Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Οι συνωμότες «διάβολοι» και το απυρόβλητο των «νταβάδων»Υπάρχει μια μηχανιστική αντίληψη της εξάρτησης και της κατοχής μας από τα διεθνή κέντρα εξουσίας. Αντίληψη η οποία καλλιεργείται σκοπίμως και δολίως, για να επικαλύπτεται η πραγματικότητα, να μένουν στο απυρόβλητο οι κυρίαρχες οικονομικές δυνάμεις και για να κατασκευάζονται οι «νέοι» πολιτικοί τους υπηρέτες.
Ταυτόχρονα αυτή η μηχανιστική αντίληψη καλλιεργεί μια τέτοια μεγάλη σύγχυση αστυνομικών σεναρίων και «συνωμοσιών», η οποία βοηθάει τις καθεστωτικές δυνάμεις να δημοκοπούν ασύστολα και ακόμα να το παίζουν, κάποιες και «υπερπατριωτικά»…
Αυτή η μηχανιστική, «αστυνομική» αντίληψη σχηματοποιείται, σχετικά με την τωρινή οικονομική και πολιτική κατάσταση της χώρας μας, στο εξής: Κάποιοι, κάπου και κυρίως έξω από την Ελλάδα «συνωμότησαν» εναντίον μας, τα «κάνανε πλακάκια» με τα κυβερνητικά τους ανδρείκελα, για να μας ρουφήξουν το αίμα και να μας καταστρέψουν…

Σίγουρα μας πίνουν το αίμα, μας κατασπαράζουν, προωθούν εναντίον μας τα πιο εφιαλτικά σχέδια και επιβάλουν μια δικτατορική οικονομική και πολιτική κατοχή.

Αλλά αυτοί που το κάνουν δεν είναι κάποιοι «συνωμότες», κάποια «σκοτεινά κέντρα» άπληστων κερδοσκόπων που «συσκέφτηκαν» και αποφάσισαν την κατοχή μας και την καταστροφή μας.

Αυτό που γίνεται στη χώρα μας δεν έχει επιβληθεί από κάποιες συνωμοσίες «σκοτεινών κύκλων», αλλά από την ίδια τη φύση και λειτουργία του διεθνούς ιμπεριαλιστικού κυκλώματος, από τη φύση και τη λειτουργία των ορατών οικονομικών μηχανισμών κα των ορατών πολιτικών οργάνων αυτού του ιμπεριαλιστικού κυκλώματος.

Και αυτοί οι οικονομικοί μηχανισμοί και τα πολιτικά τους όργανα δεν εδρεύουν μόνο στο «εξωτερικό», αλλά και στο «εσωτερικό»:
Υπάρχει μια διαλεκτική σχέση, συνάρτηση και εξάρτηση των διεθνών μαφιών του χρήματος με τις εγχώριες μαφίες. Το ίδιο και ανάμεσα στα πολιτικά όργανα τα διεθνή και τα εγχώρια.

Ο ιμπεριαλισμός είναι ενιαίος παγκόσμια, είναι ΟΛΟΝ, μια παγκοσμιοποιημένη ΜΗΧΑΝΗ και όχι ανεξάρτητα εξαρτήματα μιας μηχανής.
Κάθε χώρα εντός του παγκοσμιοποιημένου αυτού ΟΛΟΥ αποτελεί ένα γρανάζι του διεθνούς ιμπεριαλιστικού μηχανισμού, ένα εξάρτημα που δουλεύει σύμφωνα με τους οικονομικούς και πολιτικούς όρους αυτού του παγκοσμιοποιημένου καπιταλιστικού συστήματος.

Η στρατηγική λογική αυτού του παγκοσμιοποιημένου καπιταλιστικού πλαισίου, των κυρίαρχων οικονομικών του δυνάμεων και των αντίστοιχων πολιτικών οργάνων του (λογική σύμφυτη με τις λειτουργίες του καπιταλιστικού κέρδους), ΕΙΝΑΙ: Η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ των εθνών-κρατών, η λεηλασία των λαών, η ιδιωτικοποίηση των πάντων, η κατασπάραξη των αδύνατων και τα υπερκέρδη των ισχυρών.

ΕΝΑΣ είναι ο αδυσώπητος και σιδερένιος νόμος της ιμπεριαλιστικής θηριωδίας και κακουργίας:
Να αποκομίζει υπερκέρδη από την καταστροφή και αποτέφρωση των κοινωνιών και το αίμα των λαών να συσσωρεύεται ως χρήμα στα πορτοφόλια των αρπακτικών: Διεθνών και εγχώριων…

Τα ασθενικά γρανάζια του ιμπεριαλιστικού κυκλώματος είναι τα πρώτα που καίγονται σε μια κρίση: Οι οικονομικοί «νταβάδες» και οι μηχανισμοί τους (το εγχώριο και το διεθνές είναι ανταγωνιστικά ΕΝΙΑΙΟ και παγκοσμιοποιημένο) πέφτουν σαν τα κοράκια στους αδύνατους για να τους λεηλατήσουν και να κερδοσκοπήσουν πάνω στην τέφρα τους…

Πάνω σ’ αυτή την κατασπάραξη του θύματος εκδηλώνονται και «συνωμοσίες» κερδοσκοπικές από ποικίλα οικονομικά και πολιτικά τρωκτικά που λειτουργούν μέσα στην οικονομική και πολιτική εξουσία.


Θεωρήσαμε σκόπιμο να «φλυαρήσουμε» πάνω σ’ αυτό το θέμα, διότι έρχονται σήμερα οι πολιτικοί μας και κυρίως η «κίνηση Μίκη», τα νεφελώματα του ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και πολλοί «ανανήψαντες» ακαδημαϊκοί που το παίζουν «αγανακτισμένοι» να κερδοσκοπήσουν πολιτικά πάνω στο απλουστευτικό σχήμα των ξένων «συνωμοτών» που μας επέβαλαν το Μνημόνια, την Κατοχή κ.λπ…

ΟΛΟΙ αυτοί δαιμονοποιούν έναν «εχθρό» εκτός συνόρων, μια συνωμοσία «διαβόλων», οι οποίοι (οι «διάβολοι») εισέβαλαν στην Ελλάδα και επέβαλαν το Μνημόνιο (ερχόμενοι σε «υπόγειες συνεννοήσεις» με τα ανδρείκελα), ΚΑΙ έσπειραν (οι «διάβολοι») την καταστροφή, τη λεηλασία της Ελλάδας και την κερδοσκοπική τους βουλιμία…

Ευκολονόητο και ευκολοχώνευτο παραμυθάκι νάρκωσης, επικάλυψης της πραγματικότητας και μετάθεσης των αιτίων και των ευθυνών σε κάποια «σκοτεινά κέντρα» ή σε συνωμοσίες «διαβόλων».

Τα κέντρα, βεβαίως, δεν είναι «σκοτεινά»: Η ΕΕ, η ΕΚΤ, το ΔΝΤ, ο Αμερικάνικος αυτοκρατορικός ιμπεριαλισμός δεν είναι «σκοτεινά κέντρα»: Είναι τα ΚΕΝΤΡΑ της εξουσίας της ιμπεριαλιστικής παγκοσμιοποίησης, της Νέας Τάξης.

Είναι η «ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ» της Παγκοσμιοποίησης!!!!

Τα «οικονομικά αρπακτικά» δεν είναι κάποιοι «διάβολοι» που μας ξεφύτρωσαν ξαφνικά από το υπερπέραν: Είναι το «νόμιμο» τέκνο της ιμπεριαλιστικής ολοκλήρωσης, τα «γνήσια» τέκνα της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης.

Είναι τα υπερεθνικά μονοπώλια και οι επιχειρηματικοί κολοσσοί: Τράπεζες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, βιομήχανοι, επιχειρηματικά καρτέλ, ποικίλοι όμιλοι του χρήματος, πλήθος «νταβάδων».

ΟΛΟΙ αυτοί έχουν όνομα και ταυτότητα, πατέρα και μάνα: Τον καπιταλισμό και την ιμπεριαλιστική του ολοκλήρωση. Από αυτή τη μήτρα γεννήθηκαν και γιγαντώθηκαν.

Αποτελούν όχι «διαβολική» παρεκτροπή, ΑΛΛΑ το γνήσιο και «νόμιμο» τέκνο των καπιταλιστικών σχέσεων και της ιμπεριαλιστικής, παγκοσμιοποιημένης λειτουργίας…

ΑΥΤΗ είναι η «ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ» της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης.


ΕΚΤΟΣ «νομιμότητας» είναι τα έθνη, οι λαοί και τα πολιτικά υποκείμενα που αμφισβητούν αυτή τη νεοταξική «νομιμότητα» και ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ…

Το παραμυθάκι, όμως, για τις «συνωμοσίες των «διαβόλων» έχει και μια άλλη ιδεολογική και πολιτική χρησιμότητα. Αφήνει στο απυρόβλητο τους εγχώριους «διαβόλους», τα οικονομικά αρπακτικά ΕΝΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ: Τους Έλληνες τραπεζίτες, του εφοπλιστές, τους βιομήχανους και μεγαλοεπιχειρηματίες, τους Έλληνες «νταβάδες».

Να, γιατί, όλοι αυτοί που μιλούν για τον «δαίμονα εχθρό» εκτός συνόρων, τα «σκοτεινά κέντρα», δεν βγάζουν άχνα για ΕΧΘΡΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ, για τους τραπεζίτες, τους εφοπλιστές, τους μεγαλοεπιχειρηματίες και ποικίλους «νταβάδες» που συμπράττουν με τα διεθνή, ΟΡΑΤΑ αρπακτικά και είναι ΕΝΑ με αυτά.

Δεν είδαμε κανέναν από όλους αυτούς που γαυγίζουν για τα «σκοτεινά» ξένα κέντρα να κτυπούν την εγχώρια σάρκα αυτών των «ξένων κέντρων»: Τους Έλληνες τραπεζίτες και εφοπλιστές, τους Αλαφούζους, τους Κοκκαλέους, τους Βαρδινογιάννηδες, τους Βγενόπουλους, του ποικίλους βιομήχανους και μεγαλοεπιχειρηματίες και τους Έλληνες «νταβάδες», κυρίως αυτούς


ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ!!!

ΟΛΟΙ αυτοί και το πολιτικό τους προσωπικό (κόμματα, πολύχρωμοι πολιτικοί και ιερατεία) όχι μόνο στήριξαν το Μνημόνιο, αλλά και κερδοσκοπούν πάνω στο χρέος…

Τις ανάγκες τις δικές τους και την κερδοσκοπική τους απληστία ήρθε να εκπληρώσει και να υπηρετήσει το Μνημόνιο και η τρόικα.

Το σπουδαιότερο και το οποίο αποκρύπτεται επιμελώς είναι τούτο: Τα μέτρα που περιλαμβάνει το Μνημόνιο είναι η ΕΦΑΡΜΟΓΗ των ειλημμένων ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ της ΕΕ: Μάαστριχτ, Λισαβόνα κ.ά…

Αποφάσεις που περιλαμβάνονται στα προγράμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ εδώ και πολλά χρόνια. Πρόκειται για μέτρα που δε σχετίζονται με την αποπληρωμή των χρεών, αλλά υπηρετούν την κερδοφορία ντόπιων και ξένων πλουτοκρατών.

Το Μνημόνιο, λοιπόν, και οι δικτατορία της τρόικας δεν ήταν μια «διαβολική» παρεκτροπή από τη «ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ» της ΕΕ και του ευρώ. Ήταν η ΠΟΛΙΤΙΚΗ της ΕΕ, των ισχυρών οικονομικών κέντρων εξουσίας (και των ντόπιων) και του πολιτικού τους προσωπικού (καθεστωτικά κόμματα).

Το Μνημόνιο και τρόικα ήταν η ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ των αποφάσεων και των μέτρων της ΕΕ και των «νταβάδων»: διεθνών και εγχώριων…

Ο Μίκης, τα νεφελώματα του ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ και οι όψιμοι κατήγοροι του Μνημονίου, ακόμα και ο αρχηγός της ΝΔ(!!!) αποσυναρμολογούν το Μνημόνιο από τη μήτρα του και τις δικές τους πρακτικές: Πρακτικές πολυεδρικής στήριξης της ΕΕ, του Μάαστριχτ, του ευρώ, των ποικίλων «νταβάδων».

Το αποσπούν από την ευρωπαϊκή και διεθνή ιμπεριαλιστική «νομιμότητα» που το επέβαλε!!!

Δύο ακόμα χαρακτηριστικά παραδείγματα τα οποία αποδεικνύουν περίτρανα ότι η «Κίνηση Μίκη» κινείται μέσα στα πλαίσια της διεθνούς ιμπεριαλιστικής «ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ».

Από τη μια καταγγέλλει ο Μίκης ότι: «Ο εναέριος έλεγχος του Ανατολικού Αιγαίου έχει παραδοθεί στους Τούρκους».

Από την άλλη: Το ΝΑΤΟ μένει στο απυρόβλητο!!!!

Το ΝΑΤΟ που έχει την ευθύνη και τον έλεγχο του ενιαίου επιχειρησιακού χώρου στο Αιγαίο, το ΝΑΤΟ, που κάθε υπονόμευση τους εθνικού μας χώρου, ξεκινά από αυτό, μένει στο απυρόβλητο: Αν αυτό δεν είναι ΚΑΘΑΡΗ αποδοχή της «ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ» του ΝΑΤΟ, τότε τι είναι;

Επίσης κουβέντα δεν γίνεται για τη «συνδιαχείριση» του Αιγαίου υπό ΝΑΤΟική «ομπρέλα», ώστε να παρέχει προστασία στη διείσδυση των πολυεθνικών στην περιοχή, την εκμετάλλευση από το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο.

Μιλούν απλώς για «Status Ουδετερότητας» εντός του πλαισίου του ΝΑΤΟ!!!!!!

Στα πρώτα, βεβαίως, κείμενά του ο Μίκης ήταν πιο σαφής: Μίλαγε για «συνδιαχείριση» του Αιγαίου από Έλληνες και Τούρκους επιχειρηματίες: Αλαφούζος και CIA (ίσως αυτό να «συγκίνησε» το «φιλόσοφο» του Αλαφούζου και υπέγραψε υπέρ του Μίκη!!!).

Τέλος ο Μίκης, όπως και ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ διαχωρίζουν το χρέος σε «νόμιμο» και «επαχθές - παράνομο»!!!

Στην ουσία δηλαδή αποδέχονται το «νόμιμο» χρέος και δεν προσδιορίζουν το τι εννοούν «παράνομο χρέος»!!!

Το χρέος όμως από την σκοπιά της ευρωπαϊκής και διεθνούς ιμπεριαλιστικής «νομιμότητας» είναι ΝΟΜΙΜΟ, και το «επαχθές»: Αυτή είναι η νομιμότητα της ιμπεριαλιστικής ΑΓΟΡΑΣ.


Από την πλευρά του ελληνικού λαού είναι ΟΛΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.

Ο λαός δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ για το χρέος της ΕΕ και των διεθνών και εγχώριων αρπακτικών: Αυτό το χρέος είναι η ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ λεηλασία του λαού…

ΣΥΝΕΠΩΣ, αν είσαι εκτός της ιμπεριαλιστική «νομιμότητας», με το μέρος του λαού, ΜΙΑ είναι η θέση: ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ του χρέους και ΚΑΜΙΑ αποπληρωμή του από τον ελληνικό λαό…

Οι ταχυδακτυλουργίες του Μίκη, των «συνασπισμένων» και των όψιμα αγανακτισμένων «φωτοδοτών» είναι οι απόπειρες των «νταβάδων» να διασώσουν και να διογκώσουν τα κέρδη τους (με «σκιάχτρο» το χρέος), να μείνουν οι ίδιοι στο απυρόβλητο και να θυσιάσουν κάποιους πολιτικούς υπαλλήλους τους, σαν αποδιοπομπαίους τράγους…

Γι αυτό μένουν οι «νταβάδες» στο απυρόβλητο και κτυπιούνται μανιωδώς οι ξεφωνημένοι πολιτικοί τους υπάλληλοι και μάλιστα από τους ίδιους τους «νταβάδες» οι οποίοι χρηματοδοτούν και επιδοτούν τους «νέους» πολιτικούς τους υπαλλήλους…


Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5742

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP