Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Το πονηρό τέχνασμα της αντιδεξιάς ρητορικής…


Είναι γνωστό ότι στο όνομα της «δημοκρατίας», της «ελευθερίας» και των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» έχουν διαπραχτεί τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Στην Ελλάδα υπήρξε και ένα άλλο ξεχωριστό φύλλο συκής: Η αντιδεξιά ρητορική.


Τα δικτατορικά καθεστώτα και η βαρβαρότητα του ιστορικού κράτους και παρακράτους της Δεξιάς παγίωσε στην ελληνική κοινωνία τα υγιή σύνδρομα εναντίον της Δεξιάς, συνακόλουθα ανέπτυξε και γιγάντωσε την αντιδεξιά ρητορική: Το πολιτικό εμπόριο των υγιών αντιδεξιών συνδρόμων…

Έτσι η σύγχρονη Δεξιά, η νέα ύπουλη Δεξιά προωθήθηκε και εδραιώθηκε με προκάλυμμα την αντιδεξιά ρητορική, το ίδιο όπως ο σύγχρονος πλανητικός φασισμός χρησιμοποίησε σαν άλλοθι, σαν «φύλλο συκής», το φασισμό των εθνικών ιμπεριαλισμών.

Το ίδιο όπως ο σημερινός ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ του κεφαλαίου έχε σαν «όχημα» την αντιρατσιστική ρητορική…

Η πασοκοκρατία, το νέο «εκσυγχρονιστικό» κράτος και παρακράτος, οικοδομήθηκαν με αντιδεξιά (και αντιρατσιστική) ρητορική…

Το τέρας του «εκσυγχρονιστικού» νεοφιλελευθερισμού (σημιτισμός), η πλέον επιθετική, δόλια και μοχθηρή γκριμάτσα της Νέας Δεξιάς στερεώθηκε με προκάλυμμα την αντιδεξιά ρητορική.


ΟΛΑ τα νέα ιδεολογήματα της Νέας Φασιστικής Τάξης (ανοικτά σύνορα, πολυπολιτισμικότητα, εισαγωγές αλλοδαπών δούλων, αναδιατύπωση της Ιστορίας, εθνομηδενισμοί, αντιρατσισμοί κ.λπ) πλασαρίστηκαν με αντιδεξιά ρητορική.

Η ίδια αντιδεξιά ρητορική κατέκλυσε σαν νεροποντή τα πάντα για να κάνει πρωθυπουργό τον ΓΑΠ: τον υπάλληλο του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού.

Η αντιδεξιά ρητορική, λοιπόν, έγινε ένα προνομιούχο «όχημα» για να εδραιωθεί η Νέα Δεξιά, η Δεξιά της Νέας Τάξης: Οι νέες μεταμφιέσεις του καθεστώτος των ανδρεικέλων του ΥΠΕΡ-ΕΘΝΙΚΟΥ ιμπεριαλισμού.

Τη χρησιμότητα
και τα πλεονεκτήματα της αντιδεξιάς ρητορικής τα διέκριναν πρώτοι και τα αξιοποίησαν πολύπλευρα οι αυτοκράτορες της υφηλίου (ΗΠΑ), τα επιτελεία τους και οι μυστικές υπηρεσίες τους.

Σήμερα οι ποικίλες εστίες, τα «πολιτικά δίκτυα» και τα «βαποράκια» της πλανητικής εξουσίας (ΗΠΑ) πλειοδοτούν σε αντιδεξιά ρητορική ΟΧΙ μόνο για να εξωραΐσουν τις μακάβριες στρατηγικές της Νέας Τάξης και τα ιδεολογήματά της, αλλά και για να «ξεπλύνουν» την αμερικανική βαρβαρότητα: Να την «πλασάρουν» σαν διέξοδο σωτηρίας από τη γερμανικά κακουργία…

Ο διαβόητος «Ιός» αποτελεί μια τέτοια δόλια και μακάβρια «εστία» της αυτοκρατορικής βαρβαρότητας που πλειοδοτεί υστερικά σε αντιδεξιά ρητορική…Η Συνταγή της αντιδεξιάς ρητορικής για τον «Ιό» έχει αναχθεί σε επιστήμη. Με προκάλυμμα αυτήν την αντιδεξιά συνταγή εξωραΐζει και αθωώνει όλα τα ΕΚΛΗΜΑΤΑ της νεοταξικής βαρβαρότητας, προωθεί και προπαγανδίζει ΟΛΑ τα νέα ιδεολογήματά της.

Αυτό διαπιστώνεται εύκολα αν εξετάζει κανείς τη θέση, τη στάση και τα γραφτά των «Ιών» πάνω στα θηριώδη εγκλήματα του πλανητικού υπέρ-κράτους (ΗΠΑ): Διαμελισμός των Βαλκανίων, ΝΑΤΟϊκή πολεμική ισοπέδωση της Γιουγκοσλαβίας, Ιράκ, Αφγανιστάν, Ισραηλινή τρομοκρατία κατά των Παλαιστινίων, Σχέδιο Ανάν και πολλά άλλα (τα έχουμε αναλύσει κατά κόρον).

Εύκολα επίσης διαπιστώνει κανείς την «υστερία» των «Ιών» ΥΠΕΡ των λαθρομεταναστών (το προνομιούχο αυτό «όπλο» της Νέας Τάξης εναντίον των εθνικών κοινωνιών και ιδιαίτερα της ελληνικής), ΥΠΕΡ της πολυπολιτισμικότητας, των μειονοτήτων και «ιδιαιτεροτήτων», ΥΠΕΡ των νέων ιδεολογημάτων του ΥΠΕΡ-εθνικού ιμπεριαλισμού: «ανοικτά σύνορα», «αντιεθνικισμός», «αντιρατσισμός» και CIA…

Μια σημαντική επίσης παράμετρος είναι και το ζήτημα της «τρομοκρατίας»: Της κατασκευασμένης τρομοκρατίας των μυστικών υπηρεσιών…

Ο «Ιός» ΟΧΙ μόνο αποδέχεται την εκδοχή των ΗΠΑ και των μυστικών υπηρεσιών για την «τρομοκρατία» και καταγγέλλει, το ξεσκέπασμα αυτής της σκηνοθετημένης «τρομοκρατίας», σαν συνωμοσιολογία, αλλά και αυτό-προβάλλεται, εμμέσως πλην σαφώς, σαν το Γραφείο Τύπου της τρομοκρατίας των μυστικών υπηρεσιών…

Την ίδια θέση και στάση έχει και απέναντι στην εμπρηστική τρομοκρατία. ΟΧΙ μόνο δεν αποδέχεται ότι η αποτέφρωση της Ελλάδας, συστηματικά και μεθοδευμένα, επί 39 χρόνια, αποτελεί έργο διεθνών και εγχώριων εμπρηστικών δικτύων καθοδηγούμενων από τις μυστικές υπηρεσίες, αλλά τα θεωρεί και συνωμοσιολογίες.

Και ο τελευταίος Έλληνας πολίτης αυτής της χώρας έχει πλέον αντιληφθεί το τι παίζεται με τις φωτιές και ότι βρισκόμαστε μπροστά σε οργανωμένα και καθοδηγούμενα εμπρηστικά δίκτυα και ο «Ιός» εξακολουθεί, κόντρα σε κάθε πολιτική, αλλά και τυπική λογική, να αποδίδει τους εμπρησμούς σε «τυχαίους παράγοντες» και στο «στρατηγό άνεμο»!!!

Είναι τέτοια η υστερική του αγωνία
να «ξεπλύνει» τους σπόνσορες και χορηγούς των εμπρηστών (τα αφεντικά του) που ΟΧΙ μόνο αυτό-αποκαλύπτεται (σαν εστία των διεθνών πλανητικών μηχανισμών), αλλά και πέφτει σε αβυσσαλέους παραλογισμούς, στη φρενοβλάβεια που διακρίνει κάθε μίσθαρνο όργανο μιας κακουργηματικής, απαστράπτουσας και ξοφλημένης εξουσίας: Στους λακέδες οι επιθανάτιοι σπασμοί των αφεντικών τους παίρνουν πιο αποκρουστικές και βλακώδεις μορφές…

ΟΛΑ, φυσικά, τα ΠΑΝΤΑ, τα επενδύει, αυτή η μολυσματική εστία της Νέας Τάξης, με την αντιδεξιά ρητορική.

ΤΩΡΑ με την ίδια ρητορική έρχεται να μας πει ότι οι διεθνείς ληστές και δήμιοι (ΗΠΑ), δεν ρίχνουν κυβερνήσεις, ούτε ενοχλούνται από τα ψελλίσματα «αντίστασης» των «δεξιών», σαν τον Κώστα Καραμανλή

Σχετικά για αυτή τη νέα «αποκάλυψη» των «Ιών», πάντα με αντιδεξιά ρητορική, διαβάστε το άρθρο:
Ο «ΙΟΣ» πήρε και αυτός το …όπλο του!
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=31434#31434


Ο «Ιός» πήρε μια ανόητη αγιογραφία του Κωστάκη από το δημοσιογράφο Κοττάκη, για να «ξεπλύνει» τις ΗΠΑ και να σβήσει την ιστορία της διακυβέρνησης Καραμανλή.

Να σβήσει συγκεκριμένα: Τον πόλεμο των ΗΠΑ εναντίον του Κωστάκη, το τσαλαπάτημα του Κωστάκη από τα πλανητικά αφεντικά, τον διασυρμό του και τον εξευτελισμό του, καθώς και τον εξαναγκασμό του, ΟΧΙ μόνο στο να δηλώσει ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ, αλλά και να ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ για την εκλογική του συντριβή.

Βεβαίως και ο Καραμανλής δεν ήταν κανένας αγωνιστής εναντίον των ΗΠΑ. Άνθρωπος του καθεστώτος ήταν και με ένα κόμμα πλήρως εξαρτημένο από τις δυνάμεις του πλανητικού φασισμού.

Ωστόσο, για λόγους που έχουμε αναλύσει διεξοδικά, τόλμησε να ψελλίσει κάποια «ΟΧΙ» (από το σχέδιο Ανάν μέχρι τα ζητήματα των Σκοπίων) και να λοξοκοιτάξει αλλού: Στην απόπειρα ανάπτυξης οικονομικών σχέσεων με τους Ρώσους (αγωγό κ.λπ).

Αυτά δεν μπορεί να τα πετάξει κανείς ΕΞΩ από την ιστορία.

Αυτά ενόχλησαν σφόδρα τους δικτάτορες του κόσμου που δεν ανέχονται ούτε μισό «όχι», ούτε αλληθωρίσματα …

Και αυτό το είχε επισημάνει εύγλωττα το Συγκρότημα Λαμπράκη και ΟΧΙ οι συνωμοσιολόγοι:


Εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ»-29.6.07
Πρώτη σελίδα, κάτω δεξιά


"ΠΡΟΣΟΧΗ"

Το παιχνίδι είναι μεγάλο και η χώρα μας μικρή.
Η βιασύνη του Πούτιν και οι αντιδράσεις των Αμερικανών, δείχνουν ότι η Ελλάδα έχει εμπλακεί σε μια σκληρή αναμέτρηση.
Αυτονόητο είναι ότι χρειάζονται προσεκτικές αποφάσεις και ευέλικτες κινήσεις.
Η Ελλάδα πρέπει να βγει κερδισμένη και να μη γίνει στόχος εκδικητικής μανίας.
Διότι όλοι γνωρίζουμε πλέον πώς αντιδρούν οι μεγάλες δυνάμεις…»
ΤΟ ΒΗΜΑ


Ο «Ιός», βεβαίως, έρχεται μετά από πέντε χρόνια για να σβήσει αυτά που ζήσαμε, να ανασκευάσει την ιστορία και να βγάλει τις ΗΠΑ αθώες περιστερές…

ΠΑΝΤΑ με τη γνωστή συνταγή του: Της αντιδεξιάς ρητορικής…


Θα συνεχίσουμε με κάποια επιλεγμένα κείμενά μας εκείνης της περιόδου, για αυτούς που δεν την έζησαν, αλλά και αυτούς που την έζησαν: Σήμερα θα μπορούν, πιο νηφάλια, να κρίνουν και να συγκρίνουν, καθώς και να διαπιστώσουν το ποιοι επαληθεύτηκαν από την εξέλιξη των πραγμάτων και ποιοι απλώς κατανάλωναν αντιδεξιά ρητορική…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP