Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Και όμως υπάρχει λύση!


Η Δημοκρατια (εαν ποτε υπηρχε κατι τετοιο μετα την επανασταση το 1821 ???) στην Ελλαδα εχει καταργηθει πληρως απο την ημερα που η Χωρα μπηκε στην Ευρωζωνη, που κατ'ουσια παρεδωσε το οικονομικο μερος της Εθνικης κυριαρχιας στους ξενους τοκογλυφους. 


Με την υπογραφη του Μνημονιου απο Παπανδρεου, Παπακωνσταντινου, Βενιζελο και Σαμαρα με τις επιστολες υποδουλωσης στην Γερμανικη πολιτικη της Μερκελ, στο αρθρο 14 παρ 1 & 5 του μνημονιου, παρεδωσαν πληρως την Εθνικη και Λαικη κυριαρχια στους ξενους τοκογλυφους και ειμαστε σημερα Γερμανικο προτεκτορατο.

Οσο για την Ισονομια το αρθρο 86 του παροντως συνταγματος κανει καθαρο διαχωρισμο μεταξυ αυτων που ειχαν και εχουν την εξουσια στα χερια τους και τα αλλα μελη (εμας) του λαου.

Ειναι δυνατον τα Μεσα Μαζικης Εξαθλιωσης να επιτρεψουν στους απλους πολιτες τα ιδια δικαιωματα λογου αφου οι ιδιοκτητες τους εχουν δικα τους και διαφορα αλλα συμφεροντα και δεν επιτρεπεται στο ΔΟΓΜΑ ΤΟ ΣΟΚ που εχουν επιβαλει τα 3 και πλεον χρονια στον λαο???

Ευτυχως που τωρα υπαρχει το Ιντερνετ και μπορουμε να εκφραστουμε ανοικτα μεχρι να βρουν τροπο να το φιμωσουν οι φασιστες τοκογλυφοι μεσω των κκ Μπαροζο, Ρουμπαι και σια.

Το παρον Συνταγμα εχει καταλυθει επανελειμενως απο το Δικομματικο κρατος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ παρεα με τους κομπαρσους ΛΑΟΣ και ΔΗΜΑΡ, και την ανοχη του συστημικου ΚΚΕ, οπως εγινε με το πραξικοπημα που εβαλε πρωθυπουργο τον ΠΑΠΑ_ΔΗΜΙΟ και με τα προεδρικα Διαταγματα που βγαζει συνεχεια ο Σαχλαμαρας και η Χουντα του.

Εφο'σον, οπως ειναι φανερο, δεν υπαρχει Δημοκρατια στην χωρα μας, οπως στην Ισλανδια, τοτε μια επανασταση ειρινικη η με αλλα μεσα εχει εννοια και δικαιολογειτε να γινη ωστε να εγκατασταθει μια πραγματικη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αυτο δεν κανανε στη Τσεχοσλαβακια και σε αλλες χωρες?????

Οταν οι Ελληνες αποφασισουν να βγαλουν τον πισινο τους απο την πολυθρονα, ενωθουν ολοι οι πατριωτες μαζι, τοτε θα αναγκασουν την εσωτερικη χουντα του Σαχλαμαρα να ψαχνει για ελικοπτερα. Οταν συμβει αυτο τοτε οι νεοι ηγετες που θα βγουν απο ενα τετοιο κινημα πρεπει να κυρηξουν εκλογες για Συντακτικη Βουλη, να αλλαξουν το Συνταγμα και η εθνικη κυβερνηση που θα βγει απο τις νεες εκλογες θα μπορεσει να προχωρησει στις μεγαλες διαρθρωτικες αλλαγες που χρειαζεται να γινουν στην χωρα, για να σωθει και να ευημερισει.

Και ενω αυτα θα συμβαινουν στην Ελλαδα μην ξεχασεται να παρακολουθειται το κραχ στην Ευρωπαικη Ενωση και στο παγκοσμιο οικονομικο συστημα!



Αποχωρηση απο την Ευροζωνη, επιστροφη στο Εθνικο νομισμα, κρατικοποιηση της Τραπεζης της Ελλαδος και ολων των τραπεζων, και ταχεια επιδοτηση της Αγροτικης παραγωγης ωστε η χωρα να γινη αυτεπαρκης συντομα και να ειναι ικανη να ταιζει τον λαο της. Οσο για την ισοτιμια του Εθνικου νομισματος μπορει να την καθορισει στο επιπεδο που θα βοηθει το εξαγωγικο εμποριο και οχι στο επιπεδο (342 Δρχ) που συμφωνησε ο Εβραιος Σημιτης και εξαθλιωσε την χωρα προς ωφελος των Γερμανικων Εξαγωγων.

Οσο για Πετρελαιο και Φαρμακα ξενο συναλαγμα θα μπαινει απο Τουρισμο και αλλες εξαγωγες που θα κανουμε. Οι Ρωσοικαι το Ιραν δεν εχουν κανενα προβλημα να κανουν Διακρατικες συμφωνιες, σε ειδος η στο Εθνικο μας Νομισμα και οι Κινεζοι χρειαζονται τα λιμανια μας για τις εξαγωγες τους στην ΕΕ. Με ενα νοικιασμα του λιμανιου στο Νεοχωριο Συρου για επισκευες στο Ρωσσικο στολο...... ας ερθουν πλεον οι Τουρκοι βολτα στο Αιγαιο.!

Οπως ακουω συνεχως, η Tροικα επιμενει να γινει ο στρατος επαγγελματικος ωστε να εγκαταστησουν Πραιτωριανους που θα εξυπηρετουν τις εντολες τους εναντιον του Ελληνικου λαου! Τα ΜΑΤ σημερα δεν φθανουν να επιβαλουν τον διαμελισμο της χωρας σε ολη την σημερινη επικρατεια και δεν τα εμπιστευονται.


Από Γιαννιώτη 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7299

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP