Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Προωθούνται οι «λύσεις» της «αριστερής» εφεδρείας…


Πάντα η «αριστερά», τόσο στη σταλινική, όσο και σοσιαλδημοκρατική της εκδοχή, αποτέλεσε το τελευταίο «οχυρό» διάσωσης του καπιταλιστικού καθεστώτος.
Θυμάστε, πχ, το 1989: Αυτή η «αριστερά» χρησιμοποιήθηκε για την αναπαλαίωση του καθεστώτος και το άνοιγμα του δρόμου στον ακραίο νεοφιλελευθερισμό…
Σήμερα σχεδιάζεται ένα νέο «πείραμα» αναπαλαίωσης του σάπιου καθεστώτος και διάσωσής του με νέες «μάσκες».
Η «αριστερά» και τα καθεστωτικά της «είδωλα» αποτελούν το πλέον κατάλληλο «υλικό» αυτών των καθεστωτικών μακιγιάζ.
Καταρχήν τόσο το ΚΚΕ, όσο και ο ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και τα δορυφορικά «αριστερά» είδωλα (Μίκης, ακαδημαϊκοί και ΣΙΑ) είναι ΠΟΤΙΣΜΕΝΑ, μέχρι το μεδούλι, από το δηλητήριο του εκλογικού κρετινισμού.

Εδώ ο κόσμος έχει εξεγερθεί και η λαϊκή οργή ρέει ορμητικά στις Πλατείες και τους δρόμους ΚΑΙ οι ηγεσίες του ΚΚΕ, ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ και τα ειδωλολατρικά αποκόμματα ΖΗΤΟΥΝ και ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!

Αγωνίζονται δηλαδή ΟΧΙ να μετατρέψουν την ξεχειλίζουσα λαϊκή ΟΡΓΗ σε «ταξική συνείδηση» και «ταξική οργάνωση», δηλαδή σε ανατρεπτικά έμβρυα Πολιτικής και Οργάνωσης, αλλά αγωνίζονται να καναλιζάρουν την ΟΡΓΗ στους καθεστωτικούς αγωγούς της εκλογικής χειραγώγησης και στην κομματική τους εκλογική ισχύ.

Αυτό βολεύει μια χαρά τα ισχυρά οικονομικά κέντρα του καθεστώτος για την αναχαίτιση των κινδύνων κατάρρευσης του καθεστώτος και προώθησης των σχεδίων αναπαλαίωσής του.

Από τη στιγμή που το κυβερνητικό οικοδόμημα του καθεστώτος καταρρέει, οι ισχυρές εκλογικά δυνάμεις της «αριστεράς» αποτελούν ό,τι το καλύτερο για την «ανανέωσή» του: Την καλύτερη εφεδρεία του καθεστώτος.

Εξάλλου οι ίδιες αυτές «αριστερές» δυνάμεις, όταν ΠΙΕΖΟΥΝ, σήμερα, σε συνθήκες παλλαϊκής έκρηξης της οργής, για ΕΚΛΟΓΕΣ, αυτό «κλείνει το μάτι» της ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ, προς τα επιτελεία του καθεστώτος.

Είναι ένα σαφές μήνυμα: Με εκλογές θα ισχυροποιηθούμε σημαντικά εκλογικά και μπορούμε να συμβάλλουμε στην καθεστωτική αναπαλαίωση, δίνοντας «αριστερό» χρώμα και «αριστερό» κύρος, όπως κάναμε πάντα…

Δεν είναι και καθόλου τυχαίο ότι τα καθεστωτικά μέσα προπαγάνδας (ΜΜΕ) και οι τηλε-ύαινες ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ αφηνιασμένα τον Τσίπρα!!!!


Μια νέα είδηση είναι αποκαλυπτικότατη και ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ επιβεβαιωτική, αν αληθεύει:

«Στα σκαριά βρίσκεται συνάντηση της Αλέκας Παπαρήγα και του Αλέξη Τσίπρα, σε μια προσπάθεια να προχωρήσει επιτέλους ενωμένη η Αριστερά…».

Τη διαβάσαμε εδώ:
http://press-gr.blogspot.com/2011/06/blog-post_9290.html

Το «αιώνιο» αίτημα πάρα πολλών ήταν η «ενωμένη αριστερά»: Η νόθα και δόλια εκλογική «ενότητα», γιατί η πραγματική ενότητα διαμορφώνεται και σφυρηλατείται μέσα στην Πολιτική και Οργάνωση του δρόμου, σε αυτά που αυτή η «αριστερά» υπονομεύει και κατόπιν σφετερίζεται εκλογικά…

Αλλά αυτά είναι «ψιλά» γράμματα για όλους αυτούς που πάση θυσία και με κάθε μέσον ΑΠΑΙΤΟΥΝ «ενότητα της αριστεράς»…

Έτσι μια τέτοια «ενότητα» θα εξαπατήσει για άλλη μια φορά πολλούς και θα αναθερμάνει τις ελπίδες των απελπισμένων…

Θα ξεχάσουν και το πρόσφατο δίδαγμα της ιστορίας:
Το 1989, τότε που η «ενωμένη αριστερά» συγκυβέρνησε με το Μητσοτάκη!!!!!!

ΠΑΝΤΑ αυτή η «αριστερά» θα αποτελεί την καλύτερη εφεδρεία του καθεστώτος και το «μοχλό» της αναπαλαιωμένης απάτης του…

Βεβαίως, όλα αυτά μπορεί να αποδειχτούν «σχέδια επί χάρτου»…


Η λαϊκή ΟΡΓΗ, σήμερα δεν αναζητά εκλογικούς πληρεξούσιους, αλλά τη δική της ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ηγεσία… 


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5762
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP