Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Οι έμποροι του δωσιλογισμού των κυβερνητικών ανδρεικέλων


ΦΩΤΟ: ΓΡΕΚΙ

Η απάτη εμφανίζεται με πολλές μεταμφιέσεις και αποχρώσεις.
Απατεώνες μακιγιαρισμένοι είναι και αυτοί που εμπορεύονται την απάτη και το δωσιλογισμό των κυβερνητικών ανδρεικέλων, καθώς και τους «αγανακτισμένους» στις Πλατείες…
Σήμερα μπήκε σε εφαρμογή ένα μελετημένο σχέδιο του παρακράτους και των μυστικών υπηρεσιών εναντίον της κινητοποιημένης λαϊκής οργής και οι υμνητές της «λαϊκής εξέγερσης» των Πλατειών, απλώς μιλάνε για τους «γνωστούς αγνώστους» κουκουλοφόρους προβοκάτορες και τους όγκους των χημικών που έριξε η αστυνομία ή για τους γνωστούς «μπαχαλάκηδες»…
Δεν υπάρχουν «γνωστοί άγνωστοι», κουκουλοφόροι ούτε «αναρχικοί» μπαχαλάκηδες. Όλοι αυτοί έχουν ταυτότητα γνωστή, έχουν ορατούς σπόνσορες και καθοδηγητές: Είναι το κράτος, το παρακράτος, οι μυστικές υπηρεσίες, οι οργανωμένες στρατιές της οικονομικής εξουσίας και των πολυεδρικών μηχανισμών τους.

Ορατότατο και το σχέδιο των σημερινών επιθέσεων. Καθαροί και οι τρομοκρατικοί στόχοι αυτών των επιθέσεων…


Το να μιλάμε γενικά για «προβοκάτορες» και «κουκουλοφόρους» ή «μπαχαλάκηδες», δίχως να αποκαλύπτουμε τους «νταβάδες»,
τους πολιτικούς μηχανισμούς τους και τις μυστικές υπηρεσίες που κρύβονται πίσω από όλους αυτούς, καθώς και το τι ακριβώς σχεδιάζουν και επιδιώκουν, ΤΟΤΕ μετατοπίζουμε το ζήτημα στο πολιτικό θέαμα των «γνωστών αγνώστων» κουκουλοφόρων: Φλυαρούμε με υστερικές κραυγές εναντίον των «κουκουλοφόρων» και αποκρύπτουμε τους στρατηγούς και τους καθοδηγητές τους…

Αφήνουμε στο απυρόβλητο και την πολιτική κωμωδία που παίζεται από τα κόμματα (όλα τα κόμματα) και τα ΜΜΕ. Κωμωδία απάτης, λαϊκίστικου αποπροσανατολισμού και μικροκομματικής δημαγωγίας, διότι οι ΠΑΝΤΕΣ γνωρίζουν το τι παίζεται με το τρομοθέαμα, ποιοι είναι οι στρατηγοί και οι σπόνσορες αυτού του άθλιου τρομοκρατικού θεάτρου.

ΟΛΟΙ κτυπάνε τους κομπάρσους αυτού του θεάτρου (κουκουλοφόρους-μπάτσους) και συγκαλύπτουν τους πρωταγωνιστές και τους σκηνοθέτες…

Και μέσα σ’ αυτό το κλίμα «σκάει» και το «μανιφέστο» των επιχειρηματιών και ΣΙΑ που κραυγάζει για τη «σωτηρία της πατρίδας», απαιτώντας:

«Ας συγκροτήσει η σημερινή Βουλή μια Κυβέρνηση Έκτακτης
Ανάγκης και Εθνικής Ανασυγκρότησης που να αποτελείται από προσωπικό που, ασχέτως κομματικής προέλευσης, προσωπικής συμπάθειας η βουλευτικής ιδιότητας, διαθέτει την πίστη, την πείρα, την διαχειριστική ικανότητα και το θάρρος να επιτύχει».


Και εδώ έρχεται η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!!

Οι υμνητές των «αγανακτισμένων» αλλάζουν τη μάσκα. ΥΜΝΟΥΝ την «εθνοσωτήρια» πρωτοβουλία των επιχειρηματιών: Την «έκτακτη ανάγκη» και μια κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας»!!!!!

Οι «επαναστάτες» του καναλιού «Κόντρα», με «συγκίνηση» και με μελοδραματικό ύφος εξήραν το «εθνικό φρόνημα» των επιχειρηματιών!!!!

Τώρα πώς συνδυάζεται να υμνείς την εξέγερση του λαού εναντίον της Βουλής των μαφιών του χρήματος και των επιχειρηματιών και ταυτόχρονα να υμνείς και το ακραία νεοφιλελεύθερο «μανιφέστο» των επιχειρηματιών, αυτό μόνο ο εγκέφαλος των «αυριανιστών» του καναλιού μπορεί να …συλλάβει!!!

Το ίδιο πλήκτρο κτυπήσανε και κάποια ιστολόγια αλλόκοτων και παρά φύση επιμειξιών!!!


Η μοναδική τους ένσταση ήταν το πώς κάποιοι «καλοί» επιχειρηματίες» υπέγραψαν μαζί με τους «κακούς»(!!!), και συνέπλευσαν, ιδιαίτερα, με τη «θολοκουλτούρα των Αλιβιζάτων»!!!!!

Το περιεχόμενο του επιχειρηματικού «μανιφέστου» δεν τους πείραξε. Η «σύμπλευση» με τον Αλεβιζάτο τους ξένισε…

Τι απύθμενη υποκρισία και ΑΠΑΤΗ…

Μα, αυτά που θέτουν οι «επιχειρηματίες» δεν διαφέρουν σε ΤΙΠΟΤΑ από αυτά που υστερικά περιφέρει ο Καρατζαφέρης, η Ντόρα, ο Προβόπουλος, οι διεθνείς μαφίες και το σύνολο των «νταβάδων», μετά των ακαδημαϊκών και δημοσιογραφικών «μπράβων» τους…

Τα ίδια λέει και ο Τσίπρας:

«Μια άλλη κυβέρνηση, πατριωτικής ευθύνης, έκτακτης κοινωνικής ανάγκης», που μπορεί «να προχωρήσει σε ριζικές μεταρρυθμίσεις» στην αντίθετη κατεύθυνση, ώστε «να βγούμε άμεσα από το μνημόνιο της χρεοκοπίας» και «να διαπραγματευτούμε δίκαιη ρύθμιση του χρέους». (κατά την περιοδεία του στα ΕΛΤΑ).

Οι μακιγιαρισμένοι απατεώνες είναι πολλοί και ΟΧΙ μόνο στη δωσίλογη κυβέρνηση των ανδρεικέλων, αλλά και στους παραπολιτικούς εμπόρους της κυβερνητικής κατάρρευσης…


 Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5791
  

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP