Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ: Ο αντικομουνισμός βγαίνει από τους τάφους…


Όταν βγαίνει ανοικτά και με αυθάδη ωμότητα ο ΣΕΒ και σου λέει το τι θα ψηφίσεις, τότε τα πράγματα απλοποιούνται: Η ψήφος πρέπει να κατευθυνθεί εκεί που ο ΣΕΒ, με το δικτατορικό του δάκτυλο, αναθεματίζει…
Δια στόματος Δημήτρη Δασκαλόπουλου ο ΣΕΒ κάλεσε (πρόσταξε) τον ελληνικό λαό:
«Να μην αφήσει ελεύθερο το πεδίο στα κόμματα της εθνικής ανευθυνότητας και της δήθεν φιλολαϊκής δημαγωγίας»!!!
Χαρακτήρισε και αυτά τα κόμματα:


«Σπεκουλαδόροι του χάους και της αναρχίας … σταλινικής και μηδενιστικής αριστεράς»!!!


Μέσα στον πανικό τους τα μεγάλα αφεντικά, οι αρχιληστές και οι αρχιδήμιοι της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της, αυτοί που μας οδήγησαν σε αυτό το καθεστώς της ευρω-χούντας και της τοκογλυφικής αναλγησίας, εντελώς ξετσίπωτα και κυνικά, προστάζουν τον ελληνικό λαό που τον δολοφονούν μανιασμένα και καθημερινά να μην αφήσει την παραμικρή χαραμάδα ανοικτή στο φέρετρο που τον έχουν βάλει!!!


Ξέθαψαν, λοιπόν, από τα σκουριασμένα οπλοστάσιά τους, το δοκιμασμένο όπλο του υστερικού αντικομουνισμού, ταυτίζοντας κάθε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, κάθε εναντίωση, έστω και ρητορική, εναντίον του καθεστωτικού τάφου και της σαπίλας των ανδρεικέλων και παρασίτων τους, σαν «εθνική ανευθυνότητα», σαν το «χάος της αναρχίας», σαν «σταλινική και μηδενιστική αριστερά»…


Δεν είναι καθόλου τυχαίο, συνεπώς, το γιατί σύσσωμος ο κόσμος της δωσίλογης πολιτικής αχρειότητας, σταθερά, καθημερινά και ενορχηστρωμένα υψώνουν τους τόνους του αντικομουνισμού, ταυτίζοντας τις εκδηλώσεις της λαϊκής ΟΡΓΗΣ, ακόμα και την αντιμνημονιακή ρητορική σαν «αριστερή απειλή», σαν «εθνική ανευθυνότητα», σαν «χάος λαϊκής αναρχίας»!!!!

Οι έννοιες του «έθνους», του «λαού», της «υπευθυνότητας» κ.λπ είναι δική τους ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, είναι γυψωμένες μέσα στα δικά τους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ συμφέροντα της κερδοσκοπικής τους συντεχνίας και των χρηματιστηριακών μαφιών τους…Ο λαός, γι’ αυτούς τους άθλιους και αναιδείς ληστές και δήμιους, δεν είναι «έθνος», είναι εμπράγματο περιουσιακό τους στοιχείο ΚΑΙ γίνεται «ανεύθυνος», «όχλος αναρχίας» και «κομουνιστής», μόλις τολμήσει να τους αμφισβητήσει πρακτικά και να διεκδικήσει το δικαίωμα στη ζωή: Μόλις αποπειραθεί να επιφέρει ρωγμές στις ορειχάλκινες πλάκες του τάφου που τον έχουν βάλει…


Να γιατί βρικολάκιασε ξανά ο αχαλίνωτος αντικομουνισμός.


Τέτοια συστράτευση όλων των καθεστωτικών ανδρεικέλων, τέτοιο χυδαίο αντικομουνισμό και αντιαριστερή ρητορία, είχαμε να ζήσουμε από την περίοδο της χούντας.


ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ, τα μίσθαρνα όργανα της προπαγάνδας (τα ποικιλόμορφα ιερατεία τους) επιχειρούν να βρικολακιάσουν τα μεταμφυλιακά ψυχροπολεμικά χρόνια και να δημιουργήσουν εκλογικές συνθήκες αχαλίνωτης τρομοκρατίας, εκβιασμών, απειλών και εκτεταμένης νοθείας.


Βρισκόμαστε μπροστά στη μεγαλύτερη ιστορική φρίκη: Στην ποινικοποίηση και της ψήφου: κάθε ψήφου που κατευθύνεται ενάντια στα κόμματα των ανδρεικέλων και προς τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ…


Όλο το καθεστωτικό σύμπαν, με τα κόμματα των ανδρεικέλων τής ευρω-χούντας, προετοιμάζουν και προλειαίνουν το έδαφος, με ΒΙΑ και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, για εκλογές της μεγαλύτερης ιστορικής νοθείας.

Είχαμε επισημάνει προ ημερών στο άρθρο:

«Πού αποσκοπεί ο δημοσκοπικός καταιγισμός;»
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=28827#28827


«Αυτές οι εκλογές, αν θα γίνουν (θα γίνουν κατά την άποψή μας, αλλά να κρατάμε και κάποια επιφύλαξη) θα είναι οι πιο εναγώνιες και εφιαλτικές για το καθεστώς και τα πολύχρωμα ανδρείκελά τους.
Θα παίξουν τα ρέστα τους. Η βία και η νοθεία του καραμανλισμού το 1961, θα ωχριά μπροστά στο όργιο της ΒΙΑΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΝΟΘΕΙΑΣ και ΕΞΑΓΟΡΑΣ ψήφων, αυτών των εκλογών».Επίσης, ο φίλος, Μενέλεος Γκίβαλος, υπογραμμίζει:


«Δεν θα πρέπει, όμως, να παραβλέψουμε το ενδεχόμενο της «ηλεκτρονικής παρέμβασης» στα εκλογικά αποτελέσματα, εάν η επιχείρηση τρομοκράτησης δεν αποδώσει τα προσδοκώμενα... Η "ιδιωτικοποίηση" της εκλογικής διαδικασίας και της έκδοσης των αποτελεσμάτων εμπεριέχει και τη δυνατότητα ρυθμιστικών παρεμβάσεων... Αλλωστε, η οικονομική και ιδεολογική τρομοκράτηση δεν αποτελεί παρά τη μία όψη της νόθευσης της λαϊκής βούλησης, όπως έχει συχνά συμβεί κατά το παρελθόν...».


Διαβάστε, πιο αναλυτικά και τα άρθρα μας ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6347


Η ενεργητική, συνεπώς και μαζική μας συμμετοχή σε αυτές τις εκλογές είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

Μονόδρομος για να αναχαιτίσουμε τα νέα εφιαλτικά τους σχέδια, πυροδοτώντας τις διαδικασίες και τις ζυμώσεις της λαϊκής ΟΡΓΗΣ εναντίον του καθεστωτικού, ευρω-χουντικού μονόδρομου και ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΝΤΑΣ τα κόμματα των ανδρεικέλων και τις «τσόντες» τους…


  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP