Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

"Μία σταγόνα πίσα αρκεί να καταστρέψει ένα βαρέλι μέλι"Κλασσικοπερίπτωση
 
Με αυτήν την φράση που είπε κάποτε ο μαρξιστής Τρότσκι ( η επιλογή μας δεν είναι τυχαία) απαντούμε και εμείς μετά το αδελφικό μας ιστολόγιο "Αναβάσεις" στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς σχετικά με το περιεχόμενο της σημαντικής κατά τα άλλα ανακοινώσεως που εξέδωσε για τον ρόλο της "Λέσχης Μπίλντερμπεργκ".
Χθές αναδημοσιεύσαμε και εμείς το ανακοινωθέν της Ι. Μ Πειραιώς που περιείχε μια εκτενή αναφορά στον ρόλο του Σιωνισμού, της "Λέσχης Μπίλντερπεργκ" και των άλλων ...δημοκρατικών δυνάμεων στον σχεδιασμό της εθνικής , κοινωνικής και οικονομικής εξόντωσης της πατρίδας μας 
 
Είναι αλήθεια ότι απο την πρώτη στιγμή διαπιστώσαμε τα σημεία που μας κέντρισαν και εν πολλοίς μας πίκραναν ως Ορθοδόξους Χριστιανούς. Μεταξύ λοιπόν πολλών ορθών και ευστόχων παρατηρήσεων και επισημάνσεων διαβάσαμε και τα εξής απαράδεκτα:

«Νά λοιπόν, γιατί συγχαίρω ἀπό τά βάθη τῆς ψυχῆς μου τό κίνημα «ἀγανακτισμένων», νά γιατί σπεύδω νά ἀσπασθῶ μετ’ εὐλαβείας τόν μαΐστορα τοῦ τόπου καί τοῦ τρόπου μας κυρ Μίκη Θεοδωράκη καί τούς πανεπιστημιακούς μου δασκάλους Γ. Κασιμάτη καί Αἰδεσιμ. Κωνσταντῖνο Μπέη πού ὑψώνουν ἄφοβα τό λάβαρο τῆς ἀντίστασης στήν ἄθλια σιωνιστική καταιγίδα καί πού χρεωστοῦν στήν ἱστορία τους νά κατονομάσουν καί νά καταδείξουν ὅλους τούς ἀνωτέρω στυγνούς ἐγκληματίες τῆς γῆς.»Με κάθε σεβασμό στο πρόσωπο του προσφιλέστατου Μητροπολίτου Πειραιώς δεν πρόκειται να "ασπασθούμε" και μάλιστα "μετ΄ευλαβείας" τον "μαϊστορα" της "Νέας Εποχής" "κυρ Μίκη Θεοδωράκη" ούτε φυσικά τον π. Κωνσταντίνο Μπέη για τον οποίο όμως θα γράψουμε σε επόμενη ανάρτησή μας.

Δεν πρόκειται λοιπόν να ασπασθούμε τον "κυρ Μίκη Θεοδωράκη" διότι τότε θα ασπασθούμε και τα όσα βλάσφημα έχει ξεστομίσει εναντίον του Χριστιανισμού και της πίστης μας.


Το λάβαρο που όντως σηκώνουν όλοι αυτοί οι "οψίμως" "σπινθηρίζοντες επαναστάτες" της πνευματικής και καλλιτεχνικής ελίτ και που με την βοήθεια πολλών ΜΜΕ, οργανώσεων και συλλόγων ίσως καταστεί και λάβαρο των "αγανακτισμένων", μπορεί να έχει τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της "αντίστασης" αλλά επί της ουσίας υπηρετεί το βαθύ Σιωνιστικό σχέδιο όπως αυτό περιγράφεται ΚΑΙ στο 10ο πρωτόκολλο των σοφών της Σιών.


Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/06/blog-post_06.htmlΔιαβάστε και  ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5723

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP