Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Κάτι παίζεται με το Στρατό…


Η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων (Κ.Ε.Ε.Δ.) παρεμβαίνει ανοικτά πολιτικά: Καλεί για σήμερα σε πολιτική συγκέντρωση στις 15:30 στην Πλατεία Κολοκοτρώνη με προορισμό την Πλατεία Συντάγματος. 
 
Στη σελίδα της Κ.Ε.Ε.Δ. αναρτήθηκε κείμενο πολιτικά επιθετικό εναντίον των πολιτικών και της αστυνομικής τρομοκρατικής κακουργίας και υπέρ της ενότητας στρατού και λαού…
Συγκεκριμένα γράφουν:


«Καλό είναι να ηρεμήσουν κάποιοι θερμοκέφαλοι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ, λακέδες των πολιτικών, για να μην δούμε αντίστοιχες σκηνές στην Ελλάδα. Ο ρόλος της Αστυνομίας είναι να πασχίζει υπερ της προστασίας του Λαού και όχι εναντίον αυτού.
Σε αντίθετη περίπτωση, ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Και τότε να δούμε, πού θα κρυφθούν οι «θερμοκέφαλοι»…. Η δικαιολογία περί «εκτέλεσης διαταγών» δεν θα τους καλύπτει σε καμία περίπτωση. Ας το έχουν υπ’ όψιν τους».


Επίσης προειδοποιούν την αστυνομία:

«Τα πράγματα έχουν «τρόπο», αλλά και όρια. ΕΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ (στα δίκαια αιτήματά του), ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ. Και αν κατέβει ο ΣΤΡΑΤΟΣ στους δρόμους δεν μας χρειάζεται καθόλου η Αστυνομία. Δεν θα υπάρξει η παραμικρή παραβατική συμπεριφορά από κανέναν».

ΟΛΑ αυτά ακούγονται καλά και επαναστατικά. Αλλά και κάθε νέο καθεστωτικό παιχνίδι ή νέες πραξικοπηματικές συμφορές ντύνονται με ωραία και επαναστατικά λόγια…

Εμείς έχουμε πολλές επιφυλάξεις , για τους εξής λόγους:


α). Ο στρατός χωρίς δυναμικό, μαζικό και οργανωμένο λαϊκό Κίνημα δίνει ΠΑΝΤΑ λύσεις καθεστωτικές. Είναι «λύσεις» ΑΜΕΣΑ συνδεδεμένες με τα ΜΕΓΑΛΑ πολιτικά παιχνίδια που παίζουν οι ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ.

β). Σήμερα η χώρα μας βρίσκεται στην άβυσσο της καταστροφής και των μεγάλων πολιτικών αδιεξόδων. Βρίσκεται μπροστά σε ασφυκτικά και οικτρά οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά αδιέξοδα, σε ένα δραματικό ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΝΟ (δεν υπάρχουν λύσεις μέσω του κοινοβουλευτισμού): ΟΛΑ αυτά βαθαίνουν, πλαταίνουν και συσσωρεύουν τα εκρηκτικά υλικά της λαϊκής ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ και ΟΡΓΗΣ, τα οποία ανά πάσα στιγμή μπορεί να εκραγούν και να γίνουν ανεξέλεγκτα…

Ήδη αυτά που γίνονται στη Χαλκιδική είναι ορατά επαναστατικά προμηνύματα…

Σίγουρα αυτές οι εκρηκτικές κοινωνικές και πολιτικές διεργασίες που συντελούνται στα σπλάχνα της ελληνικής κοινωνίας ΚΑΙ το ΠΕΛΩΡΙΟ πολιτικό κενό που υπάρχει δημιουργεί ρωγμές σε κάθε ιστό και κύτταρο του καθεστώτος και στο Στρατό.

Ωστόσο, αυτές οι ριζοσπαστικές διεργασίες και ζυμώσεις στο Στρατό, από ΜΟΝΕΣ τους, δεν μπορεί να ανυψωθούν σε επαναστατικό παράγοντα, ΧΩΡΙΣ οργανωμένο και δυναμικό λαϊκό ΚΙΝΗΜΑ.

ΜΠΟΡΕΙ, όμως, αυτές οι «ρωγμές» (πολιτικές διεργασίες και ζυμώσεις) στο Στρατό, να ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΤΟΥΝ και να ΚΑΘΟΔΗΓΗΘΟΥΝ εύκολα από τους ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ που ελέγχουν το Στρατό: Και πριν από όλα τους ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ.

γ). Μόνο αφελείς μπορεί να πιστεύουν σήμερα ότι τα επιτελεία του καθεστώτος και ιδιαίτερα τα πλανητικά επιτελεία της Νέας Τάξης, δεν ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ το τι γίνεται στην ελληνική κοινωνία και στο Στρατό, δεν γνωρίζουν τους μεγάλους κινδύνους από τη συσσωρευμένη λαϊκή οργή και απελπισία.

ΜΟΝΟ αφελείς μπορεί να πιστεύουν
ότι οι μεγάλες δυνάμεις κάθονται με σταυρωμένα χέρια και δεν επεξεργάζονται «λύσεις» εκτόνωσης της κατάστασης, λύσεις πολιτικής διεξόδου, ΛΥΣΕΙΣ που να στηρίζονται στην αξιοποίηση και εκμετάλλευση της ζοφερής ασφυξίας που έχουν οι ίδιες προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία…

ΜΟΝΟ οι τυφλοί δεν είναι σε θέση να διακρίνουν ότι εδώ στη χώρα μας, στην ΑΠΟΙΚΙΑ-Ελλάς, συγκρούονται μανιασμένα η ΕΕ(Γερμανία) και ΗΠΑ, για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι στην πολιτική διακυβέρνηση της ΑΠΟΙΚΙΑΣ…

Μόνο αφελείς, τέλος, δεν γνωρίζουν ότι ο Στρατός, σαν συνολική δομή εξουσίας, είναι χειροπόδαρα δεμένος από το ΝΑΤΟ και τις πολυπλόκαμες υπηρεσίες των ΗΠΑ…

ΟΛΑ αυτά τα συγκεκριμένα πολιτικά δεδομένα δημιουργούν πολλούς προβληματισμούς και επιφυλάξεις για τις «κινηματικές», στρατιωτικές κινήσεις.


Οι άγριες ενδοϊμπεριαλιστικές συγκρούσεις, συνακόλουθα και οι εσωτερικές συγκρούσεις των «νταβάδων», σε συνδυασμό με το αβυσσαλέο ΠΟΛΙΤΙΚΟ κενό, αλλά και την επερχόμενη λαϊκή καταιγίδα, συνηγορούν σε τούτο: Ότι ο στρατός, πιθανότατα να χρησιμοποιηθεί, για άλλη μια φορά, στην αρένα των μακάβριων πολιτικών παιχνιδιών που παίζονται από τους ισχυρούς κηδεμόνες μας.

Ας μην κάνουμε, συνεπώς, τις επιθυμίες μας πραγματικότητα…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7331

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP