Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Ομπάμα: "Έχεις φέρει τους Έλληνες σε ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ!"...

Γράφει: Ο Φιλύποπτος

Ο Ομπάμα "κάλεσε" τον Αντωνάκη να δώσει "έμφαση στην ανάπτυξη και την δημιουργία θέσεων εργασίας" τονίζοντας ότι:
"Γνωρίζομε από την ιστορία ότι οι χώρες που αναπτύσσονται, οι χώρες όπου η απασχόληση είναι υψηλή και οι άνθρωποι αυξάνουν την παραγωγικότητά τους...διευκολύνονται κατά την διαδικασία ελάττωσης του φορτίου των χρεών τους σε σύγκριση με εκείνες τις χώρες όπου ο λαός αισθάνεται απελπισία"


("We know from history that those countries that are growing, those countries where employment is high and people are increasing their productivity ... have an easier time reducing their debt burden than those countries where people are feeling hopeless")

Obama calls on Greece to balance growth, austerity

"Ανάπτυξη"..."Παραγωγικότητα"..."Χιλιοειπωμένες παπαρδέλες!", θα σχολιάσει κανείς - και με όλο του το δίκιο...Ας προσέξουμε όμως την τελευταία αιχμή (πραγματική "ΤΑΒΑΝΟΠΡΟΚΑ") που αφήνει ο Ομπάμα: "Ο λαός αισθάνεται απελπισία!"

"ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ" αισθάνονται οι Έλληνες, κατά τον Ομπάμα. Μάλλον δεν είναι ιδιαίτερα επαινετικά λόγια αυτά προς τον Αντωνάκη, όταν αφορούν την εφαρμογή των πολιτικών "φερμανιών" των Μέρκελ - Σόιμπλε, κάτι που τοποθετεί τον κατοχικό πρωθυπουργό μεταξύ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΩΝ (Ε.Ε. - Γερμανία, από την μία, Η.Π.Α. - Δ.Ν.Τ., από την άλλη, προαναγγελθέντα επερχόμενα μνημόνια με μόνη την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ορατή στον ορίζοντα, ένας Λαός σε πλήρη αναβρασμό έτοιμος να ΛΥΝΤΣΑΡΕΙ τα κατοχικά καθάρματα, και οι βουλευτές να προαναγγέλλουν ανταρσία) και τον αναγκάζει να ΣΥΡΘΕΙ ΙΚΕΤΗΣ έως την πέραν του Ατλαντικού "Υψηλή Πύλη" ΕΚΛΙΠΑΡΟΝΤΑΣ λίγη στήριξη και ενθάρρυνση - ένα άχυρο για να πιαστεί...(Κάτι σε στυλ: "Καλά τα πας, συνέχισε, είμαστε στο πλευρό σου!...")

Και αντί "άχυρο" ΤΙ του δίνει ο "μαυρούλης"; ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΑΦΟ: "Έχεις φέρει τον Ελληνικό Λαό σε απελπισία!" (ό,τι ακριβώς του "σέρνει" και ο Τσίπρας, κατά "σύμπτωση" - ας μην παραξενευτούμε αν ακούσουμε τους ΣΥΡΙΖΑίους να ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΟΥΝ τα λόγια αυτά του μαύρου αφέντη τους από αύριο)...

..."Και άντε κόψε τώρα εσύ τον λαιμό σου να εφαρμόσεις περαιτέρω τα όσα σε διατάξει η Μέρκελ!" (το τελευταίο σιωπηλά, πλην σαφέστατα).

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP