Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Οι λογιστικές αλχημείες περί «τζαμπατζήδων»…


ΟΛΟΙ αυτοί, με πρώτο το ανδρείκελο της κυβέρνησης, τον Χατζηδάκη, που χρεώνουν τα «ελλείμματα των συγκοινωνιών» στους «τζαμπατζήδες» ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ συνειδητά, τοποθετούν, με λογιστική κουτοπονηριά, το ζήτημα ανάποδα.
Το τοποθετούν στην εξής λογιστική λογική: «1.000.000 τζαμπατζήδες την ημέρα δημιουργούν έλλειμμα 1.200.000 ευρώ την ημέρα».


Αιχμαλωτίζουν, δηλαδή, το πρόβλημα στα στενά και άκρως παραπλανητικά πλαίσια της λογιστικής, για να συγκαλύψουν και αφανίσουν το πραγματικό οικονομικό και πελώριο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ζήτημα.

Να συγκαλύψουν και να εξαφανίσουν τούτο το ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ: Τα ελλείμματα των συγκοινωνιών δεν ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ από τους «τζαμπατζήδες» (αυτό είναι το σύμπτωμα), αλλά από τη χρεοκοπία και την πτώχευση του ελληνικού λαού, από την ψυχρή οικονομική του εκτέλεση, τη φρικώδη λεηλασία του και την ολοκληρωτική του καταστροφή: Από το μέγα έγκλημα του κατοχικού καθεστώτος εναντίον του ελληνικού λαού.

ΟΤΑΝ τα δωσίλογα ανδρείκελα των οικονομικών ληστών και δημίων, του 4ου Ράιχ, έχουν γκρεμίσει στα τάρταρα της ΑΝΕΡΓΙΑΣ, της πλήρους εξαθλίωσης, καταστροφής και ΠΕΙΝΑΣ εκατομμύρια ανθρώπους (καταναλωτές των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς), τότε αυτόματα αυτά τα εκατομμύρια αδυνατούν να χρησιμοποιήσουν τα Μέσα Μεταφοράς και να πληρώσουν ναύλα.

Από αυτήν, συνεπώς, την οικονομική εξόντωση των μεγάλων τμημάτων του καταναλωτικού κοινού των Μέσων Μεταφοράς, από αυτήν την τερατώδη και κτηνώδη αφαίμαξη του ελληνικού λαού, προέρχονται τα «ελλείμματα των συγκοινωνιών»: Δηλαδή από την ίδια δολοφονική πολιτική της κυβέρνησης των δωσίλογων ανδρεικέλων.

Οι «τζαμπατζήδες» αποτελούν το μεγαλύτερο τμήμα αυτών των κατακρεουργημένων θυμάτων των οικονομικών και πολιτικών μαφιόζων (θύματα που δεν διαθέτουν ούτε τα ναύλα) και δεν επιβαρύνουν, σαν «τζαμπατζήδες», καθόλου τα ελλείμματα, για τον απλούστατο λόγο ότι υπάγονται σ’ αυτούς τους πτωχευμένους καταναλωτές που δεν έχουν να πληρώσουν και που για να μην γίνουν «τζαμπατζήδες» θα έπρεπε να πάψουν πλέον να χρησιμοποιούν τα Μέσα Μεταφοράς.

Με πιο απλά λόγια για να το καταλάβουν και οι πλέον ηλίθιοι εγκάθετοι της κυβέρνησης, αυτοί που σκέφτονται με την ΑΠΑΤΗ των λογιστικών εξισώσεων:

Τα εκατομμύρια σήμερα των Ελλήνων, δεν έχουν να πληρώσουν ναύλα, διότι η κυβέρνηση τούς έχει καταληστεύσει, τους έχει ρίξει στη ανεργία, στην ανέχεια, στη ζητιανιά, στα σκουπίδια, στην ΠΕΙΝΑ.

Τα ελλείμματα των συγκοινωνιών προέρχονται από αυτά τα εκατομμύρια που δεν μπορούν πλέον να χρησιμοποιήσουν συχνά τα συγκοινωνιακά μέσα.

Μέσα από αυτά τα εκατομμύρια,
ένας μεγάλος αριθμός τα χρησιμοποιεί δίχως να πληρώνει, διότι δεν έχει. Δηλαδή τα Μέσα Μεταφοράς μεταφέρουν ένα μεγάλο όγκο ανθρώπων που δεν έχει να πληρώσει, τους «τζαμπατζήδες».

Τα ελλείμματα δεν προέρχονται από αυτούς, αλλά από το γεγονός ότι τόσο αυτοί, όσο και το υπόλοιπο κομμάτι του ελληνικού λαού έχει οδηγηθεί στη ΦΡΙΚΗ της χρεοκοπίας και στην ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ αδυναμία να ΠΛΗΡΩΣΕΙ τα ναύλα…

Οι «τζαμπατζήδες» δεν επιβαρύνουν ΚΑΘΟΛΟΥ τα ελλείμματα για τον απλούστατο λόγο ότι ανήκουν στη μάζα των ανθρώπων που δεν μπορεί ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ να μετακινηθεί με τα συγκοινωνιακά μέσα. Μετακινείται μόνο σαν «τζαμπατζής».

Η κατάσταση που έχει οδηγήσει τα εκατομμύρια των Ελλήνων να αδυνατούν να μετακινηθούν και να πληρώσουν ναύλα δημιουργεί τα ελλείμματα και ΟΧΙ αυτοί που το ρισκάρουν, σαν «τζαμπατζήδες».

Οι «τζαμπατζήδες», απλώς, μέσα στην απελπισία τους και την ΟΡΓΗ τους τολμάνε και «σπάνε» την κατοχική «νομιμότητα» και αντί να μείνουν φυλακισμένοι στα σπίτια τους ή να πάνε με τα πόδια, παίρνουν τα Μέσα.

Συμπέρασμα: Και με το να μην παίρνανε τα Μέσα οι «τζαμπατζήδες» (αυτή είναι η κατάστασή τους να μην μπορούν να πληρώσουν), πάλι ΙΔΙΑ θα ήταν τα «συγκοινωνιακά ελλείμματα»…

Γίναμε κουραστικοί για να δείξουμε ότι οι λογιστικές αλχημείες και οι θρήνοι των εγκάθετων για τα «συγκοινωνιακά ελλείμματα» αποσκοπούν στη συγκάλυψη του ουσιαστικού προβλήματος και στην ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ των αφελών…


Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7746
    

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP