Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Πάγκαλος: Το χυδαίο ανέκδοτο της Ιστορίας…


Την κυνική αυθάδεια και την αχαλίνωτη χυδαιότητα του Πάγκαλου τα έχουμε αναλύσει κατά κόρον.
Τα παραληρήματα της καθεστωτικής του παχυδερμίας, της κομπάζουσας κακουργίας του και του ξετσίπωτου δωσιλογισμού του θα καταγραφούν σαν τα μεγαλύτερα ανέκδοτα της ελληνικής πολιτικής Ιστορίας.


Ο ίδιος θα καταγραφεί σαν το πιο αποκρουστικό στίγμα της κυνικής καθεστωτικής αθλιότητας και της αχαλίνωτης χυδαιότητας.

Πριν από πολλά χρόνια είχαμε υπογραμμίσει, ιδιαίτερα, για τον Πάγκαλο:


«…Προσωποποιεί με τον πλέον κυνικό τρόπο, την «αισθητική» της φιλαυτίας και της απληστίας, του πολιτικού χαμαιλεοντισμού και του μνησίκακου κομπασμού, κρυμμένα όλα αυτά πίσω από το καμουφλάζ του φανφαρονισμού, της «παντογνωσίας» και του υστερικού ναρκισσισμού. Την αχαλίνωτα νοσηρή φαντασία του μόνο η ομηρική του αυτοϊκανοποίηση την ξεπερνά…».

Αυτό που δεν αναλύσαμε ξεχωριστά είναι η «ομηρική του αυτοϊκανοποίηση», που τα τελευταία χρόνια έχει πάρει θηριώδεις διαστάσεις με μεγάλη ποικιλία δωσίλογων διαστροφών.

Όσο περνάει στα «πολιτικά αζήτητα», τόσο και αχαλίνωτες γίνονται αυτές οι παραληρηματικές διαστροφές της ναρκισσιστικής του έξαψης: Θέλει να βρίσκεται στην επικαιρότητα και στα ΜΜΕ…

Δεν μπορεί να συμφιλιωθεί με το ΤΕΛΟΣ του…


Πετιέται, λοιπόν,
κατά διαστήματα και αμολάει και ένα νέο παραλήρημα καθεστωτικού κυνισμού και φρενοβλαβούς γελοιότητας. Δεν τον νοιάζει ότι γίνεται βορά του γελοίου και προκαλεί σιχασιά (εξάλλου έχει χάσει κάθε αυτό-γνωσία και συναίσθηση).

Το νέο του παραλήρημα είναι αυτό περί «κομμουνιστικής» ΕΡΤ.


Διαβάστε ΕΔΩ:
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.gr/2013/07/blog-post_9.html


Η υστερική μανία του Πάγκαλου είναι τούτη: Να βρίσκεται, πάση θυσία, στην επικαιρότητα, να προκαλεί το γελοίο και την αηδία, για να επιβεβαιώνει την ύπαρξή του.

Ο Πάγκαλος προκαλεί, κυνικά και χυδαία, με διαστροφές δικτατορικής αυθάδειας και παραληρηματικού ψεύδους, ΓΙΑΤΙ έτσι ΥΠΑΡΧΕΙ, γιατί έτσι μόνο μπορεί ακόμα να δηλώνει την παρουσία του, να καθυστερεί τον πολιτικό του θάνατο.

Είναι ο ρόγχος του ετοιμοθάνατου…

Μας προκαλεί για να τον συντηρήσουμε λίγο ακόμα στη ζωή…

Μόλις θα σταματήσουμε να ασχολούμαστε μαζί του ο Πάγκαλος θα περάσει στις μαϊμούδες και τα ανέκδοτα της Ιστορίας…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP