Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ: Αποσταθεροποίηση, ΟΧΙ αναπαλαίωσηΗ αποσταθεροποίηση του υπάρχοντος σάπιου καθεστώτος των ανδρεικέλων της ευρω-χούντας δεν μπορεί να υπάρξει μέσω των εκλογών, αλλά ΜΟΝΟ μέσω των αγωνιστικών λαϊκών κινητοποιήσεων και ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ της λαϊκής οργής στο ΔΡΟΜΟ.
Φυσικά οι εκλογές αποτελούν ένα μέσον, ένα συμπληρωματικό «εργαλείο» που μπορεί να συμβάλει

στην αποσταθεροποίηση του κατοχικού μας καθεστώτος, φέρνοντας αυτό το καθεστώς σε πλήρες κυβερνητικό αδιέξοδο, γεγονός που θα βάλει σε κίνηση τη λαϊκή ενέργεια, θα ξεβρακώσει παντελώς τους μασκαράδες (παλιούς και νέους) και θα αναπτύξει την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

Σήμερα το καθεστώς των ανδρεικέλων και τα κόμματά τους καταρρέουν: Αυτό είναι ένα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ γεγονός της αποσταθεροποίησης του καθεστώτος.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ, όμως, γεγονός είναι και τούτο: Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ λαϊκή οργή είναι ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ, δίχως πολιτική και ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ έκφραση.

Αυτά τα δύο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ δεδομένα παρέχουν τη ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ στα κέντρα εξουσίας να παρατείνουν την ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ κατάρρευσή τους και να τη ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΟΥΝ σε ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΜΕΝΕΣ μορφές της εξουσίας τους, μέσω των εκλογών.

Πρέπει, συνεπώς, ο λαός με την ψήφο του να αναχαιτίσει αυτήν την καθεστωτική τακτική της αναπαλαίωσης του ευρω-κομματικού σκηνικού.

Στις παρούσες συνθήκες, με τα αντικειμενικά δεδομένα του λαϊκού κινήματος (πλήρως αποσαθρωμένο και με την κοχλάζουσα λαϊκή ΟΡΓΗ παντελώς ανοργάνωτη), η ΑΠΟΧΗ από τις εκλογές είναι λάθος: Στηρίζει τα ευρω-χουντικά σχέδια της καθεστωτικής αναπαλαίωσης…

Επίσης σήμερα δίνουμε και μια ξεχωριστή μάχη: Να διασώσουμε το κατακτημένο ΔΙΚΑΙΩΜΑ της συμμετοχής μας στις ΕΚΛΟΓΕΣ, δικαίωμα που επιδιώκουν να καταργήσουν εντελώς.

Δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να μας καταργήσουν και αυτό το τυπικό υπόλειμμα της δημοκρατίας: Την ψήφο.


Ο λαός, με το αλάνθαστο ένστικτό του, το διαισθάνεται αυτό, γι’ αυτό θα σπεύσει να εκφράσει την οργή του με την ψήφο του…

Αυτό το γνωρίζουν τα επιτελεία του καθεστώτος και επιχειρούν, με όλα τα μέσα, να στρέψουν ΕΚΛΟΓΙΚΑ τη λαϊκή οργή στα «αναχώματα» και στις καθεστωτικές εφεδρείες, έτσι ώστε να οικοδομήσουν το αναπαλαιωμένο πολιτικό σκηνικό της χειραγώγησης και της ΑΠΑΤΗΣ.

Η κατάρρευση του υπάρχοντος κομματικού τοπίου έχει δημιουργήσει μια πλούσια ποικιλία προϋποθέσεων ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ νέων καθεστωτικών εφεδρειών: Ένα γόνιμο έδαφος αναβάπτισης της σαπίλας και «ξεπλύματος» ποικιλόχρωμων καθεστωτικών δυνάμεων.

Αυτή η πληθώρα των «Μετώπων», «Κινήσεων» και αποκομμάτων είναι ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ενταγμένη μέσα σ’ αυτό το καθεστωτικό πλαίσιο της ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ αναπαλαίωσης και όχι της ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣ του καθεστώτος: Είναι οι εφεδρείες της ευρω-χουντικής ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ.

Είναι να γελά κανείς με αυτά τα αποκόμματα από το ΠΑΣΟΚ,
αποκόμματα του πιο μοχθηρού νεοταξικού κόμματος, τα οποία μέχρι χθες ΣΤΗΡΙΞΑΝ, σαν κυβερνητικοί μάλιστα πρωταγωνιστές, το καθεστώς του πασοκικού δωσιλογισμού…

Οι όψιμες «αντιμνημονιακές» τους κορώνες είναι καταναλωτικά «υλικά» μόνο για αφελείς και ηλίθιους. Οι πολιτικές τους θέσεις παραμένουν ΑΥΣΤΗΡΑ μέσα στο ευρω-καθεστωτικό κάδρο και στα προγραμματικά πλαίσια των διεθνών και εγχώριων ελίτ της εξουσίας.

Το ίδιο και τα αποκόμματα από τη ΝΔ. Ο Καμμένος, π.χ., σε όλη του τη ζωή υπηρέτησε την ιδεολογία και τις νεοταξικές επιλογές της ΝΔ, είκοσι χρόνια στέλεχος αυτού του κόμματος, ψήφισε όλα τα «συμβόλαια θανάτου» που προώθησε το κόμμα του και ΤΩΡΑ που καταρρέει το κόμμα του το παίζει «αντάρτης»: Η ίδια πεπατημένη οδός όλων τω πολιτικάντηδων της ελληνικής ιστορίας.

Οι θέσεις και η πρακτική του Καμμένου, αν αφαιρέσεις το διπλωματικό «λίπος», τη ρητορική τού «πατριωτισμού» και τους δημαγωγικούς λεονταρισμούς, δεν διαφέρει σε ΤΙΠΟΤΑ από τα ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ πλαίσια του ευρω-μονόδρομου, τη στρατηγική της Νέας Τάξης και τα προγράμματα του νεοφιλελευθερισμού…

Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» είναι μία νέα έκδοση του ΛΑ.Ο.Σ. προσαρμοσμένη στα σημερινά δεδομένα.


Πρέπει να έχει κατρακυλήσει κανείς στο βαθμό ΜΗΔΕΝ της πολιτικής σκέψης και εμπειρίας, να είναι ταυτόχρονα και δραματικά απελπισμένος για να αναζητήσει πολιτική διέξοδο σε καταστάσεις σαν αυτή του Καμμένου και πολλών άλλων…

Για το κόμμα του Φώτη Κουβέλη δεν το συζητάμε: Αυτό αποτελεί την πιο ύπουλη και μοχθηρή μηχανότρατα της νεοταξικής απάτης και ιδιαίτερα του κυνισμού του πασοκικού χαμαιλεοντισμού…

Για να προωθηθούν, συνεπώς, οι διαδικασίες και διεργασίες της ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ του καθεστώτος και να αναχαιτιστούν τα σχέδια της αναπαλαίωσής του θα πρέπει η ψήφος του ελληνικού λαού να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ, το ΛΑ.Ο.Σ και τα αποκόμματά τους και τις εφεδρείες τους…

Η ψήφος δεν θα πρέπει να είναι ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΗ, ιδεολογικά και πολιτικά, δεν θα πρέπει να παρακάμψει τις ευρω-στρατηγικές.

Η αποσταθεροποίηση του καθεστώτος περνάει αυστηρά μέσα, ΟΧΙ από τις «αντιμνημονιακές» κορώνες, αλλά μέσα από την ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ του ευρω-δρόμου και της ευρω-χούντας…


Διαφορετικά δεν θα έχουμε ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ, αλλά ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6347
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP