Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Ο Αύγουστος των κυβερνητικών θαυμάτων (ή οι διαρρήκτες κτυπούν τον Αύγουστο)!

ΛΟΓΙΑ και ΣΚΕΨΕΙΣ 



Όμορφος κόσμος, ηθικά-αγγελικά πλασμένος με ισότητα, δικαιοσύνη, υγεία, παιδεία για το λαό ίσες ευκαιρίες στη ζωή και ανθρώπους γύρω μας που νοιάζονται για το καλό μας!!!
Ζούμε στον παράδεισο και δεν το έχουμε καταλάβει, διαβάζοντας τις εφημερίδες διαπιστώνω πως όλα οδηγούν στην έξοδο από την κρίση και θέλω να το δείτε και εσείς.


1. Τον Αύγουστο θα λειτουργήσει η δημόσια τηλεόραση και το 80% των εργαζομένων θα είναι από την καταργημένη ΕΡΤ ενώ έχουν κατατεθεί πάνω από 4000 αιτήσεις.

Υπάρχει μία ταχύτητα πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα, την οποία όλοι πρέπει να θαυμάσετε και μη σας περάσει από το μυαλό πως είναι γνωστοί ήδη οι υποψήφιοι, για όσους δε γνωρίζουν το χώρο, η σκέψη σας αυτή είναι αδιανόητη.

2.Μέσα στον Αύγουστο κλείνουν ή συγχωνεύονται νοσοκομεία για την διευκόλυνσή σας και μόνο, διότι είναι πολλά αυτά που λειτουργούν και μπερδεύεστε στην επιλογή.

Για να έχουμε όλοι υψηλές υπηρεσίες υγείας, τοποθετήθηκε στη θέση του υπουργού ο Άδωνις,
ένας εξαιρετικός επιστήμονας, βιβλιοφάγος και λάτρης του Ιπποκράτη. Με την εισαγωγή σας στα νοσοκομεία που θα απομείνουν θα έχετε δώρο βιβλίο της αρεσκείας σας.

Υγεία και παιδεία σε προσφορά για να δείτε τη σοφία του εξέχοντος Αδώνιδος Γεωργιάδη!

3. Οι 12.500 δημόσιοι υπάλληλοι που βλέπουν την έξοδο δείχνουν την διάθεση της κυβέρνησης για ισότητα, όλοι σταδιακά πρέπει να περάσουμε στην ανεργία για να έχουμε τη χαρά ότι ζούμε σε ένα κράτος δικαίου!

Εξ άλλου τόσα χρόνια έπρεπε να κάνουμε οικονομία για τα δύσκολα και επειδή η κυβέρνηση μας γνωρίζει από κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, μόνο ο Κούλης έχει αυπνίες αλλά δεν πειράζει θα περάσει!

4. Η οικονομία και η σωστή διαχείριση-πρώτο και μέγιστο μέλημα της κυβέρνησης- την οδηγεί στη μείωση μισθών και στην αύξηση των φόρων.

Πρέπει να διδαχτούμε στην πράξη, διότι είμαστε ξεροκέφαλος λαός, πως μπορούμε να ζούμε αναπνέοντας-δεν υπάρχει ακόμα σχετικός φόρος- διότι το να πληρώνουμε την εφορία είναι ύψιστο και μοναδικό καθήκον.

Οικονομία Έλληνες, οικονομία και βγαίνουμε μωρά μου από το τούνελ, μετά μπορείτε να φάτε!

Εδώ υπάρχει μεγαλόπνοο σχέδιο και ας μην το καταλαβαίνετε τώρα, εγώ θα σας πω μόνο ένα μέρος του-προσέξτε με- αποσυμφόρηση των ταμείων!

Όσοι αντέξουν θα είναι οι τυχεροί που θα μοιραστούν τα αποθεματικά. Είδατε που στο, τέλος θα έχετε και αυξήσεις;

Υπομονή και μην ξεχνάτε, οικονομία!

5. Αν δεν έχετε πειστεί ακόμα για τη δικαιοσύνη του συστήματος δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με την κυβέρνηση ότι είσθε ξεροκέφαλοι και παρτάκηδες, γι αυτό δεν σας αξίζει το δημόσιο σχολείο.

Λουκέτο λοιπόν και στα σχολειά μέχρι να συμμορφωθείτε και να οραματιστείτε το φως στο τούνελ, που δεν φταίει η κυβέρνηση που δεν το βλέπετε. Μισοκλείστε τα μάτια και δείτε το που αχνοφέγγει στο βάθος.

Αύγουστος είναι, όλα τα καλά τούτο τον ιερό μήνα γίνονται, δεν μπορεί, αφού μιλάει ο Σαμαράς με το Θεό, θα γίνει φως!!

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP