Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Συμπληρωματικές παρατηρήσεις για τη «νέα» κόπια του σήριαλ για τη δολοφονία του Γκιόλια



Όπως ήδη γράψαμε και τα νέα σενάρια για τη δολοφονία του Σωκράτη αποτελούν ανακύκλωση των παλιών, εμπλουτισμένα με νέα παραμύθια, εκ των υστέρων κατασκευασμένα (μετά από τρία χρόνια) ή με μονομερή «στοιχεία» (ξεκάρφωτα κατά κανόνα) από τις δηλώσεις και δημοσιογραφικές πράξεις του Τριανταφυλλόπουλου. Γίνεται σαφέστατο τούτο:
Όλη αυτή η νέα μυθολογική ανακύκλωση της σεναριογραφίας για τη δολοφονία του Σωκράτη στρέφεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, εμμέσως πλην σαφώς, εναντίον του Τριανταφυλλόπουλου.

Δεν έχουμε κανένα λόγο, ούτε σκοπιμότητα, να υπερασπίσουμε τον Τριανταφυλλόπουλο, αυτό το αποδεικνύουν τα άπειρα και πολύ σκληρά κείμενά μας εναντίον του.

Ούτε τον θεωρούμε αθώο: Μέσα σ’ αυτό το κύκλωμα της διαπλοκής και των τρομοκρατικών παιχνιδιών του κράτους, του παρακράτους και των μυστικών υπηρεσιών βρίσκεται…

Η δολοφονία του Γκιόλια όμως, όπως έχουμε αναλύσει διεξοδικά, δεν είναι ζήτημα «προσωπικής» μονομαχίας, ζήτημα που αφορά το μίσος και το ξεκαθάρισμα λογαριασμών δύο δημοσιογράφων.

Όταν συνεπώς εστιάζουμε αποκλειστικά στον Τριανταφυλλόπουλο αυτό είναι μια νέα πρακτορική πράξη με στόχο να συγκαλύψει, να αποκρύψει και να τυλίξει με το νέφος της αστυνομικής σεναριογραφίας την ΟΥΣΙΑ της υπόθεσης: Είναι ένα νέο πολιτικό παιχνίδι των τρομοκρατικών μηχανισμών και μυστικών υπηρεσιών…

Είναι ένα νέο πολιτικό παιχνίδι που εντάσσεται και προσαρμόζεται στα σημερινά κατοχικά δεδομένα του πλανητικού φασισμού: Των ανακατατάξεων, των ενδοαστικών αλληλοσπαραγμών και «εκκαθαρίσεων» στο πολιτικό και δημοσιογραφικό πεδίο…

Γι αυτό και η «νέα» κόπια του σήριαλ κινείται πάνω στην αστυνομική λογική, στα πρακτορικά σενάρια και τα νέα παραμύθια που ΟΧΙ μόνο αφήνουν στο απυρόβλητο τους μηχανισμούς των «νταβάδων» και τις μυστικές τους υπηρεσίες, αλλά και αφανίζουν ΟΥΣΙΩΔΗ και πολύ συγκεκριμένα γεγονότα, τα πελώρια ερωτηματικά της υπόθεσης.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:


α). Το νέο σήριαλ δεν απαντά και αυτό πάνω στο βασικό γεγονός, βάση του οποίου ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ από τους «νταβάδες» και τους μηχανισμούς τους η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ:
«Mην χάσετε αύριο στο troktiko
Αύριο θα δείτε πως λειτουργεί το κράτος της διαπλοκής μεταξύ σωμάτων ασφαλείας και επιχειρηματία! Με φωτο
και ντοκουμέντα»

http://troktiko.blogspot.com/2010/07/m-troktiko_9327.html


Το παραπάνω διαφημιστικό σλόγκαν έπαιζε συχνότατα και τις τελευταίες ώρες (πριν από τη δολοφονία) με συχνότητα ενός τετάρτου.

Ποια ήταν λοιπόν αυτή η αποκάλυψη και το γιατί έχει κυριολεκτικά θαφτεί;

Αυτοί που ανακυκλώνουν τα σενάρια γιατί δεν μιλούν γι αυτό;

Ο αδελφός του Σωκράτη που καταθέτει (ΣΗΜΕΡΑ) τη μαρτυρία ότι του είπε ο Σωκράτης ότι θα τον σκοτώσει ο δημοσιογράφος και θα εμφανιστεί σαν έργο της «Σέχτας», δεν γνωρίζει την αποκάλυψη;


ΟΛΟΙ έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους πάνω στη συνταρακτική αποκάλυψη!!!


β). Γιατί δεν μιλάει κανείς, ούτε έχει απαιτήσει να βγουν στο φως τα αρχεία του θύματος που κατασχέθηκαν από την αντιτρομοκρατική;

Εδώ έχουμε μια θηριώδη δολοφονία, σπεύδει άμεσα η αντιτρομοκρατική και κατάσχει τα αρχεία και ΟΥΔΕΙΣ, ούτε οι σημερινοί ανακυκλωτές των σεναρίων θίγουν αυτό το ΟΥΣΙΩΔΕΣ γεγονός, καθώς και δεν ζητούν το άνοιγμα των αρχείων που θα φώτιζε την υπόθεση.

γ). Το παιχνίδι με τη «Σέχτα».

Παίζουν και οι σημερινοί αναπαραγωγοί των παλιών σεναρίων για τη δολοφονία του Σωκράτη με τη «Σέχτα».

Καταρχάς δεν αποκαλύπτουν ότι αυτή η «Σέχτα» είναι κατασκεύασμα των μυστικών υπηρεσιών για το πολιτικά παιχνίδια του καθεστώτος και των «νταβάδων».

Αντίθετα τη χρησιμοποιούν και αυτοί (της νέας κόπιας για τη δολοφονία) με την ίδια λογική των κατασκευαστών της και με στόχο να επικαλύψουν τα ΟΥΣΙΩΔΗ και να επικεντρώσουν τα πυρά στον Τριανταφυλλόπουλο.

Γι αυτό το παιχνίδι με τη «Σέχτα» διαβάστε το άρθρο που γράψαμε τότε:
Η «σέχτα» που «Βουλώνει» κάθε «τρύπα»!!!
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4767


Υπάρχει, όμως και ένα άλλο γεγονός που αποκρύβεται δολίως από τους νέους σεναριογράφους: Το indymedia

Ο πόλεμος μεταξύ του «τρωκτικού» και του indymedia ήταν εξίσου λυσσαλέος όπως αυτός με τον Τριανταφυλλόπουλο.

Και ήταν το indymedia που πρώτο ή μαζί με το Μάκη έδωσαν την εκδοχή της «σέχτας». Μάλιστα όλα τα ΜΜΕ πάνω στο «υλικό» του indymedia στηρίχτηκαν.

Διαβάστε το κείμενό μας εκείνης της περιόδου:
Τα πολιτικά άλλοθι της τρομοκρατίας των μυστικών υπηρεσιών

Βρίσκεται με άλλα για το ίδιο θέμα ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4767


Το Indymedia πρωτοστατούσε περί «Σέχτας» και μάλιστα προανάγγειλε το ιδεολογικό περιεχόμενο της επερχόμενης προκήρυξης ανάληψης ευθύνης για τη δολοφονία.

ΓΙΑΤΙ, συνεπώς, αυτή η κεντρική δομή της Νέας Τάξης μένει στο απυρόβλητο από τους νέους εραστές της αλήθειας, σχετικά με τη δολοφονία του Σωκράτη.

ΓΙΑΤΙ τα ΠΑΝΤΑ εστιάζονται, με τη γνωστή αστυνομική μυθολογία σε ένα πρόσωπο; Στον Τριανταφυλλόπουλο;;;


Μένουμε μόνο σ’ αυτά τα λίγα ΟΥΣΙΩΔΗ και ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ για να μην μας δουλεύουν οι «νέοι» σεναριογράφοι καταναλωτικών (εμπορικών, πολιτικών και πρακτορικών) κατασκευασμάτων…
Αν χρειαστεί θα επανέλθουμε…


 Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7742

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP