Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Χαρδαβέλλας: Το «βαποράκι» των τραπεζιτών και CIA…

ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΕΜΕΙΣΤΕ! "ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ" - ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ


Είμαι από εκείνους που δεν θεωρώ ότι κάνω κάτι το σπουδαίο, επειδή έχω ένα ιστολόγιο και μοιράζομαι μαζί σας τις ανησυχίες, τις σκέψεις και τις εκτιμήσεις μου.


  Το ότι ψάχνω, διαβάζω, παρατηρώ αλλά κυρίως ότι συζητώ με γνωστούς και φίλους, μπορεί να έχει διευρύνει λίγο τη σκέψη μου και με τα χρόνια να έχει οξυνθεί στα μέτρα του δυνατού η αντιληπτική μου ικανότητα, αλλά σε καμία περίπτωση το πληκτρολόγιο, ο υπολογιστής και το διαδίκτυο δεν με έκαναν την αυθεντία της πολιτικής σκέψηςκαι της ενημέρωσης.

Όπως και εσείς έτσι και εγώ παλεύω να βρώ το δρόμο μου, περπατώντας σε μια πυκνή καταχνιά έχοντας απλώς αναπτύξει όσο μπορώ όλες εκείνες τις αισθήσεις που θα με προστατεύσουν απο τις παγίδες των εμπόρων του φωταδισμού και της ενημέρωσης. Απο εκείνους δηλαδή τους σαλτιμπάγκους της πολιτικής, της δημοσιογραφίας, του "πνεύματος" και της ...τέχνης, που παριστάνοντας τις κολοφωτιές θέλουν να μας τραβήξουν σε ακόμα πιο πηχτά σκοτάδια.

Μία τέτοια "κολοφωτιά" είναι και ο Χαρδαβέλας που εν μέσω αυτής της πρωτόγνωρης για τα ελληνικά δεδομένα συμμορίτικης επίθεσης των ευρωαμερικανικών αρουραίων του Σόρος, του Ροκφέλερ, του Ροθτσιλντ, του Πόλσον και των άλλων του πεπτικού σωλήνα του παγκόσμιου κεφαλαίου, βγαίνει στο διαδικτυακό του μπαλκόνι και με βατικάνεια "αυτοπεποίθηση" μας διαβεβαιώνει, ότι δεν κινδυνεύουν τα "λεφτά μας".

Και για να μην αναρωτηθείτε σε ποιά "λεφτά" αναφέρεται ο "πάπας" του τραπεζοπιστωτικού ρεπορτάζ, σας πληροφορώ ότι μιλά για τα λεφτά των μικροκαταθετών, εκείνων δηλαδή που διάλεξαν γαι τους δικούς τους λόγους, το ποιός θα τους ληστέψει.

"...Υπεύθυνα σας βεβαιώνω μετά από έρευνα που έκανα σε πολιτικές και τραπεζικές πηγές ότι κανείς κίνδυνος δεν υπάρχει για τις καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες. ..."

Αφού λοιπον εκτός απο τον Στουρνάρα, τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, τον Κουβέλη και τον "κύριο Μπάμπη" (του πετροκάναλου) μας διαβεβαιώνει και ο Χαρδαβέλας, τότε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεί ο μικροκαταθέτης και μπορεί να συνεχίσει να παίζει με το τηλεκοντρόλ της τηλετύφλωσης (TV), για να ανακαλύψει μετά απο 4- 5 ώρες ότι αν δεν θέλει να καταλήξει σαν τους δυστυχισμένους που ψάχνουν στα σκουπίδια για φαί, ή σαν τον νεοάστεγο, ή σαν τον κεραυνοβολημένο Κύπριο, πρέπει να πορευτεί στο δρόμο που του δείχνουν οι κάθε είδους χαρδα-βδέλες της σύγχρονης Ελλάδας.

Ας το πάρουν χαμπάρι,
και όσοι έχουν ένα κομπόδεμα στην τράπεζα ή στο σεντούκι αλλά και όσοι δεν έχουν "βραδιάς αλάτι", ότι κανένα πρόβατο δεν σώθηκε απο τα δόντια των λύκων όσο δυνατά και αν βέλαζε.

Αν σας χάλασα το κέφι με αυτά που γράφω, τότε διαβάστε παρακάτω γιατί ο χαρδα-βδέλας είναι απολύτως σίγουρος ότι δεν κινδυνεύουν τα "λεφτουδάκια σας" και είναι βέβαιο πως θα γελάσετε με την ψυχή σας:

"... Πρώτον γιατί δεν υπάρχει λόγος κουρέματος των καταθέσεων γιατί η Ελλάδα εφαρμόζει πιστά της οδηγίες της τρόικα .

Δεύτερον γιατί μας έδωσαν 50 δισ. ευρώ από τα οποία το μεγαλύτερο μέρος θα πάει στην ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών.

Και τρίτον και κυριότερον γιατί οι πρώτοι που θα ζημιωθούν θα είναι οι μεγάλες ξένες τράπεζες και η κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης που έχουν δανείσει δεκάδες δισ ευρώ στις ελληνικές τράπεζες...."
(Αν είστε απο εκείνους που έχουν συνηθίσει στο νάνι- νάνι τότε μπορείτε να απολαύσετε ολόκληρο το νανούρισμα εδώ).

Αν πάλι φτάσατε σε αυτή την αράδα και συνεχίζετε την ανάγνωση, τότε είστε απο εκείνους που έχουν αρχίσει να αντιλαμβανονται το δόλιο τέχνασμα εκείνων που παριστάνουν τους "αντιμνημονιακούς", τους "πατριώτες" , τους αγανακτισμένους κλπ, για να μας
φέρουν τελικά στο σημείο να θεωρούμε τα μνημόνια, τις δανειακές συμβάσεις, την κατάργηση του κοινοβουλευτισμού (ακόμα και με την προσχηματική του μορφή), την παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας και κάθε άλλη γεννοκτόνα και εθνοκτόνα ..μεταρρύθμιση , ως την μόνη ενδεδειγμένη και "ασφαλή" μέθοδο να επιβιώσουμε, να σώσουμε δηλαδή τα "λεφτουδάκια μας".


Κουβέντα για το ότι άλλο είναι να ζείς σαν Έλληνας και άλλο να επιβιώνεις σαν ραγιάς.

Κουβέντα για το ότι ακόμα και το παιδί σου να τους βάλεις σαν υποθήκη και πάλι θά έλθει η στιγμή που θα σε κόψουν φέτες για να χορτάσουν.

Για τον Χαρδα- βδέλα δεν "κινδυνεύουν τα λεφτουδάκια" επειδή έχουμε πεί σε όλα "ναί", ή επειδή όπως λέει "μας έδωσαν 50 δις , απο τα οποία το μεγαλύτερο μέρος θα πάει στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών", ή τέλος γιατί δήθεν "θα ζημιωθούν οι ξένες τράπεζες που μας έχουν δανείσει".

Ακόμα και ο λιγότερο "ψαγμένος" έλληνας πολίτης, μπορεί να αντιληφθεί τα γιγάντια ψέματα αυτού του εραστή του "ανεξήγητου", του τηλεντετέκτιβ, του όψιμου υπερπατριώτη, του αποκαλυπτικού ρεπόρτερ και τώρα ξεδιάντροπου υποστηρικτή της τραπεζοπιστωτικής "αλήθειας" και της κατοχικής "δεοντολογίας".

Το τραπεζικό σύστημα της Ελλάδας, το οποίο και κατά τον Χαρδα- βδέλα διασφαλίζει τα "λεφτουδάκια μας", δεν είναι παρά ένα απύθμενο πηγάδι που τρώει τα πάντα και τους πάντες, ένα πηγάδι όμως το οποίο ακόμα και πρίν εκδηλωθεί η "κρίση" είχε αρχίσει να γκρεμίζεται.


Εντάξει, εμείς είμαστε "εμπαθείς" και "οξύθυμοι", ας δούμε όμως αποσπασματικά τι λένε κάποιοι πιο ψύχραιμοι, σχετικά με αυτές τις μπαρούφες περί τραπεζικής ασφάλειας και ευρωσωσίματος:
Ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών: το μεγάλο φαγοπότι
Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ:
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.gr/2013/03/blog-post_2796.html

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP