔΗΜΙΟσιογράφου που θα επισκιάσει ακόμα και την φήμη του αλήστου μνήμης Μαστοράκη.Σε λίγες ημέρες θα κάνει την τελευταία απόπειρα "δημοκρατικής εκκένωσης" του ραδιομεγάρου πράγμα που όπως προείπαμε θεωρείται μείζον ζήτημα για το κατοχικό καθεστώς.

Είναι προφανές ότι παρά τις διαψεύσεις του σύγχρονου "Μαστοράκη", η κυβέρνηση δεν θα διστάσει (σε περίπτωση αποτυχίας της απόπειρας) να χρησιμοποιήσει τους μόνους που εμπιστεύεται δηλαδή τα ΜΑΤ.

Μέχρι τότε
ας δούμε ποια είναι η καινούργια χουντο- κουτοπονηριά του Καψή και των δωσιλόγων εντολέων του:



ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΚΑΨΗΣ ΘΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ "ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ" - ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ ΩΣ "ΑΝΤΙΔΩΡΟ" ΕΝΑ ΛΟΥΚΟΥΜΙ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΓΛΥΨΙΜΑΤΟΣ 2 ΜΗΝΩΝ


Π. Καψής:
«Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει προκήρυξη για τον ενδιάμεσο φορέα»

Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει προκήρυξη για τις 2.000 θέσεις για τον ενδιάμεσο φορέα, τόνισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής.

Όπως σημείωσε «αυτή τη στιγμή μπορούμε να προσλάβουμε 500, γιατί δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα κτίρια της Αγίας Παρασκευής, μόνο της Κατεχάκη. Εκεί δεν χωράνε 2.000, αλλά οι αιτήσεις θα ισχύουν και για την επέκταση, για τους άλλους 1.500. Μόλις μπορέσουμε να μεταφερθούμε στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής, την ίδια στιγμή θα γίνει προκήρυξη και για τις άλλες 1.500 θέσεις».

Τόνισε επίσης πως «κυρίως θα είναι εργαζόμενοι της πρώην ΕΡΤ, ακριβώς γιατί χρειαζόμαστε άμεσα να χρησιμοποιήσουμε τα μηχανήματα με τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ», ενώ οι αιτήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά προς το υπουργείο Οικονομικών.

Υπογράμμισε πως θα υπάρξει μια επιτροπή που θα κάνει τις επιλογές και πως ελπίζει «πως θα είναι από στελέχη της ίδιας της ΕΡΤ που να γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα», σημειώνοντας πως η επιλογή θα γίνει με κάποια κοινωνικά κριτήρια.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ


Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7652

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP