Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Τα αξιοθρήνητα «αριστερά» γρανάζια του καθεστώτος βαπτίζουν τις ήττες σαν νίκες!!!


Υπάρχουν κάποιες ρήσεις που σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Μένεις κυριολεκτικά άναυδος!
Διαβάστε το τι είπε ο «αριστερός» Παπαδημούλης:
«Τις εξελίξεις πλέον τις επηρεάζει αποφασιστικά ο παράγων πλατείες. Ηδη έχει πετύχει σημαντικές νίκες. Και μόνο το γεγονός ότι η 5η δόση είχε σιγουρέψει περισσότερο από ποτέ, τις ώρες που η Ελλάδα δεν είχε πρωθυπουργό αλλά είχε γεμάτες τις πλατείες, δείχνει πως ο λαϊκός παράγοντας έκανε αυτό που δεν έκανε η κυβέρνηση τόσο καιρό» (ρ/σ «Κόκκινος»)!!!
Δηλαδή, σύμφωνα με τον «αριστερό» φωστήρα, η εξεγερμένη λαϊκή ΟΡΓΗ κατά των Μνημονίων, πέτυχε «μεγάλη νίκη» εναντίον του λαού: Την καταβολή της 5ης δόσης, δηλαδή την προώθηση του Μεσοπρόθεσμου!!!!!!!

Πέραν από τη μέγιστη αυτή ηλιθιότητα του Παπαδημούλη (πάει να ξεπεράσει και τον ΓΑΠ), η δήλωσή του αποτυπώνει ολοκάθαρα τις πολιτικές αντιλήψεις του ευρύ χώρου του: ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΝΤΙΛΗΨΗ που αντικρίζει το λαϊκό κίνημα «αντικείμενο» πίεσης και διαπραγμάτευσης για την αποτελεσματικότερη ΕΠΙΒΟΛΗ των μέτρων λεηλασίας του ελληνικού λαού και ιδιωτικοποίησης της Ελλάδας: Επιθετική υλοποίηση των «εντολών» των διεθνών μαφιόζων, δηλαδή ταχεία εκτέλεση των «συμβολαίων θανάτου»…

Οι Πλατείες για τον «αριστερό» αυτό καθεστωτικό υπάλληλο ΝΙΚΗΣΑΝ, γιατί άσκησαν πίεση για την εκταμίευση της 5ης δόσης, δηλαδή για τη σωτηρία των μαφιών του χρήματος που κερδοσκοπούν ασύστολα πάνω στο χρέος και τη χρεοκοπία της χώρας!!!!

Ο Παπαδημούλης ξέχασε μόνο να μας πει τούτο: Αν αυτό είναι νίκη, τότε η ΗΤΤΑ ποια είναι;

Το τραγικό, όμως, είναι άλλο: Ότι η Κάτω Πλατεία είναι οι «αριστεροί» του φυράματος Παπαδημούλη!!!!!


 Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5774

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP