Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

24 Ιουλίου: Κάθε χρόνο το ίδιο κομματικό ΚΙΤΣ περί «δημοκρατίας»



Αυτή τη μέρα, 24 Ιουλίου, επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, σαν καρμπόν, η ιδία παράκρουση κυνισμού και υποκρισίας, γύρω από την «αποκατάσταση της δημοκρατίας»!!!
Εδώ ζούμε τον εφιάλτη του σύγχρονου πλανητικού χρηματιστηριακού ΦΑΣΙΣΜΟΥ, τον πιο δόλιο και ύπουλο ΦΑΣΙΣΜΟ της Ιστορίας και ο πολιτικός κόσμος γιορτάζει την «αποκατάσταση της δημοκρατίας» και ανατυπώνει τα ίδια λογύδρια που λέει κάθε χρόνο…


Μια άλλη κακόγουστη φάρσα δολιότητας των δωσίλογων ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ και των «αριστερών» παπουτσιών τους…

Φάρσα δολιότητας σύνθετης πολιτικής παραπλάνησης.

Στο όνομα της δικτατορία των συνταγματαρχών και κερδοσκοπώντας πολιτικά πάνω σ’ αυτή τη δικτατορία, ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ και ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ τη ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ που ζούμε: Του ευρω-φασισμού και των μηχανισμών του.


ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ και ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ τούτο το ουσιαστικό: Ότι η Ελλάδα βρίσκεται ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ, έχει μετατραπεί σε αποικία των μαφιόζων του χρήματος, σε αποικία του σύγχρονου ΦΑΣΙΣΜΟΥ (του πιο δόλιου και κτηνώδους της ιστορίας).

ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ και ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ότι βρισκόμαστε κάτω από τη δικτατορική μπότα των δημίων του κόσμου: ΔΝΤ, ΕΕ, ευρώ και των χρηματιστηριακών μαφιών…



Πράγματι η παραφροσύνη και η υποκρισία των δωσίλογων δεν έχει όρια και αναστολές: Εδώ όλα τα σαρκοφάγα και αιμοβόρα θηρία του πλανητικού φασισμού κατασπαράζουν τις σάρκες της ελληνικής κοινωνίας και ρουφούν και τις τελευταίες σταγόνες αίματος του ελληνικού λαού, μέσω ενός κατοχικού καθεστώτος πραξικοπημάτων, στρατιωτικών νόμων και ωμής βίας και αυτοί μιλούν για «αποκατάσταση της δημοκρατίας»…

Εδώ μας έρχεται στη μνήμη ένα πολύ ευρηματικό «τσιτάτο» του Στάθη:
«Φασισμός δεν είναι μόνο η λογική να σκοτώνεις.
Είναι ΚΥΡΙΩΣ να σκοτώνεις τη λογική».


Μια άλλη δολοφονία της λογικής και της πολιτικής είναι ότι με αυτές τις θεατρικές παραστάσεις για την «αποκατάσταση της δημοκρατίας» εμφανίζουν σαν «Δημοκρατία» το μεταπολιτευτικό καθεστώς: Τις κοινοβουλευτικές αλυσίδες της Δημοκρατίας, την ΑΠΑΤΗ της νεκρής αστικής δημοκρατίας.

Η «αποκατάσταση της δημοκρατίας» από το δικτατορικό καθεστώς της χούντας ήταν η ίδια η «δημοκρατία» της χούντας με άλλες φόρμες και αλυσίδες: Αυτές που συρρίκνωναν και δολοφονούσαν τη Δημοκρατία με το όπιο της εκλογικής χειραγώγησης του ελληνικού λαού, αυτές που ανέπτυσσαν και γιγάντωναν την ΑΣΥΔΟΣΙΑ και «απληστία» της «δημοκρατίας» των «νταβάδων» (εγχώριων και ξένων).

Αυτές (οι φόρμες) που ΣΗΜΕΡΑ αποτελούν το άλλοθι και το διακοσμητικό σκηνικό της κατοχής μας, του σύγχρονου φασισμού που ζούμε: Της Νέας Τάξης.

Κάθε χρόνο, λοιπόν, την ίδια μέρα αναπαράγονται τα ίδια ψεύδη με τα ίδια, σχεδόν, λόγια.

Διαβάστε τα λογύδρια των κομματικών υπαλλήλων της πλανητικής χούντας, ΕΔΩ:
http://www.zougla.gr/politiki/article/minimata-gia-ta-39-xronia-apo-tin-ptosi-tis-diktatorias
Τα προηγούμενα χρόνια οργάνωνε και φιέστες ο Πρόεδρος της «Δημοκρατίας».

Διαβάστε τα άρθρα:
α).Προεδρικό δούλεμα
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=24881#24881

β). Αρκετά με τα προεδρικά «συμπόσια» για τη «Δημοκρατία
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5858


Δεν γνωρίζουμε εάν οι προεδρικές φιέστες συνεχιστούν και φέτος. Αλλά τόσο αυτές οι προεδρικές φιέστες, όσο και τα κλισέ των κομματικών ανακοινώσεων ένα στόχο έχουν: Να επικαλύψουν και να αποκρύψουν το μακάβριο και ύπουλο «δημοκρατικό» κατοχικό καθεστώς που ζούμε, και το δικό τους δωσίλογο ρόλο. Το ρόλο των οργάνων και των υπαλλήλων (ανδρεικέλων) αυτού του πλανητικού ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ...

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP