Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Στο σφυρί της δικαιοσύνης!!

ΛΟΓΙΑ και ΣΚΕΨΕΙΣ 

«Νομιμότητα»: Η βία του καθεστώτος ανυψωμένη σε επιτακτικό κανόνα…
Η βία που στηρίζεται πάνω στο Δίκαιο, το οποίο θεμελιώνεται πάνω στην έννοια του κράτους και της κυριαρχίας.

 Προσφεύγουν στο ΣτΕ για δικαίωση οι εκπαιδευτικοί, μπας και πετύχουν μια ευνοϊκή απόφαση, μήπως και γνωμοδοτήσουν οι σοφοί δικαστές, πως κάτι δεν πάει καλά στην Ελλάδα.
Πραγματικά σωθήκατε, όπως και οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ εξ άλλου.


Ήδη εκπέμπει η ΔΤ(δημόσια τηλεόραση παρακαλώ), ακολουθώντας την απόφαση του Συμβουλίου της Επιβεβαίωσης των κυβερνητικών αντισυνταγματικών αποφάσεων.

Αλήθεια με τους 2650 εργαζόμενους της ΕΡΤ τι γίνεται, κάποιοι από αυτούς δεν έχουν λάβει ούτε τα δεδουλευμένα τους, οι σοφοί δικαστικοί προέβλεψαν πώς θα ζήσουν;

Αδιάφορο το γεγονός αφού οι ίδιοι ζουν και μάλιστα καλά! Βλέπετε οι συγχωνεύσεις, το κλείσιμο οργανισμών, η ανεργία δεν έχει χτυπήσει τον κλάδο των σοφών δικαστών, καθίστε να χτυπηθούν και θα γνωμοδοτήσουν.

Υπάρχει μία αγαστή συνεργασία, αδιατάρακτη και συνεχής της κυβέρνησης με το δικαστικό σώμα.


Αυτό επιβεβαιώνεται από τις αποφάσεις εναντίων ανέργων και υπέρ της εφορίας ή των τραπεζών. Βγάζουν στο σφυρί σπίτια για ελάχιστα χρέη αδιαφορώντας για την οικονομική κατάσταση, την ανεργία την ανέχεια. Το γεγονός ότι το 30% σχεδόν του πληθυσμού ζει στα όρια της φτώχειας, τους αφήνει παγερά αδιάφορους.

Υπάρχουν τα συσσίτια και οι φιλάνθρωποι για όλους αυτούς, οπότε μπορούν οι αδέκαστοι να κοιμούνται ήσυχοι! Ίσως να προσφέρουν και εθελοντική εργασία που είναι και της μόδας, για τον "όβολόν" τους ούτε λόγος να γίνεται!
Και για να μην γινόμαστε άδικοι υπάρχουν και κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις που απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα!

Το νομικό τμήμα της Βουλής έκρινε αντισυνταγματικό το πολυνομοσχέδιο, οι εθνοπατριοί όμως το υπερψήφισαν και αναρωτιέμαι, αν το Σύνταγμα καταπατάτε τόσο ωμά και αβασάνιστα από τους βουλευτάδες, η δικαστική εξουσία τι κάνει;

Κοιμάται τον ύπνο του αδίκου, γνωμοδοτεί υπέρ της άλλης εξουσίας και όλα βαίνουν καλώς στην άτυχη Πατρίδα!

Κλείνουν νοσοκομεία, σχολεία, οργανισμοί αλλά ανοίγουν φυλακές, έξτρα δουλειά για τους αδέκαστους καλοπληρωμένους καλοβολεμένους ορκισμένους υπηρέτες της δικαιοσύνης, να δείτε που θα επικυρώσουν αυξήσεις για τον πολύπαθο κλάδο τους!

Διαβάστε και σχετικό άρθρο:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=31213#31213

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP