Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Η τρομοκρατική σύγχυση των «σεναρίων»


Τα σενάρια ασκούν γοητεία γιατί περικλείον το στοιχείο του μυστηρίου και της «συνωμοτικής» πλοκής, ποτίζοντας, έτσι, τη δίψα σου με αλατισμένο νερό.
Η σεναριογραφία είναι εχθρός της σκέψης γιατί τη συρρικνώνει και την παγιδεύει στην καθεστωτική μυθολογία κάποιων εξωτερικών «επεισοδίων» της πολιτικής πραγματικότητας.
Γι αυτό η σεναριογραφία αποτελεί την κυρίαρχη ΛΟΓΙΚΗ («συνταγή») των πολιτικών και ιδιαίτερα της καθεστωτικής δημοσιογραφίας. Η «αιχμή» της σεναριογραφίας είναι η παραπολιτική φιλολογία…
Η παραγωγή και η κυκλοφορία «σεναρίων» λειτουργεί ΟΧΙ μόνο αποπροσανατολιστικά, αλλά ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ και ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ απέναντι στο λαό. Η σύγχυση, ο φόβος και ο πανικός είναι τα μεγάλα όπλα του καθεστώτος εναντίον των λαών.
Η κυβέρνηση καταρρέει με πάταγο και φούντωσαν τα γαργαλιστικά «σενάρια», ασυστόλως τρομοκρατικά και «απειλητικά».

Γέμισαν τα τηλεπαράθυρα, εν ριπή οφθαλμού, ιδιαίτερα οι τηλε-βόθροι από τις «κλασσικές» πόρνες της πολιτικής, και της δημοσιογραφίας, τις πλέον «ειδικές» («εγκάθετες») στη γαργαλιστική σεναριογραφία, για να μας σερβίρουν τα «σενάριά» τους!!!

Ο Χαρδαβέλλας έριξε την κάτωθι τρομοκρατική ζαριά:«ΠΩΣ θα βρεθούν, μέχρι τις 15 Ιουλίου, 1,5 δισ. ΕΥΡΩ για να καλυφθούν μισθοί και συντάξεις, σε περίπτωση που δεν εισπράξουμε την 5η δόση του δανείου;»

Πιάνεται για άλλη μια φορά να διαδίδει τρομοκρατικά ψεύδη:

Καμία «δόση» δεν πάει σε μισθούς και σε συντάξεις, παρά μόνο στους ίδιους αυτούς που δανείζουν, στους τόκους των τοκογλυφικών δανείων…

Ο Χαρδαβέλλας, «εγκάθετος» συνειδητός των «νταβάδων», καλλιεργεί το τρομοκρατικό κλίμα της «έκτακτης ανάγκης», την ΑΠΕΙΛΗ να μην πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις. Μπροστά, λοιπόν, σε αυτή τη θανάσιμη απειλή πρέπει να βρεθεί κάποια λύση «εθνικής σωτηρίας»: Άξιος ο μισθός του!!!!

Την ίδια τρομοκρατική σεναριογραφία, σε άλλες παραλλαγές, «διακινούσαν» όλα τα «επαναστατικά» βοθροκάναλα του «αυριανισμού».

Ο Τέρενς Κουίκ, που πήρε και αυτός εσχάτως το όπλο του «επαναστάτη» αντάρτη, έριξε άλλη τρομοκρατική ζαριά: Μίλησε για άθλιο σχέδιο πολιτικού εκβιασμού με εκλογές και νομοθετικό διάταγμα για να πετάξει στην επόμενη βουλή το μπαλάκι!!!

Για «νομοθετικό διάταγμα» έγκρισης των νέων μέτρων, δεσμευτικό για την επόμενη Βουλή και αμέσως προκήρυξη εκλογών!!!

Είχε και το Συνταγματολόγο Κασιμάτη
στην τηλεφωνική γραμμή για να «γνωματεύσει» για την αντισυνταγματικότητα της «νομοθετικής ρύθμισης»!!!!

Κακόγουστη θεατρική παράσταση που την αναπαρήγαγαν και πολλά ιστολόγια!!!!!

Παράσταση για τη δημιουργία αποπροσανατολισμού και κλίματος τρομοκρατικού εκβιασμού του ελληνικού λαού: Προλείανση του εδάφους της «έκτακτης απειλής», συνακόλουθα της «έκτακτης ανάγκης» για «εθνοσωτήριες» λύσεις.

Όταν μια κυβέρνηση καταρρέει με το ΛΑΟ στο ΔΡΟΜΟ καμιά «νομοθετική ρύθμιση» δεν μπορεί να δεσμεύσει ΤΙΠΟΤΑ. Απλούστατα μια τέτοια «δέσμευση» ισοπεδώνει ακόμα περισσότερο οποιοδήποτε κόμμα της Βουλής και αν την αποδεχτεί, τινάζει στον αέρα και τα τελευταία ψήγματα της κοινοβουλευτικής ΑΠΑΤΗΣ και κάθε «νέο» και «άφθαρτο» που τυχόν μπει στη Βουλή.

Από τη μια, συνεπώς, ωρύονται υμνολογικά, τα βοθροκάναλα για το λαό που κατέβηκε στο δρόμο και γκρεμίζει το ΓΑΠ και από την άλλη διαρρέουν «σενάρια» τρομοκράτησης» του ελληνικού λαού, ώστε να αποδεχτεί τα «εθνοσωτήρια» σχέδια που βρίσκονται ήδη στα συρτάρια των «νταβάδων»…

Στην ίδια «φάκα» είχε βάλει το «τυράκι» και το έτερον δημοσιογραφικό βυθοκόρημα: Ο Παπαγιάννης.


Εδώ υπήρχαν και οι περιφερόμενες γνωστές «πόρνες»: Σπύρος Καρατζαφέρης, Μανώλης (ΝΔ) και Στρατούλης (ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ).Αυτοί οι γνωστοί μαϊντανοί και πεπειραμένοι «αλχημιστές» προσπαθούσαν να τρομοκρατήσουν με το πολιτικό αδιέξοδο και να «μαντέψουν» τις επόμενες «κινήσεις»: Εκλογές ή κάτι άλλο!!!!

Οικοδομούσαν και αυτοί πάνω σε εκβιαστικά διλήμματα και στρώνανε το έδαφος της «ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ»…

Σημείωση: Όλοι αυτοί φιλοτέχνησαν και το «ηρωικό» πορτρέτο του Γιώργου Λιάνη!!!!!

ΟΛΗ αυτή η τρομοκρατική σεναριογραφία αναπτύσσεται από τη σκοπιά της αμετακίνητης οπτικής του καθεστώτος: Στο πώς θα βρει το καθεστώς την πλέον σωστή ΔΙΕΞΟΔΟ και στο πώς θα παραπλανήσει, ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ, τον ελληνικό λαό.

Τα επιτελεία του καθεστώτος γνωρίζουν πολύ καλά ότι με τις εκλογές καμία λύση δεν μπορεί να δοθεί. Αντίθετα με τις εκλογές θα παραταθεί και θα οξυνθεί η υπάρχουσα εκρηκτική κατάσταση…

ΟΙ εκλογές, σε αυτή την πολιτική περίοδο, αποτελούν μόνο μια λύση ολοκληρωτικού αδιεξόδου του καθεστώτος, μια λύση απελπισίας, μια λύση μικρής παράτασης χρόνου, η οποία όμως εγκυμονεί και θανάσιμους κινδύνους για το καθεστώς.

Τις άμεσες εκλογές οι οικονομικοί κηδεμόνες (διεθνείς και εγχώριοι) θα αποδεχτούν ΜΟΝΟ στην περίπτωση που δεν μπορούν να ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ αποτελεσματικότερες λύσεις ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ του ελληνικού λαού. Δεν έχουν ακόμα έτοιμη ή δεν συμφωνούν μεταξύ τους σε μια λύση «εθνοσωτήριας ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ», σε μια λύση ΔΡΑΣΤΙΚΗΣ «συνευθύνης» και «εθνικής ανάγκης»: Πολιτικά μεικτή ή ένα «καθαρό» σχήμα «προσωπικοτήτων» και «αρίστων»…

Το ζήτημα, συνεπώς, δεν μπορεί να εστιάζεται στα τρομοκρατικά και εκβιαστικά «σενάρια», αλλά στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ των οικονομικών κέντρων εξουσίας και των κομματικών τους υπαλλήλων.

Και η κεντρική πολιτική κατεύθυνση είναι η ΠΡΟΩΘΗΣΗ της ίδιας κυβερνητικής πολιτικής, ντυμένης με ποικίλες μεταμφιέσεις και χρώματα, που θα ΕΞΠΑΤΟΥΝ αποτελεσματικότερα και θα επιβάλλουν, δραστικά, «νομοθετήματα» και «αποφάσεις», με «εθνική συναίνεση»…

Αυτό το κλίμα κατασκευάζουν
όλα αυτά τα «σενάρια» της καθεστωτικής τρομοκρατίας και των εκβιασμών που διαρρέουν, με τέτοιο ζήλο, οι «φίλοι του λαού»: Οι πολιτικάντηδες κάθε κοπής και οι δημοσιογραφικές ύαινες οι «αγανακτισμένες»…

ΣΕ αυτό τον φαύλο κύκλο της απάτης «επενδύουν» το ΚΚΕ και ο ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτά τα κόμματα αντί να οργανώσουν τη λαϊκή ΟΡΓΗ έξω από τις θανάσιμες εκλογικές αυταπάτες, ΘΕΛΟΥΝ εκλογές, ακριβώς για να αυξήσουν τις έδρες τους στη Βουλή και να αποκτήσουν έτσι μεγαλύτερη διαπραγματευτική ικανότητα με τους δήθεν «απέναντι», τους «νταβάδες» και το καθεστώς της αναπαλαίωσης που προωθούν: Οι δόλιοι προδότες των λαϊκών κινημάτων που ανάγουν το θεσμολάγνο εκλογικό κρετινισμό σε υπέρτατη πολιτική αξία…

Η ΜΟΝΗ λύση που μπορεί να αναχαιτίσει τα σχέδια των πολυεδρικών καθεστωτικών δυνάμεων είναι η ΟΡΓΑΝΩΣΗ και η ΓΝΩΣΗ (συνείδηση) της λαϊκής ΟΡΓΗΣ: ΟΙ σκληροί, δυναμικοί και οι ανυποχώρητοι λαϊκοί αγώνες, ο πολιτικός εξοπλισμός τους και η δική τους ΟΡΓΑΝΩΣΗ… 


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5749

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP