Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Με πυροτεχνήματα στο ΟΑΚΑ "γιορτάστηκε" η ...επανίδρυση του "ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ" (πρώην ΠΑΣΟΚ)

Κλασσικοπερίπτωση


Τα αποτελέσματα απο το "ανεμογκάστρι" της κομματικής κάλπης του "ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ" (πρώην ΠΑΣΟΚ) ήταν ακριβώς τα ίδια που συνήθως παρατηρεί κανείς σε εκλογές λατινοαμερικάνικων ή αφρικανικών δικτατοριών.
Ο "επανιδρυτής" του κάποτε Πανελληνίου και ουδέποτε Σοσιαλιστικού Κινήματος, έτρεξε μόνος του στο γήπεδο της δημοκρατίας

και κατόπιν μεγάλης επανιδρυτικής προσπάθειας και νεοφιλελεύθερου ιδρώτα τερμάτισε τελικά πρώτος με το συντριπτικό (για την δημοκρατία) πσοσοτό του 97,33%!!!.

Αυτό πάντως που κατέπληξε ακόμα και τους "ευγενικούς χορηγούς" του πρώην ΠΑΣΟΚ είναι ότι βρέθηκαν 180.714 "φίλοι" οι οποίοι χαράμισαν το χρόνο και το δίφραγκό τους για να στηρίξουν μία πολιτική που ήδη έχει "τσιμεντωθεί" εδώ και καιρό απο τους ίδιους τους "χορηγούς".


Αυτά βέβαια καταπλήσουν τους ξένους
που δεν έχουν την δική μας γνώσηπου δεν ξέρουν δηλαδή ότι στην Ελλάδα ο αριθμός των καταμετρημένων ψήφων δεν είναι πάντοτε ο ίδιος με τον αριθμό εκείνων που ψήφισαν.

Αυτό πάντως που έχει σημασία είναι ότι η περιφανής αυτή νίκη του κ. Βενιζέλου γιορτάστηκε δεόντως το βράδυ στο ΟΑΚΑ, αν όχι απο ομοϊδεάτες του όπως θα ήθελε, τουλάχιστον απο ομόχρωμους οπαδούς του χρώματος της ακρίδας. Κάτι είναι κι αυτό.


Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6354
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP