Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Ανακυκλώνονται πάλι τα σενάρια γύρω από τη δολοφονία Γκιόλια


«Mην χάσετε αύριο στο troktiko
Αύριο θα δείτε πως λειτουργεί το κράτος της διαπλοκής μεταξύ σωμάτων ασφαλείας και επιχειρηματία! Με φωτο και ντοκουμέντα»

http://troktiko.blogspot.com/2010/07/m-troktiko_9327.html

 
Ξαναπαίζεται το σήριαλ γύρω από τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια.
Αυτή τη φορά έχει και τίτλο: «Ποιος σκότωσε το Σωκράτη»;
Φυσικά σαν απάντηση ανακυκλώνεται η ίδια παλιά ερεθιστική αστυνομική σεναριογραφία περιτυλιγμένη όπως και τότε με ένα «ηθικολογικό σάβανο».


ΤΙΠΟΤΑ το καινούργιο. Γαργαλιστικά σενάρια και στοχεύσεις συγκεκριμένων προσώπων, όπως και τότε.

Όπως και τότε εμφανίζεται η δολοφονία του Σωκράτη σαν μια θανάσιμη μονομαχία μεταξύ προσώπων και ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ του Τριανταφυλλόπουλου και του Γκιόλια.

Πάνω σ’ αυτή της μονομαχία Μάκη-Σωκράτη κερδοσκοπεί και ο Μπαξεβάνης με την παρέα του.

Διαβάστε το σχετικό άρθρο στο ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ:

http://odofragma-skas.blogspot.gr/2013/08/1-0.html

Ένα άρθρο που συσκοτίζει ακόμα πιο πολύ τα πράγματα έχοντας σαν μοναδικό στόχο το πλούσιο υλικό της θανάσιμης ΑΤΟΜΙΚΗΣ κόντρας Γκιόλια-Τριανταφυλλόπουλου και το «ΜΙΣΟΣ».

Κάθε ουσιαστικό πολιτικό ζήτημα, όπως ο πόλεμος των «νταβάδων» και οι πολιτικές τους συμμορίες επικαλύπτεται.


Επικαλύπτεται, π.χ. ότι η «Σέχτα» είναι μια κατασκευή τρομοκρατική «νταβάδων» και μυστικών υπηρεσιών.

Επικαλύπτεται ότι η δολοφονία του Γκιόλια δεν μπορεί να είναι έργο ενός προσώπου, αλλά έργο μηχανισμών της διαπλοκής, μυστικών υπηρεσιών της διαπλοκής, έργο του λυσσαλέου πολέμου ανάμεσα στα αρπακτικά της διαπλοκής, έργο «επαναστατικού» ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ των «νταβάδων»…

Αυτός είναι και ο λόγος που αυτή η «σούπα» των γαργαλιστικών σεναρίων ξαναζεσταίνεται: Σήμερα ο πόλεμος μεταξύ των «νταβάδων» έχει εκρηκτικά οξυνθεί και χρωματίζεται πιο έντονα και από τις ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ με τους διεθνείς μαφιόζους (Και τις μυστικές τους υπηρεσίες), καθώς και τον ανταγωνισμό τους.

Και ο Κώστας Μπαξεβάνης, όπως και ο Τριανταφυλλόπουλος, βρίσκονται μέχρι το λαιμό μέσα στα αντιμαχόμενα στρατόπεδα της διαπλοκής.

Στο βωμό των ποικίλων πρακτορικών παιχνιδιών αναζωπυρώνονται τα σενάρια της δολοφονίας και αναπαράγεται ο φαιός κιτρινισμός.

Σήμερα αυτό που γίνεται στο ορατό πολιτικό πεδίο γίνεται και στο δημοσιογραφικό χώρο, στα υπόγεια αυτού του βρώμικου χώρου, που αποτελεί το «άντρο» των μυστικών υπηρεσιών.

Επιχειρείται η εξόντωση των καμένων χαρτιών, εκείνων που είχαν ταυτιστεί με αυτό που κατέρρευσε: Το πασοκικό κράτος και παρακράτος.

Οι Αμερικάνοι καίνε και συχνά δολοφονούν και τους δικούς τους προκειμένου να κατασκευάσουν νέους «αστέρες», με «αντικαθεστωτικό» προφίλ…

Αυτά τα λίγα προς το παρόν…

Θα αναδημοσιεύσουμε δύο κείμενά μας που γράφτηκαν την εποχή της δολοφονίας του Γκιόλια.Η μαφιόζικη δολοφονία: κάποιες δέσμες φωτός στο βάθος του πηγαδιούΜια δολοφονία ανθρώπου είναι πάντα ένα γεγονός αποτροπιασμού που πυροδοτεί τα πένθιμα συναισθήματα και εξάπτει στο έπακρο τη λαϊκή φαντασία. Συνακόλουθα εγκλωβίζει τη σκέψη στη συναισθηματική φόρτιση και στα αστυνομικά σενάρια…

Αυτά τα στοιχεία παίρνουν γιγάντια διάσταση όταν ο αποτροπιασμός και το μαφιόζικο του εγκλήματος παίρνουν εντυπωσιακή και θεαματική μορφή, όταν δηλαδή η στυγνή δολοφονία αφορά επώνυμο άνθρωπο της δημοσιογραφίας με γνωστές «περιπέτειες» συγκρούσεων με άλλους «επώνυμους» ή «σταρ».

Τα πάντα πλέον περιτυλίγονται σε μια «ερεθιστική» σεναριογραφία και σε ένα «ηθικολογικό σάβανο».

Οι βιομηχανίες του θεάματος (οι «Νταβάδες» και τα «παπαγαλάκια» τους) ΣΥΣΚΟΤΙΖΟΥΝ τα πάντα, επικαλύπτουν και ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ τα ΠΑΝΤΑ…

Ιδιαίτερα οι δημοσιογράφοι της διαπλοκής μας πουλάνε κηρύγματα ηθικής εναντίον των «βρώμικων ΜΜΕ», της «ανομίας» που κυριαρχεί και άλλα τέτοια ηχηρά. Πατενταρισμένοι δημοσιογράφοι διαπλοκής με τους υπονόμους των μυστικών υπηρεσιών καθιστούν «δολοφόνους» του Σωκράτη Γκιόλια την «ανομία» για τα μεγάλα σκάνδαλα και τις «διαπλοκές» των ΜΜΕ με τη «17Ν»!!!

Είναι να γελά κανείς όταν ακούει δημοσιογραφικά παράσιτα των βρώμικων διαπλοκών να «θρηνούν» κατά της «ανομίας της βρωμιάς» των αφεντικών τους, αλλά και των «πηγών» τους!!!

Κάτι δεν πάει καλά εδώ!!!


Οι αναθεματισμοί και οι θρήνοι αλλού στοχεύουν: Στον εγκλωβισμό της σκέψης μας στη θρηνώδη και γλυκερή ηθικολογία περί «ανομίας» και «διαπλοκής» γενικά και αφηρημένα.

Ας προσπαθήσουμε να σκεφτούμε πολιτικά νηφάλια.

Μια δολοφονία τόσο εντυπωσιακά και θεαματικά μαφιόζικη δεν μπορεί να γίνει αν δεν συντρέχουν σοβαρότατοι λόγοι. Το να «βουλώσουν» το στόμα κάποιου «ενοχλητικού» μπορούν εύκολα να το κάνουν με άλλους τρόπους πιο αθόρυβους και «επιστημονικούς».

Κάτι, λοιπόν, πολύ βαθύτερο και ευρύτερο συμβαίνει με τη δολοφονία του Σωκράτη.

Για να φτάσουν οι μαφιόζοι σε ένα τέτοιο θεαματικό και εντυπωσιακό έγκλημα πρέπει η κατάσταση να έχει εκτροχιαστεί τελείως και να έχει χαθεί ο έλεγχος.

Πρέπει ο πόλεμος μεταξύ των αρπακτικών και των «μπράβων» τους (μυστικές υπηρεσίες και συμμορίες) να είναι εκτός ελέγχου.

Αυτό θα πρέπει να είναι το σημείο αφετηρίας για να ερμηνεύσουμε αυτό το έγκλημα.

Είναι ένα έγκλημα που δίνει άλλη διάσταση στον οξύτατο πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα ποικίλα αρπακτικά. Ο πόλεμος ξεπέρασε τα όρια και είναι πόλεμος και με άλλα μέσα.

Η δολοφονία του Σωκράτη είναι, ταυτόχρονα, καθαρή τρομοκρατική προειδοποίηση προς τα άλλα αντιμαχόμενα στρατόπεδα και κυρίως προς τον ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ της δημοσιογραφίας. Δηλαδή προς τους δημοσιογράφους εκείνους της διαπλοκής που γνωρίζουν πολλά και κουνάνε την ουρά τους ή παίζουν τα δικά τους παιχνίδια…

Το μαφιόζικο αυτό έγκλημα επιχειρεί να κλείσει με στόκους τις ρωγμές που έχουν ανοιχθεί στο καθεστωτικό οικοδόμημα από το λυσσαλέο εσωτερικό πόλεμο των «νταβάδων».

Και ο Σωκράτης, αν σκεφτούμε χωρίς συναισθηματικές παρωπίδες, δημοσιογράφος της διαπλοκής ήταν. Δεν ήταν καμία «παρθένα».

Από τα μαγειρεία της διαπλοκής τράφηκε και ανδρώθηκε μέσα στη «μεγάλη σχολή» του αρχι-διαπλεκόμενου: Του Μάκη.

Από αυτή τη «σχολή» της ακραίας και πολυεδρικής διαπλοκής «βούτηξε» και ο Σωκράτης στον ωκεανό της διαπλοκής, έμαθε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ και ΓΝΩΡΙΣΕ επίσης πάρα πολλούς του σιναφιού της διαπλοκής.


Ας μη κλείνουμε τα μάτια μπροστά στα γεγονότα και την ιστορία…

Με θεμέλιο όλα τα παραπάνω φτάνουμε και στο Μίτο της Αριάδνης:
Διαβάσαμε στο τρωκτικό:
«Mην χάσετε αύριο στο troktiko
Αύριο θα δείτε πως λειτουργεί το κράτος της διαπλοκής μεταξύ σωμάτων ασφαλείας και επιχειρηματία! Με φωτο και ντοκουμέντα»

http://troktiko.blogspot.com/2010/07/m-troktiko_9327.html

Τα παραπάνω λόγια του «Τρωκτικού» είναι καθαρά σε όσους γνωρίζουν από το καθεστώς της δημοσιογραφίας ή έχουν παρατηρητική οξύτητα γύρω από τις «συμπεριφορές» των ΜΜΕ.

Όταν έχεις μια συνταρακτική αποκάλυψη την «μπουμπουνίζεις» και δεν «προειδοποιείς»!

Όταν «προ-διαφημίζεις» το «συνταρακτικό» αποσκοπείς κάπου, δίνεις μήνυμα στους αποδέκτες, θέλεις να «διαπραγματευτείς».


Είναι άπειρα τα παραδείγματα μέσα στα ΜΜΕ τέτοιων «μηνυμάτων».

Τις περισσότερες των περιπτώσεων η «διευθέτηση» γινόταν και οι «αποκαλύψεις» πετιόντουσαν στον κάλαθο…


Και μη σκεφτεί κανείς ότι οι «διευθετήσεις» ήταν μόνο οικονομικού χαρακτήρα (το «οικονομικό» δέσποζε στους «τζογαδόρους» της δημοσιογραφικής διαπλοκής).

Οι «διευθετήσεις» διείσδυαν σε πιο βαθιά θέματα: Πολιτικά παιχνίδια και άλληλο-εκβιασμούς…

Τα πράγματα, όμως σήμερα είναι εκτός ελέγχου…

Οι «αξιωματικοί» και οι «στρατιώτες» των αντίπαλων «φατριών» είναι τα πρώτα θύματα της σφαγής…

Αναμένουμε να δούμε αν το «Τρωκτικό» θα αποκαλύψει αυτά που προανάγγειλε…


Η δολοφονία του Γκιόλια: Οι μαφιόζοι θέλουν να κλείσουν τα στόματα των «ενοχλητικών»Ο Σωκράτης Γκιόλιας δολοφονήθηκε εν ψυχρώ και κατά μαφιόζικο τρόπο. Με την ίδια συνταγή που δολοφόνησαν τον Μπάμπαλη: Συνταγή μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ.

Τότε οι μυστικές υπηρεσίες με τη μεταμφίεση της «17Ν» δολοφόνησαν έναν αρχιβασανιστή της χούντας: Γινόταν εκκαθάριση λογαριασμών εντός της CIA και ταυτόχρονα μας πλάσαραν την τρομοκρατία των μυστικών υπηρεσιών με «επαναστατικό» πρόσωπο…

Σήμερα ανοίγουν τον κύκλο του αίματος, μεταφέροντας τον αμερικάνικο γκανγκστερισμό, και μέσα στο δημοσιογραφικό χώρο, δολοφονώντας δημοσιογράφους που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ και έχουν γίνει «ενοχλητικοί»…


ΣΗΜΕΡΑ έχουν γίνει ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ. Τόσο αδίστακτοι που δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα, ούτε ανατρέχουν σε «επαναστατικά» άλλοθι…

ΣΗΜΕΡΑ μετατρέπουν ολόκληρη την Ελλάδα σε Σικάγο.

Την έχουν μετατρέψει σε Σικάγο με τα εκατομμύρια των εισαγόμενων αλλοδαπών και κυρίως με την ΕΙΣΑΓΩΓΗ όλων των μαφιών του διεθνούς εγκλήματος.

Ο Σωκράτης Γκιόλιας θήτευσε στη «μεγάλη σχολή» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου!

Αποτέλεσε τον κεντρικό πυλώνα των εκπομπών του και ΓΝΩΡΙΖΕ πολλά και ήρθε σε ΕΠΑΦΕΣ με ακόμα «πιο πολλά»!!!


Σε μια ορισμένη φάση ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΚΕ από αυτή τη «Σχολή». Ξεκίνησε μετά ένας ανηλεής και εξοντωτικός πόλεμος εναντίον του, με απειλές ανομολόγητες και αυθάδεια βαρβαρότητας.

Ο πόλεμος των μεγάλων συμφερόντων, σήμερα έχει πάρει μορφές οξύτατης παράνοιας, το ίδιο και ο πόλεμος ανάμεσα στους «μπράβους» των μεγάλων συμφερόντων (μυστικές υπηρεσίες και μαφιόζικες συμμορίες).

ΚΑΙ ο Σωκράτης Γκιόλιας ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΛΛΑ…

Αυτό είναι το πλαίσιο της στυγνής δολοφονίας του.

Η συνταγή: Η γνωστή μαφιόζικη που έχει ήδη εφαρμοστεί.

Ο Στόχος: Να επιβληθεί η τρομοκρατία της ΦΙΜΩΣΗΣ σε κάθε «ενοχλητικό», σε κάθε έναν που «γνωρίζει πολλά» και πάει να κουνηθεί…


Η γνωστή μας τρομοκρατία μεταφέρεται πλέον και στους «ειδικούς» χώρους, με πρώτο το δημοσιογραφικό χώρο. Αρχίζει να παθαίνει ρωγμές αυτός ο δημοσιογραφικός χώρος, μέσω των ιστολογίων, και πρέπει να πέσουν πάνω του βολές προειδοποιητικές, βολές θανάτου…

Η στυγνή δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια αυτό το μήνυμα θέλει να περάσει: Το μήνυμα των μαφιόζων του χρήματος, των μπράβων τους και των μυστικών υπηρεσιών…

Το μήνυμα ότι δεν πρέπει κανείς να κοιμάται ήσυχος αν δεν συμμορφώνεται με «τας υποδείξεις»…

Ματαιοπονούν οι δήμιοι και οι μαφιόζοι τους…

Καμιά δολοφονία δεν μπορεί να αναχαιτίσει το ποτάμι της οργής της ελληνικής κοινωνίας. Αντίθετα το φουσκώνει…

Αυτοί που θα σαρωθούν στο τέλος θα είναι οι ίδιοι και τα αφεντικά τους…


Τα κείμενα μαζί με πολλά άλλα σχετικά βρίσκονται ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4767

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP