Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Οι ταχυδακτυλουργίες της ηγεσίας του ΚΚΕ


Η ηγεσία του ΚΚΕ άρχισε τις γνωστές ταχυδακτυλουργίες και σταλινικές πλαστογραφίες προκειμένου να συκοφαντήσει το Κίνημα των Πλατειών.

Δεν αρκείται πλέον στο «αυθόρμητο» και «απολίτικο», αλλά μιλάει ανοικτά για «κίνημα» που έχει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ιδεολογικό πλαίσιο, κατασκευασμένο από «ανώνυμους» του καθεστώτος, με μοναδικό στόχο: Την παρεμπόδιση της ιδεολογικής και πολιτικής έκφρασης.
Διαβάζουμε από το άρθρο της Σύνταξης του σημερινού «Ριζοσπάστη»:

«Η παρεμπόδιση της πολιτικής και ιδεολογικής έκφρασης των ανθρώπων του μόχθου, που είναι δικαίωμά τους όχι μόνο να έχουν αλλά να την εκφράζουν ανοιχτά και δημόσια γενικά, και ειδικά μέσα στο κίνημα, εκεί που αναπτύσσεται η ιδεολογικοπολιτική διαπάλη, όχι μόνο δε συνάδει με τη δημοκρατία γενικά και μέσα στο κίνημα ειδικά, αλλά αντίθετα τη φιμώνει».

Είναι να γελά κανείς με τα δόλια αυτά τεχνάσματα. Ένα κόμμα το οποίο αποτελεί τον πιο μοχθηρό στραγγαλιστή της ιδεολογικής και πολιτικής έκφρασης, το οποίο είναι ποτισμένο μέχρι το μεδούλι από την κακουργηματική φιλοσοφία της ΦΙΜΩΣΗΣ και της ΔΙΩΞΗΣ των ιδεών, ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ το κίνημα της λαϊκής οργής για έλλειψη ιδεολογικοπολιτικής διαπάλης!!!!

Και ποια είναι τα «επιχειρήματα»: ότι αυτό το κίνημα στρέφεται εναντίον των κομμάτων, των συνδικάτων και του ΚΚΕ!!!

Και εδώ η ηγεσία του ΚΚΕ, με τα τυπικά και τηλεγραφικά τεχνάσματά της παραποιεί την πραγματικότητα, ταυτίζοντας το αυθόρμητο ποτάμι της λαϊκής έκρηξης (το ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ κίνημα) με τους «ανώνυμους» και «απρόσωπους» «υποκινητές» και διοργανωτές: Την υποκειμενική δολιότητα του καθεστώτος.

Το ζήτημα αυτό το έχουμε αναλύσει διεξοδικά στο άρθρο:
«Περί «υποκινητών» της λαϊκής οργής»
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5713

Εδώ θα υπογραμμίσουμε μόνο τούτο: Ανεξάρτητα από τα υποκειμενικά τεχνάσματα των «υποκινητών», το ΚΙΝΗΜΑ της λαϊκής οργής σε ΚΑΝΕΝΑ δεν απαγόρευσε να εκφράσει την άποψή του και να δώσει την ιδεολογική και πολιτική του μάχη.

ΚΑΙ ούτε μπορεί κανείς να επιβάλει σε μια λαϊκή έκρηξη αγανάκτησης ΦΙΜΩΤΡΟ.

Το εντελώς αντίθετο γίνεται. Μια νεροποντή ατομικών απόψεων και ιδεών που κατακλύζει τα πάντα και οδηγεί, στα πρώτα στάδια, σε «ατομική» ασυναρτησία και Βαβυλωνία, η οποία αν παγιωθεί οδηγεί στην εξάτμιση της οργής, στη συρρίκνωση της μαζικότητας, στην απογοήτευση και τη διάλυση…

Ο μέγας, λοιπόν, κίνδυνος από τις αυθόρμητες εκρήξεις του λαϊκού θυμού δεν είναι η ΦΙΜΩΣΗ, αλλά η ζούγκλα των ατομικών απόψεων, η απουσία του άξονα της πολιτικής και οργανωτικής αποκρυστάλλωσης, συνακόλουθα και της συντονισμένης δράσης.

Ακριβώς αυτές τις ενδογενείς αδυναμίες του «αυθόρμητου» έρχεται να καλύψει η πολιτική πρωτοπορία (το «συνειδητό») και ένα πραγματικό επαναστατικό κόμμα.

Έρχεται όχι με ιδεολογικές και πολιτικές ταμπέλες, με πανό και με σημαίες, αλλά με τα πολιτικά και οργανωτικά του εφόδια, με τις εμπειρίες του και με επεξεργασμένες προτάσεις, ΟΧΙ ως κομματικός φορέας, αλλά ως ένα πλήθος δραστήριων ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ μέσα στους κόλπους του οργισμένου λαού που βρίσκεται στο δρόμο.

Οι ταμπέλες στα συνδικάτα αποτελούν κομματικά ψευδώνυμα τα οποία ΔΙΑΙΡΟΥΝ το συνδικαλιστικό κίνημα και έχουν τελεσίδικα καταδικαστεί από τους μεγάλους ηγέτες και θεωρητικούς των επαναστατικών αγώνων.

Η ηγεσία του ΚΚΕ κατηγορεί τον θυμωμένο λαό στις Πλατείες επειδή δεν θέλει τις κομματικές και συνδικαλιστικές ταμπέλες, ΔΗΛΑΔΗ τις πολιτικές διαιρέσεις στον αγώνα τους.

Η αντίδραση του λαού εναντίον και αυτών των «αριστερών» κομμάτων και των εργατοπατέρων είναι ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ και εν δυνάμει ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ.

Η Ηγεσία του ΚΚΕ σκοπίμως και δολίως παρακάμπτει τα αίτια αυτής της λαϊκής αντίδρασης.

ΑΠΑΙΤΕΙ από το «αυθόρμητο» να είναι «συνειδητό» (δηλαδή να μην καταργεί κάθε έννοια οργάνωσης, και συνδικαλισμού), αγωνίζεται να κρατήσει μακριά και ενάντια το οργανωμένο εργατικό κίνημα από τη ροή του λαϊκού θυμού (συνειδητή πολιτική διάσπασης) ΚΑΙ κατηγορεί το «αυθόρμητο» επειδή δεν θέλει κομματικά και συνδικαλιστικά λάβαρα και σημαίες παρελάσεων και καπελωμάτων…

Έχουν μεγάλο θράσος οι αλχημιστές του ΚΚΕ. Προδίδουν ξεδιάντροπα κάθε αγώνα, στέκονται ανοικτά ΑΠΕΝΑΝΤΙ και μάλιστα ΕΧΘΡΙΚΑ, προς τις αυθόρμητες εκρήξεις της αγανάκτησης του λαού και από πάνω κατηγορούν το «αυθόρμητο» σαν διασπαστικό και το διασπαστικό (η πολιτική τους) σαν ενωτικό!!!

Αν ήθελε η ηγεσία του ΚΚΕ να παρέμβει ιδεολογικοπολιτικά μέσα στις Πλατείες θα έβρισκε τον τρόπο και ΟΥΔΕΙΣ θα μπορούσε να της το απαγορεύσει.

Η ηγεσία του ΚΚΕ δεν μπορεί, βεβαίως, να καλέσει τα στελέχη της και τα μέλη της να κατεβούν στις Πλατείες και να παρέμβουν πολιτικά, διότι η πολιτική του ΚΚΕ είναι άκρως καθεστωτική, ΕΞΩ και ΕΝΑΝΤΙΑ στα πραγματικά συμφέροντα του ελληνικού λαού, είναι πολιτική εγκλωβισμού και χειραγώγησης του λαού στα κανάλια του καθεστώτος και στους σχεδιασμούς της Νέας Τάξης.

Οποιοδήποτε, συνεπώς, κατέβασμα στελεχών και μελών του στις Πλατείες θα τίναζε το ΚΚΕ στο αέρα, διότι θα έχανε πολλά από αυτά τα στελέχη και τα μέλη του.

Γι αυτό η ηγεσία του ΚΚΕ τα κρατάει μακριά από κακοτοπιές, σε οργανωμένα γκέτο σημαιοστόλιστων κομματικών παρελάσεων…

Και για να δικαιολογήσει την προδοσία της εφευρίσκει τεχνάσματα αφορισμού και συκοφάντησης οτιδήποτε δεν ελέγχει…


Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5721

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP