Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Το «όπλο» της προβοκάτσιας εναντίον της λαϊκής οργής


Όταν ένα καθεστώς καταρρέει και η λαϊκή οργή αρχίζει να ξεχειλίζει, τότε ΑΜΕΣΑ, την πολιτική ασκούν οι μηχανισμοί της προβοκάτσιας: Το κράτος, το παρακράτος και οι μυστικές υπηρεσίες.
Το μόνο «όπλο» που έχει απομείνει σήμερα εναντίον της λαϊκής ΟΡΓΗΣ για την καταρρέουσα κυβέρνηση των ανδρεικέλων και τα καταρρέοντα καθεστωτικά κόμματα είναι η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.
Ήδη προωθήθηκε στο ανάλογο υπουργείο (υπουργείο προβοκάτσιας) και ο κατάλληλος άνθρωπος, ο Χρυσοχοΐδης: Το πλέον καλοδουλεμένο, «λαδωμένο» και έμπειρο «γρανάζι» των τρομοκρατικών μηχανισμών προβοκάτσιας…
Ο Χρυσοχοΐδης,

με την αυθάδεια του Αμερικανού υπηρέτη, το δήλωσε καθαρά:

«Δεν είναι δυνατόν μικρές, ακραίες ομάδες να εμποδίζουν τις κοινωνικές, εθνικές και όποιες άλλες δραστηριότητες σε αυτή τη χώρα…»
«…ισχνές μειοψηφίες, οι οποίες επιχειρούν εν μέσω της κρίσης, εν μέσω του πανικού, εν μέσω της αγωνίας που υπάρχει στους πολίτες να εκμεταλλευτούν και να επιβάλλουν τις δικές τους απόψεις… Αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε και πρέπει να σταθούμε όλοι απέναντι».


Στο χορό της προβοκάτσιας και ο «λαγός» του καθεστώτος και του παρακράτους, ο Καρατζαφέρης:

«Πώς θα πάμε σε εκλογές, πώς θα γίνει συγκέντρωση ανοιχτή, όταν ο οποιοσδήποτε θα μπορεί να προπηλακίζει πότε με γιαούρτια, πότε με αυγά, αύριο με πέτρες και μεθαύριο με σφαίρες;».

Βεβαίως ο «λαγός» σηματοδότησε και κάτι ακόμα παραπέρα, την κατάργηση των παρελάσεων: Τον πάγιο και διακαή στόχο του ΣΥΝΟΛΟΥ των καθεστωτικών δυνάμεων από την εποχή ακόμα του Μητσοτάκη και Σημίτη.

Για κατάργηση των παρελάσεων έκανε λόγο ο Καρατζαφέρης, προσπάθεια, βεβαίως, που τη χρέωσε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην «αριστερά» και ΟΧΙ στο σύνολο των καθεστωτικών δυνάμεων και ιδιαίτερα στο κυβερνητικό, δωσίλογο οικοδόμημα των ανδρεικέλων, στην ευρω-χούντα και τα Μνημόνια που και ο ίδιος στήριξε με χέρια και με πόδια και συμμετείχε ενεργά, μέχρι χθες, στην παπαδήμια κυβέρνηση…

Ο Καρατζαφέρης είναι ο μοχθηρός και μακάβριος «λαγός» του παρακράτους. Τώρα προωθεί και ξαναζεσταίνει τις γνωστές, τρομοκρατικές σάλτσες της ψυχροπολεμικής προπαγάνδας των μυστικών υπηρεσιών εναντίον της Αριστεράς ΣΥΝΟΛΙΚΑ: Τις σάλτσες του «αριστερού κινδύνου» και του «κομμουνισμού»…

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στα ίδια αχνάρια του «λαγού»-προβοκάτορα κινούνται και τα κόμματα της κατοχικής κυβέρνησης, ιδιαίτερα η ΝΔ, που ξαφνικά και αυτή (σιωπούσα τόσα χρόνια), ανακάλυψε τον «αριστερό κίνδυνο»!!!!

Δεν είναι τυχαίο ότι αρχίζει να αναπτύσσεται από τα καθεστωτικά κόμματα του δωσιλογισμού, της ολοκληρωτικής μας λεηλασίας και καταστροφής, η «θεωρία των άκρων»:
Η γνωστή θεωρία των προβοκατσιών, του κράτους και του παρακράτους, εναντίον των λαών και των κινημάτων…

«Θεωρία» που ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΙ την παλλαϊκή, αλλά και παλιρροϊκή ΟΡΓΗ στο εξισωτικό και δόλιο τέχνασμα των «ακραίων μειοψηφιών».

Ένα δόλιο τέχνασμα που από τη μια χρησιμοποιεί,
σαν ένα άκρο, κάποιες κατευθυνόμενες προβοκατόρικες ομάδες, κυρίως ακροδεξιάς κοπής ΚΑΙ από την άλλη το σύνολο της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια, λοιπόν: Προβοκάτσια εναντίον της ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ και ΡΩΜΑΛΕΑΣ λαϊκής οργής και προβοκάτσια εναντίον της Αριστεράς, κυρίως εναντίον της ΕΝΝΟΙΑΣ «Αριστερά» και των ανατρεπτικών σηματοδοτήσεών της: Της πολιτικής έκφρασης και ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ της λαϊκής οργής.

Σήμερα τα δωσίλογα ανδρείκελα δεν τολμούν να ξεμυτίσουν. Από το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας χλευάζονται και λοιδορούνται. Αυτή η παλλαϊκή αγανάκτηση είναι το ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ προϊόν της δικής τους βαρβαρότητας και μοχθηρής κακουργίας τους εναντίον του λαού. Τα γιαουρτώματα αποτελούν το διαλεκτικό προϊόν αυτής της ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ, ΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΗΣ και ΑΥΘΟΡΜΗΤΗΣ λαϊκής ΟΡΓΗΣ.

Συνεπώς, δεν είναι μειοψηφική εκδήλωση. Εκφράζουν αυτές οι πράξεις το ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ, την καθολική και χειμαρρώδη λαϊκή ΟΡΓΗ.

Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα και από τις δημοσκοπήσεις: τις καθεστωτικές δημοσκοπήσεις, τις δικές τους δόλιες δημοσκοπήσεις..

Το καθεστώς, οι «μπράβοι» του και οι «λαγοί» του, αυτό το ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ οργής εναντίον τους (το αποδεδειγμένο και από τις δημοσκοπήσεις τους) το εξατμίζουν, το αφανίζουν και το τυποποιούν στο προβοκατόρικό τέχνασμα των «ακραίων μειοψηφιών».

Με βάση, λοιπόν, αυτό το τέχνασμα των «ακραίων μειοψηφιών» σχεδιάζουν και σκηνοθετούν τρομοκρατικές προβοκάτσιες για να κτυπήσουν το ΚΑΘΟΛΙΚΟ αίσθημα της λαϊκής οργής και κάθε απόπειρα να δοθεί στο ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ αυτό κίνημα της ΟΡΓΗΣ, πολιτική έκφραση και ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

Το καθεστώς, τα κυβερνητικά ανδρείκελα του δωσιλογισμού και οι «μπράβοι» τους τρέμουν κυριολεκτικά αυτή την παλίρροια της λαϊκής αγανάκτησης που μέρα με την ημέρα γίνεται όλο και πιο ορμητικά σαρωτική. Ήδη, μόνο με εκατοντάδες κρανιοφόρους μπορούν να κυκλοφορήσουν. Σε λίγο δεν θα αρκούν ούτε αυτοί…

Έχουν πανικοβληθεί επίσης γιατί οι πολιτικές ΡΟΠΕΣ αυτής της οργής είναι προς τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ…

Δεν έχει σημασία το τι είναι οι ηγεσίες αυτών των κομμάτων. Δεν τους πανικοβάλει αυτό. Τους πανικοβάλλουν οι ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΡΟΠΕΣ της λαϊκής ΟΡΓΗΣ.

Η κίνηση του λαού προς τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ γενικά δρομολογεί διεργασίας και ζυμώσεις Αριστερές και ανατρεπτικές, γεννάει έμβρυα επαναστατικά και πυροδοτεί τη ναρκωμένη πολιτική σκέψη…

ΟΛΑ αυτά τρέμουν οι καθεστωτικές δυνάμεις, αλλά και οι ίδιες οι ηγεσίες των «αριστερών» κομμάτων. Γι αυτό εναγωνίως επιχειρούν να στήσουν αναχώματα και οδοφράγματα. Γι αυτό ανασύρθηκαν από τα σκουριασμένα οπλοστάσια αυτά τα περί «κομμουνιστικού κινδύνου» και «ακραίων μειοψηφιών»…

Η προβοκάτσια είναι το κυρίαρχο σήμερα όπλο τους.

Θα οργανωθούν και θα επιχειρηθούν πολλά επεισόδια τρομοκρατικών προβοκατσιών. Ήδη ο Χρυσοχοΐδης τα έχει προαναγγείλει…

ΤΙΠΟΤΑ, όμως, δεν τους σώζει. Τα παιχνίδια τους πλέον είναι γνωστά. Ο λαϊκός χείμαρρος της ΟΡΓΗΣ δεν αναχαιτίζεται με τίποτα. Το ίδιο δεν αναχαιτίζεται με τίποτα η σαπίλα και η κατάρρευσή τους…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP