Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΤΡΑΓΚΑΣ, Ο ΝΤΕΛΑΛΗΣ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΜΑΣ

Ο άνθρωπος που ξυπνάει από τα μαύρα χαράματα για να μας προλάβει νυσταγμένους στο αυτοκίνητο, για να μας αποκαλέσει "υπήκοους του Ράϊχενμπαρχ", "κατοίκους της πρωτόγνωρης μπανανίας" και να μας πληροφορήσει ότι οι κακοί Γερμανοί είναι οι εχθροί μας και ότι η Ελληνική κυβέρνηση "τελεί υπό ένοχη σιωπή".
Ωραίος ο Τράγκας. Ωραίος, και επαναστατικός.
Ευτυχώς που έχουμε και τον Τράγκα και μας λέει ότι μας λέει, γιατί αλλιώς θα είχαμε μαύρα μεσάνυχτα. Και επαναστατικός. Δε σταματάει στις απλές διαπιστώσεις. Προτείνει.  Προτείνει τρόπους για να αντισταθούμε στην κατοχή, στέλνοντας sms στους φίλους μας, στέλνοντας email στους διεθνείς ηγέτες, στον ΟΗΕ, στο δικαστήριο της Χάγης και όπου αλλού μπορούμε.


Με δυο Τράγκες θα είχαμε απελευθερωθεί. Γι αυτό το σύστημα μας επιτρέπει μόνον έναν.


Για να μας κάνει τούμπανο κάθε πρωί, να μας διαλύσει την ψυχολογία., να μας πει "υπήκους του Ράϊχενμπαρχ" να το εμπεδώσουμε, να πει την Ελλάδα "μπανανία" να το εμπεδώσουμε, και αφού μας κάνει τούρκους με καθημερινές ειδήσεις, πριν κλείσει την εκπομπή του θα ρίξει και την επαναστατική του πρόταση για να ξεφύγουμε από το ζυγό που είναι η αποστολή sms στον ΟΗΕ και στον Γάλλο πρέσβη κ.λ.π. , κ.λ.π.   που προκαλούν συναισθήματα αδυναμίας, ανικανότητας, (τυχαία και η διαφήμιση με το κόμπλεξ;) που γεννούν συναισθήματα λύπης, που οδηγούν σε κατάθλιψη, που οδηγεί σε αδράνεια, που οδηγεί σε σκλαβιά.
Τράγκας.


Η καλύτερη πηγή ψυχολογικού πολέμου του συστήματος.
Το ταλέντο της κάλυψης απόκρυψης. Ο δημοσιογράφος που έχει πείσει το κοινό - στόχο ότι είναι ο σούπερ μάγκας - τράγκας - επαναστάτης που κυκλοφορεί στην digea, στα μεσαία και τα βραχέα.  Μαγκιά με τη σέσουλα.  Το στόμα κάνει εφτά γύρες μέχρι να έρθει στα ίσια του. Ο Σούπερ ήρωας, που "επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά" από τις προβλέψεις του, μιας και αυτός, σε αντίθεση με πολλούς, διαβάζει τα μνημόνια, και ξέρει τι έχουν υπογράψει, και άρα ξέρει τι θα συμβεί.
Τράγκας.


Ο κολυμπήθρας που εξαγνίζει το τραπεζικό καρτέλ, ρίχνοντας τις ευθύνες για όσα συμβαίνουν στους Γερμανούς.  Οι Ολλανδοί και οι Γερμανοί είναι κακοί, και οι Γάλλοι και οι Αγγλοι είναι καλοί. Λες και δεν είναι διεθνείς οι συμμορίτες που καταστρέφουν την Ευρώπη.  Λες και δεν έχουν όνομα.  Λες και δεν είναι οι αργυραμοιβοί και οι μεγαλοτραπεζίτες. Οχι. Οι Γερμανοί φταίνε.


Και η κυβέρνηση η δική μας;  Καλά, οι Γερμανοί κοιτάνε τα συμφέροντα τους.  Εμείς τι κάνουμε;


Η Ελληνική κυβέρνηση, τηρεί "ένοχη σιωπή".


Οχι φίλοι μου.  Δεν πρόδωσε την Ελλάδα η Ελληνική κυβέρνηση και το Ελληνικό κοινοβούλιο και όλο το σκυλολόι που "εργάζεται" εκεί μέσα. Οχι. Δε γίναν αυτά. Η κυβέρνηση απλώς τηρεί "ένοχη σιωπή".


Ο ρόλος του Τράγκα (και όχι μόνο αυτού), μπορεί να αναλυθεί με βάση το εγχειρίδιο ψυχολογικών επιχειρήσεων του Ελληνικού Στρατού.  Εκεί γράφει ότι ο Τράγκας είναι διαμορφωτής κοινής γνώμης.



Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ:

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP