Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Το τέλος τους πλησιάζει. Καμία τρομοκρατία δεν μπορεί να τους σώσει…


Σήμερα η παπαδήμια κυβέρνηση και ολόκληρο το καθεστώς του ευρω-δωσιλογισμού (κόμματα και τα προπαγανδιστικά λαρύγγια του-ΜΜΕ) υπέγραψαν τη ληξιαρχική πράξη της κατάρρευσής τους.
Τίποτα πλέον δεν τους σώζει. Ούτε τα δικτατορικά λέπια της ένοπλης τρομοκρατίας με τα οποία περιτύλιξαν το σώμα της Ελλάδας από το ένα άκρο στο άλλο.
Ο πανικός τους από την πανελλήνια λαϊκή ΟΡΓΗ

έβγαλε στην επιφάνεια το κτηνώδες πρόσωπο του κατοχικού καθεστώτος και έδειξε τα σουβλερά νύχια των πραιτοριανών του.

Βρισκόντουσαν σε τέτοια παράκρουση πανικού που έκαναν συλλήψεις όπου κουνιόταν ελληνική σημαία, ακόμα και μακριά από τις εστίες των παρελάσεων:
Συνέλαβαν τους αγωνιστές του ΑΡΔΗΝ, στη …Θεμιστοκλέους, επειδή κρατούσαν την ελληνική σημαία!!!

Διαβάστε πιο πολλά εδώ:

http://ardin-rixi.gr/archives/4565

Σήμερα ζήσαμε το χουντικό παραλήρημα του πανικού των ανδρεικέλων:
Οι χώροι των εθνικών παρελάσεων ήταν σιδερόφρακτοι. Φασιστικά «συρματοπλέγματα», ένοπλες ορδές πραιτοριανών και πλήθος «ελεύθερων σκοπευτών» (πρότυπα της χολιγουντιανής τρομοκρατίας του αίματος) σχημάτιζαν ένα μακάβριο «κουβούκλιο» θωράκισης των ανδρεικέλων από την οργή του λαού και το φτύσιμο που επιφύλασσε στα ανδρείκελα.

Τόσο πολύ τρόμαξαν
τα δωσίλογα ανδρείκελα από το παλλαϊκό φτύσιμο και τα γιαουρτάκια που ταμπουρώθηκαν μέσα στα φασιστικά «κουβούκλια» για να «εκτελέσουν» την ΑΠΑΤΗ της «εθνικής» τους φιέστας…

Τρόμαξαν
σε τέτοιοι βαθμό τα ανδρείκελα που δεν ήταν σε θέση να αντιληφτούν ότι ο τρόμος τους και η φιέστα τους, εν μέσω στρατιωτικού γύψου, τα γελοιοποιούσε απείρως περισσότερο από τα φτυσίματα και τα γιαουρτάκια του οργισμένου λαού.

Είναι γελοιωδέστατο και γλοιωδέστατο το να κρύβεσαι, σαν τρομαγμένο ανθρωπάκι, μέσα στις σιδερόφραχτες «κλούβες» των πραιτοριανών σου…


Ακόμα όμως χειρότερο και από το γλοιώδες και γελοίο της τρομάρας είναι το κάτωθι, πολύ σημαντικό ΠΟΛΙΤΙΚΟ γεγονός:
Το καθεστώς των ανδρεικέλων, το ΟΛΟΝ καθεστώς, ΜΟΝΟ του έδειξε ότι δεν αποτελεί απλώς μια δραματικά ΑΣΗΜΑΝΤΗ μειοψηφία, αλλά είναι μισητότατο από το ΣΥΝΟΛΟ του ελληνικού λαού.

ΕΔΕΙΞΑΝ σήμερα,
με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι στέκονται ΟΧΙ μόνο αδιάλλακτα ΑΠΕΝΑΝΤΙ και εχθρικά στον ελληνικό λαό, αλλά και ότι έχουν επιβάλει μια κατάσταση δικτατορικής πολιορκίας, πραιτοριανής αγριότητας και ένοπλης επιθετικότητας, προκειμένου να διατηρηθούν στην εξουσία και να υλοποιήσουν τις προσταγές των αφεντικών τους: της ευρω-χούντας και των τοκογλύφων…

Δεν κατάφεραν τίποτα. Παρ’ όλους τους δικτατορικούς φράχτες ο ελληνικός λαός επέφερε μεγάλες ρωγμές στο «γύψο» και εκδήλωσε την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ του σε όλη την Ελλάδα.


Σήμερα απεδείχθη ότι οι αντιστάσεις του ελληνικού λαού αυξάνουν με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου, το ίδιο και η ευρηματικότητά του:
Η λαϊκή ευφυΐα η οποία πάντα τρέφεται από την καθεστωτική βλακεία και το δικτατορικό «γύψο»…

Το τέλος τους πλησιάζει. Καμία τρομοκρατία δεν μπορεί να τους σώσει…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=28868#28868
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP