Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Ο τέως βουλευτής και η "κολυμβήθρα του Σιλωάμ"

Κλασσικοπερίπτωση
 



("Εμείς οι άνθρωποι οι κατά καιρούς εκπρόσωποί σας σας προδώσαμε")

Σχόλιο "Κλασσικοπερίπτωσης"


Αν και δεν πιστεύουμε πως ο τίτλος του "Θαλαμοφύλακα" μας αφορά, ωστόσο επειδή έχουμε πάρει σαφείς αποστασεις απο όσους προσπάθησαν και προσπαθούν να "καναλιζάρουν" την εκδηλούμενη λαϊκή εξέγερση, είτε με εμβόλιμα παραπλανητικά ιδεολογήματα, είτε με το να κατευθύνουν τα αιτήματα του αγανακτισμένου και εξοργισμένου πλήθους στον κυματοθραύστη των εύκολων και αόριστων αιτημάτων - συνθημάτων, του απαντούμε ότι το πρόβλημα δεν είναι ποιοί και κατά πόσον πιστεύουν πως δεν έχουν νόημα οι "κινητοποιήσεις", αλλά σε εκείνους που θέλουν να δώσουν με νεοεποχήτικη πονηριά ένα απονευρωμένο και ακίνδυνο παγκοσμιοποιημένο νόημα σε μια εθνική καθαρά υπόθεση που έχει ασφαλώς αρκετά κοινά σημεία με τα παναθρώπινα και όχι παγκοσμιοποιημένα αιτήματα.  

Άλλο δηλαδή να ζητάς μια "παγκόσμια λύση" και άλλο να βάζεις τα εθνικά ζητούμενα στο τραπέζι μιας οικουμενικής διαλεκτικής.

Υπο αυτήν την έννοια έχει την δική του "αξία" το χειρόγραφο του προέδρου της "'Ενωσης τέως βουλευτών" και τέως βουλευτή της ΝΔ κ. Πυλαρινού, ο οποίος φυσικά ως "τέως" μπορεί να κάνει και ομολογίες και δηλώσεις μετανοίας και ότι άλλο θέλει.

Τον καιρό όμως που έκαναν όλοι οι συνάδελφοί του Party με τα δικά μας τα λεφτά δεν έλεγε κουβέντα!

Τώρα που όλα γύρω τους καταρρέουν και αντιλήφθηκαν πως δεν υπάρχει πολιτική κατασκευή με ικανή "αντισεισμική" προστασία, βγήκαν και προσπαθούν να μας πείσουν ότι εξαγνίστηκαν, έβαλαν μυαλό και θα είναι όλοι στο πλευρό μας.

Αν αυτό δεν είναι δείγμα πως "βαδίζουμε στην κόψη του ξυραφιού" όπως θα έλεγε και ο φίλος Θύμιος Παπανικολάου, δεν ξέρω τι μπορεί να είναι.


Παραθέτουμε πιο κάτω την ανάρτηση του "Θαλαμοφύλακα" μαζί με το χειρόγραφο που του ενεχείρισε ο τέως βουλευτής και τέως(Wink συστημικός κ. Πυλαρινός.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ.



Ο πρόεδρος; της Ενωσης τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών Κος Κ. Πυλαρινός, πρωην βουλευτής της Ν.Δ. μας επισκέφθηκε σήμερα (Κυριακή 05/06/2011) πριν λίγες ώρες στην πλατεία Συντάγματος και μας παρέδωσε επιστολή εκ μέρους της ένωσης τους ζητώντας μας να την διαβάσουμε απο τα μεγάφωνα και να την δημοσιοποιήσουμε.

Σας την δίνουμε εδω να την διαβάσετε. Ειναι σημαντική.



Σημειώστε ότι την επιστολή μας παρέδωσε ο ίδιος ο κ. Πυλαρινός. Δεν είναι σε επίσημο επιστολόχαρτο ή κάτι άλλο, μας την παρέδωσε όμως ο Πρόεδρος της Ενωσης Τέως Βουλευτών και Ευροβουλευτών για λογαριασμό της Ενωσης.


 Διαβάστε και  ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5723

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP