Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΚΥΠΡΟΣ: Το πρώτο «βαγόνι» για το πέρασμα του Τραπεζικού συστήματος ΑΜΕΣΑ στο δικτατορικό έλεγχο της Ε.Κ.Τ.



Τα «παπαγαλάκια» του δωσιλογισμού επιχειρούν με ένα ηθικολογικό κριτήριο να δικαιολογήσουν το ανδρείκελο του 4ου Ράιχ, Αναστασιάδη. Μας λένε, λοιπόν, ότι τα χαράτσια επί των καταθέσεων είναι μια σωστή πράξη διότι κτυπάει τα λαμόγια που συγκέντρωσαν τα χρήματά τους στις κυπριακές τράπεζες, δηλαδή το μαύρο χρήμα.
Τα «παπαγαλάκια» των λαμογιών, της χρηματιστηριακής αναισχυντίας και των άπληστων κερδοσκόπων για να δικαιολογήσουν την απόφαση του Eurogroup και το κυπριακό ανδρείκελο κερδοσκοπούν ΗΘΙΚΟΛΟΓΙΚΑ εναντίον των …λαμογιών!


Με αυτό το ηθικολογικό τέχνασμα (η γνωστή μέθοδος κάθε απατεώνα) επικαλύπτεται και αποκρύπτεται η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ και ΠΟΛΙΤΙΚΗ διάσταση των πραγμάτων, δηλαδή η ΟΥΣΙΑ τους.

Πρώτον: Το «κούρεμα» των καταθέσεων πηγαίνει στις τσέπες των αρχιτοκογλύφων και αρχιλαμογιών της ΕΕ-Γερμανίας.

Δηλαδή είναι μια πράξη καθαρής οικονομικής ληστείας, από τα μεγάλα ευρωπαϊκά λαμόγια - Γερμανία, ΟΧΙ μόνο κατά των άλλων λαμογιών που κατέθεταν στις κυπριακές τράπεζες, αλλά και εναντίον του συνόλου των εισοδημάτων του κυπριακού λαού, εισοδήματα που είχαν κατατεθεί στις τράπεζες.

Δεύτερον: Το «κούρεμα» αυτό κτυπά θανάσιμα την οικονομία της Κύπρου και ανοίγει τις πόρτες για την ολοκληρωτική ισοπέδωση της Ελλάδας και άλλων χωρών (θα το αναλύσουμε παρακάτω).

Το τραπεζικό σύστημα της Κύπρου, σύστημα που προσέλκυε χρηματικά κεφάλαια από παντού, αποτελούσε τον κεντρικό μοχλό της Κυπριακής Οικονομίας. Αυτός ο κεντρικός οικονομικός μοχλός τώρα θα καταρρεύσει…

Και αυτόν τον ουσιαστικό οικονομικό και πολιτικό παράγοντα τα «παπαγαλάκια» του 4ου Ράιχ και του δωσιλογισμού τον πετάνε στον κάλαθο των αχρήστων με την προβολή των ηθικών αναθυμιάσεων περί λαμογιών κ.λπ…

Τρίτον: Το «κούρεμα» των καταθέσεων αποτελεί και την αποθέωση της πολιτικής απατεωνιάς και δουλικού δωσιλογισμού του νέου Προέδρου της Κύπρου, ο οποίος πριν από τις εκλογές, δήλωνε με στόμφο:
«Θέλω με τον πλέον ξεκάθαρον και κατηγορηματικόν τρόπον να δεσμευτώ και δεσμεύομαι προς τους Κυπρίους συμπατριώτες μας αλλά και τους ξένους επενδυτές, αλλά και ταυτόχρονα να στείλω σαφέστατα μηνύματα προς όλους τους αποδέκτες στο εξωτερικόν ότι δεν πρόκειται –και το υπογραμμίζω- ο Νίκος Αναστασιάδης να υπογράψει το όποιο Μνημόνιο που θα περιέχει οποιαδήποτε πρόνοια για κούρεμα καταθέσεων».

Τα «παπαγαλάκια» παρακάμπτουν αυτή τη μεγάλη ΑΠΑΤΗ του ανδρείκελου. Το χειρότερο: Την υψώνουν σε πολιτική «γενναιότητα» εναντίον των «λαμογιών» που είχαν επενδύσει στις κυπριακές τράπεζες!!!

Τέταρτον: Το πρώτο μεγάλο βήμα για να περάσει ολόκληρο το Τραπεζικό σύστημα ΑΜΕΣΑ στο δικτατορικό έλεγχο της Ε.Κ.Τ.

Κάθε, όμως, τέτοια αιφνιδιαστική πράξη βίαιης καταστροφής εγχώριων καπιταλιστικών οικονομικών δομών, όπως τα τραπεζικά συστήματα κρατών, δεν είναι δίχως δόλο και υπολογισμό, δίχως Σχέδιο.

Η απόφαση του Eurogroup εντάσσεται μέσα στους στρατηγικούς σχεδιασμούς του ΦΑΣΙΣΜΟΥ του 4ου Ράιχ για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

Πιο συγκεκριμένα: Στο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ της Γερμανίας να εντάξει ολόκληρο το ευρωπαϊκό Τραπεζικό Σύστημα σε ένα ενιαίο ΦΟΡΕΑ, άμεσα και δικτατορικά ελεγχόμενο από αυτήν: Την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (Ε.Κ.Τ.).

Το μεγάλο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση αρχίζει από την Κύπρο με την καταστροφή του τραπεζικού της συστήματος.

Θα συνεχίσει με την Ελλάδα και άλλες χώρες που βρίσκονται κάτω από τη φασιστική μπότα των Μνημονίων…

Τα ανδρείκελα όλων των ειδών, από τον νέο Πρόεδρο της Κύπρου μέχρι τα δικά μας κυβερνητικά ανδρείκελα και τα «αριστερά» τους δεκανίκια, ΠΡΟΣ αυτήν την κατεύθυνση εργάζονται πυρετωδώς.

Σημείωση: Να θυμίσουμε ότι παρόμοιες προτάσεις για «κουρέματα» των καταθέσεων, στο όνομα της «τιμωρίας των πλουσίων», έχει υποστηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του…

Προς την τραπεζική δικτατορία του ΦΑΣΙΣΜΟΥ του 4ου Ράιχ (Παγκόσμια Διακυβέρνηση) «αγωνίζονται» ΟΛΑ τα κόμματα-κομπάρσοι των μαφιών του χρήματος…

Η Κύπρος ανοίγει την Αυλαία αυτού του ΕΦΙΑΛΤΗ…

Μόνο που για άλλη μια φορά λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο: Τους λαούς της Ευρώπης.

Η καταστροφή των εγχώριων τραπεζικών συστημάτων και οι συνακόλουθες ΛΗΣΤΕΙΕΣ των λαών θα οδηγήσουν σε ανεξέλεγκτες ΕΚΡΗΞΕΙΣ κατάρρευσης του ίδιου συστήματος (ΕΕ, ευρώ, κ.λπ), συνακόλουθα σε γιγάντια παλιρροϊκά κύματα λαϊκών ξεσηκωμών… 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7356
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP