Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Ανδρουλάκης: «Ιστορικό» μέγεθος πωλητή «λίπους»…


Θα υπογραμμίσουμε για άλλη μια φορά:
«…το ‘’λίπος’’ της παρασιτικής αχρειότητας έχει γίνει καθεστώς στο ΠΑΣΟΚ και δεν καίγεται με τίποτα: ΣΗΜΕΡΑ, κάτω από την επιδερμίδα της καλοαναθρεμμένης πασοκικής «αλητείας» κατακάθεται το ξύγκι τού πιο αποτρόπαιου πολιτικού αμοραλισμού, της αχαλίνωτης διπροσωπίας, της εκτυφλωτικής φαυλοηλιθιότητας, της χυδαιότητας και της μοχθηρής κακογουστιάς…».
Αυτό το «ξύγκι» στο Μίμη Ανδρουλάκη έχει πάρει γιγάντιες διαστάσεις.
Το χειρότερο:

Ο ίδιος ο Ανδρουλάκης πουλάει το «ξύγκι» του, κατά τεμάχια, στην πολιτική αγορά. Εμπορεύεται και το «λίπος» του…

Είχαμε γράψει για τον Ανδρουλάκη, από τον Ιανουάριο του 2006, στο άρθρο «Μίμης Ανδρουλάκης: Ο προφήτης των «νέων αξιών», τα εξής:

«Στριφογυρίζει, γλιστράει, κολλάει, μαζεύεται και απλώνεται ανάλογα με τις ανάγκες της προβολής και της πώλησης…

Ο Ανδρουλάκης, χωρίς καμιά συστολή «πουλήθηκε» δημόσια για το χρήμα, για την προβολή του ειδώλου του, για τη φήμη. Ο παρακμασμένος ατομικισμός του αποτυπώνεται στη νοσηρότητα της ναρκισσιστικής του έξαψης: Πάντα απορροφημένος με τον εαυτό του, ιστορώντας ο ίδιος τον εαυτό του, περπατώντας γύρω από τον εαυτό του, μυρίζοντας και γλείφοντας τον εαυτό του.

Εκφράζει με τον πλέον βροντώδη, αλλά και αποκρουστικό τρόπο την κατάντια και αθλιότητα της ηττημένης και ενσωματωμένης Αριστεράς…».


Ολόκληρο το άρθρο θα το διαβάσετε ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=24449#24449

Τον Οκτώβριο του 2011, έκρωζε ο Ανδρουλάκης:
«Η κυβέρνηση Παπανδρέου είναι η χειρότερη των τελευταίων ετών που έχει περάσει από την Ελλάδα»!!!

Αυτό φυσικά δεν τον απέτρεψε από το να ψηφίζει ΝΑΙ σε όλα τα «συμβόλαια θανάτου» που εκτελούσε αυτή η «χειρότερη κυβέρνηση», στο πρώτο Μνημόνιο και τα Μεσοπρόθεσμα…

Το χειρότερο: Από τη μια έλεγε ο Ανδρουλάκης ότι «είναι η χειρότερη κυβέρνηση» και από την άλλη την στήριζε υστερικά εκτοξεύοντας τρομοκρατικές παρλαπίπες του τύπου: «Αν αποτύχει ο Παπανδρέου, η επόμενη κυβέρνηση δεν θα είναι καν Ελληνική»!!!

Διαβάστε το άρθρο «Τα ασπόνδυλα του πολιτικού χαμαιλεοντισμού…» και άλλα σχετικά κείμενα ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6055

Τώρα ο Ανδρουλάκης «ανακαλύπτει» μία νέα «κοτσάνα» για να δικαιολογήσει την ψήφιση του δεύτερου Μνημονίου: Αυτή του «ελευθεριακού κομμουνιστή»!!!

Διαβάστε το σχόλιο του Μπογιόπουλου:

Πίτσες...
http://www1.rizospastis.gr/columnPage.do?publDate=3/3/2012&columnId=1821Ξέρετε γιατί ο Ανδρουλάκης ψήφισε και το δεύτερο μνημόνιο;

Διότι, όπως είπε, είναι ένας... «ελευθεριακός κομμουνιστής».

Ως τέτοιος λοιπόν - «ελευθεριακός κομμουνιστής» - ψηφίζει τα μνημόνια, κόβει μισθούς, αφαιρεί συντάξεις και εγκαθιδρύει τα εργασιακά Γκουαντανάμο, ο Ανδρουλάκης.

Και ως τέτοιος - «ελευθεριακός κομμουνιστής» - είναι που αραδιάζει τις κάθε λογής παρόλες του έσχατου πασοκισμού της μπουρδολογίας.

Μιας και ο καθένας ό,τι έχει δίνει, ας συνεχίσει ο Ανδρουλάκης να δίνει κι άλλες παρόμοιες ατάκες, βγαλμένες από το αστείρευτο εργαστήρι της γελοιότητας και της φαιδράς πορτοκαλέας που φέρει τη φωτεινή επιγραφή: «Είσαι ό,τι δηλώσεις»...

Δεδομένης δε της ικανότητάς του να αμολάει τούτες τις «πίτσες (Σόι)μπλε» όταν μιλάει, ίσως κάποτε να τα καταφέρει να ανέβει... επίπεδο και να πιάσει σε «κομμουνιστοσύνη» έναν άλλο «ελευθεριακό κομμουνιστή» (και ίνδαλμά του ενδεχομένως). Εκείνον που διαφήμιζε τις «πίτσες Χατ»...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6314

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP