Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Χρυσή Αυγή: Παράρτημα των «νταβάδων» και των «νονών» του χρήματος



Πολλοί υστερικοί γραφικοί κυκλοφορούν στο διαδίκτυο που βγάζουν αφρούς μόλις ακούσουν τη λέξη «Σοσιαλισμός»…
Με τέτοια αφρισμένα γαυγίσματα αντιμετώπισαν και το κείμενο για το «Σοσιαλιστικό Ανθρωπισμό».
Αν επιχειρούσαν, έστω και μία τεκμηριωμένη απόρριψη του κειμένου ή έστω κάποιας παραγράφου του, θα μπαίναμε στον κόπο να σπαταλήσουμε το χρόνο μας για απάντηση…


Στα αφοριστικά γαυγίσματα και τις ηθικολογικές υστερίες γραφικών «ορθόδοξων» χρυσαυγιτών δεν διαθέτουμε ούτε λεπτό…

Σε αυτούς τους «πονηρούς» «ορθόδοξους» χρυσαυγίτες, που δεν έχουν ούτε τη στοιχειώδη γενναιότητα να το ομολογήσουν, αλλά πάντα κρύβονται πίσω από τον υστερικό αντικομουνισμό και πάντα ΕΜΜΕΣΩΣ πλην ΣΑΦΩΣ στηρίζουν τη Χρυσή Αυγή, έχουμε αναφερθεί πολλές φορές και έχει απαντήσει ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ (και από την Ορθόδοξη σκοπιά), με σωρεία κειμένων, η «Κλασσικοπερίπτωση».

Για το πώς θέλουν να διαπλάσουν τα παιδιά στα «κατηχητικά» τους, κάνοντας σαπούνι τους φυλετικούς, αλλά και πολιτικούς «εχθρούς», δείτε το παρακάτω ντοκιμαντέρ:
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.gr/2013/03/blog-post_3507.html

Εδώ θα συνοψίσουμε, με ΓΕΓΟΝΟΤΑ, τη δωσίλογη φιλοσοφία και πολιτική της Χρυσής Αυγής: Όταν τα γεγονότα μιλούν τα γαυγίσματα των γραφικών υστερικών περισσεύουν.

α). 13 Μαΐου 2012: Ο «αντικαθεστωτικός» Μιχαλολιάκος συναντήθηκε με τον Παπούλια, δηλώνοντας ότι τον ανησυχεί η «ακυβερνησία»!

Ανησυχούσε τον Μιχαλολιάκο η «ακυβερνησία» του κατοχικού καθεστώτος: τόσο «αντιμνημονιακός» και «αντικατοχικός» είναι…

β). Στην ίδια συνάντηση: Αποσαφήνισε ότι η ΧΑ δεν διανοείται καν το ενδεχόμενο εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη.

Δεν διανοείται η Χρυσή Αυγή να στραφεί εναντίον της ευρω-χούντας και του φασισμού του 4ου Ράιχ!!!

γ). Ιούλιος 2012! Σώζει τον Στουρνάρα

Τότε ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και το ΚΚΕ ζητού-σαν να συγκληθεί η Επιτροπή Οικονομι¬κών Υποθέσεων της Βουλής, ώστε να δώ¬σει εξηγήσεις ο υπουργός για την εξοργι-στική, σκανδαλώδη «δωρεά» που έκανε η τρικομματική κυβέρνηση στον τραπεζίτη Μ. Σάλλα, προσφέροντας την Αγροτική (ΑΤΕ) «πεσκέσι» στην Πειραιώς.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής συμπορεύτηκαν με την τρικομματική κυβέρνηση και έτσι δεν συμπληρώθηκε το άθροισμα των 17 βουλευτών που χρειαζόταν για να συγκληθεί η Επιτροπή…


Ήταν και αυτή μια «γενναία» …αντιμνημονιακή πράξη!!!

δ). Τέλος Αυγούστου: «Ναι στις ρεμούλες των ΠΑΕ»!

Η ΧΑ υπερψήφισε την τροπολογία που επέτρεπε σε όσες Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες δεν είχαν εξασφαλίσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα να προσκομίσουν τα δέοντα ένα μήνα έπειτα από την έναρξη του πρωταθλήματος.

ε). Το Σεπτέμβριο η συγκεβέρνηση των νονών του χρήματος ψήφισε ρύθμιση που μετέτρεπε την παλιά θαλαμηγό του Λάτση, «Νεράιδα», σε μουσείο, με θέμα την επιχειρηματική δράση του μακαρίτη: Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, υπό την αιγίδα του υπουργείου Ναυτιλίας.

Χρυσή Αυγή: «Δωρίζε¬ται από έναν εκ των πλουσιοτέρων αν-θρώπων της γης - και ξέρουμε ότι οι δω¬ρεές που γίνονται στο Δημόσιο συνήθως καταστρέφονται, γιατί το Δημόσιο δεν σέβεται τίποτα που δεν το έχει αποκτή¬σει με κόπο. Θα μπορούσε κάλλιστα αυ¬τό το μουσείο να κάνει πολύ καλή δου¬λειά, ευρισκόμενο στα χέρια του Ιδρύ¬ματος Λάτση».

Βασιλικότερη του Βασιλέως η Χρυσή Αυγή. Μέσα όμως στον οίστρο του γλειψίματος του Λάτση, η Χρυσή Αυγή τα μπέρδεψε. Δε είναι «δωρεά» όταν η διαχείριση του Μουσείου βρίσκεται στα χέρια του Ιδρύματος Λάτση.

Είναι κλεψιά του Δημοσίου και σκάνδαλο φοροαπαλλαγής: Τα λειτουργικά έξοδα τα πληρώνει το Δημόσιο και το Ίδρυμα εξασφαλίζει φοροαπαλλαγές στις επιχειρήσεις του ομίλου που ανήκει…

Στ). ΝΑΙ στις φοροαπαλλαγές των εφοπλιστών

Η ΧΑ έκρινε ασήκωτο ακόμα και το φορολογικό χάδι που προβλέπει για τα πλοία ο προϋπολογισμός του 2013!!!

Οι «εθνοσωτήρες» της Χρυσής Αυγής όχι μόνο δεν ενοχλούνται από τα σκανδαλώδη προνόμια της δωσίλογης και λαίμαργης εφοπλιστικής κακουργίας, αλλά γλείφουν αφόρητα και ξετσίπωτα τους εφοπλιστές: Το παίζουν και μπράβοι τους, ακολουθώντας τη φιλοσοφία της Χούντας που ανύψωσε το δωσίλογο εφοπλιστικό έγκλημα σε «εθνική αρετή»…

ζ). Δουλεμπόριο εργατών

Τα Γραφεία Ευρέσεως Εργασίας τη Χρυσής Αυγής είναι Γραφεία δουλεμπορίου: φτηνής εργασίας για τις συμμορίες του κεφαλαίου από τα εξαθλιωμένα και κατεστραμμένα θύματά του…

η) Το άσβεστο μίσος της Χρυσής Αυγής εναντίον κάθε απεργιακού αγώνα και λαϊκού κινήματος.

Η Χρυσή Αυγή ΠΑΝΤΑ στέκεται ΑΠΕΝΑΝΤΙ στα ιστορικά λαϊκά κινήματα και σε κάθε ΣΥΓΚΕΓΚΡΙΜΕΝΗ απεργιακή και λαϊκή ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ εναντίον του κατοχικού καθεστώτος: Αποτελεί τις οργανωμένες συμμορίες των μαφιών του χρήματος και το φασιστικό οπλοστάσιο του αντικομουνισμού…

Και μόνο αυτά τα πολύ συγκεκριμένα παραδείγματα ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ το είδος και τη φιλοσοφία των «κατηχητικών» της Χρυσής Αυγής.

«Κατηχητικά» στην υπηρεσία της Νέας Τάξης, των «νταβάδων» του καθεστώτος και των «νονών» του χρήματος…


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7323

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP