Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Αστερισμός Βενιζέλου: Θα πάνε οι σοφιστείες σύννεφο…


Του Βενιζέλου πρόκειται να γίνει και να γίνεται στο εξής! Θα πάνε οι σοφιστείες σύννεφο, τα ρητορεύματα, οι (δια)στρεβλώσεις, οι ευφημισμοί, οι εξυπνακισμοί, τα κούφια λόγια, οι χαμαιλεοντισμοί των λέξεων, ήδη
αμ' έπος αμ' έργον άρχισε ο ρέκτης χαρακτηρίζοντας το Μεσοπρόθεσμο «Προϋπολογισμό για τα επόμενα χρόνια», καταλύοντας έτσι κάθε νομική υπόσταση του Προϋπολογισμού ως ενιαύσιου νόμου, μάλιστα θεμελιώδους.Εχει δώσει δείγμα γραφής επανειλημμένως στο παρελθόν ο νέος τσάρος (τρομάρα μας) της Οικονομίας και με τον Τυποκτόνο νόμο του και με άλλα ανάλογα τερατουργήματα!

Ο κ. Βενιζέλος θα πηγαίνει «ικέτης στη Ρώμη» ακόμα πιο εύκολα από τον κ. Παπακωνσταντίνου,
διότι ακόμα πιο εύκολα απ' τον προκάτοχό του μπορεί να κάνει το μαύρο άσπρο, να βαφτίζει το κρέας ψάρι και τους 180 ψήφους (ως προϋπόθεση για την υπερψήφιση του Μεσοπρόθεσμου) 40 παλληκάρια από τη Λεβαδιά που πάνε για δημοψήφισμα στην Ντρομπολιτσά!

Υπ' αυτήν την έννοια όντως οι πασοκιές ξανάρθανε ακόμα πιο έντονες από πριν, όντως η κυβέρνηση έχει επαναπασοκισθεί, όντως τώρα απενοχοποιημένη πάλι η κάθε πρασινοφρουρού μπορεί να βρίζει την προηγούμενη κυβέρνηση (την οποίαν η ίδια σφόδρα επαινούσε) ως ολίγον ΠΑΣΟΚ τότε και φουλ ΠΑΣΟΚ τώρα -εις βαθμόν Παντελή Οικονόμου!

Ομως, τέτοιες τιποτολογίες πόσες μέρες θα μπορέσουν να κρατήσουν;


ΠΗΓΗ:
http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=21/06/2011&id=286224


 Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5755

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP