Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Σκοτώνουν τα νιάτα, την ελπίδα, τη ζωή!!!

Εντουάρντο Γκαλεάνο:
«Να είσαι νέος, είναι έγκλημα. Η πραγματικότητα το διαπράττει κάθε μέρα,
την ώρα που ανατέλλει ο ήλιος. Κι ιστορία, που ξαναγεννιέται κάθε πρωί.
Γι αυτό η πραγματικότητα και η ιστορία είναι απαγορευμένες»

  ΛΟΓΙΑ και ΣΚΕΨΕΙΣ 
 

Η κυβέρνηση και η κρίση που δημιούργησαν τα πολιτικά και οικονομικά τζάκια εσωτερικού και εξωτερικού, σκοτώνουν τα νιάτα!

  
Δύο νέα παιδιά, φοιτητές στο ΤΕΙ Λάρισας, βρέθηκαν νεκρά, ενώ άλλοι τρεις είναι σε κρίσιμη κατάσταση, στην προσπάθεια τους να ζεσταθούν με αυτοσχέδια σόμπα!

Η τραγική είδηση
δεν φαίνεται να ευαισθητοποιεί τα πολιτικά μυαλά τούτης της έρημης χώρας, που το μόνο που σκέπτονται και σχεδιάζουν είναι η εξόντωση μας!

Δύο νέα παιδιά, το μέλλον και η ελπίδα χάθηκαν , γιατί οι καρεκλοκένταυροι, προδότες απαξιούν να σκεφτούν και να δούν τα αποτελέσματα της εξοντωτικής τους πολιτικής.

Δύο νέα παιδιά θυσία στην πολιτική διάσωσης των τραπεζών και των προσωπικών φιλοδοξιών μιας χούφτας ...τεχνοκρατών που σχεδιάζουν ένα μέλλον αβέβαιο, μίζερο και άθλιο για όλους εμάς, ενώ την ίδια στιγμή οι δικοί τους τραπεζικοί λογαριασμοί αυξάνονται, η κινητή τους περιουσία αυγατεύει και το μέλλον των οικογενειών τους διασφαλίζεται μέχρι τρίτης γενεάς.

Γιατί στόχος όλων αυτών των άθλιων της εξουσίας, είναι το ξεπούλημα της μικρής -μεγάλης Πατρίδας, που προδόθηκε για άλλη μια φορά, στο όνομα της φιλοδοξίας και του προσωπικού κέρδους!

Στόχος των εγκάθετων προδοτών είναι η φτωχοποίηση, η εξαθλίωση και η ταπείνωση ενός λαού που ενώ όλοι του χρωστούν λοιδορείται, προσβάλλεται και αγνοείται, στο όνομα της προσωπικής προβολής και τακτοποίησης!

Πολιτικά παιχνίδια εξουσίας και οικονομικού κέρδους, στην πλάτη ενός λαού που βομβαρδίζεται καθημερινά από κάθε είδους φοροχαράτσια, απειλείται με φυλάκιση και ζει σε καθεστώς βίας και τρομοκρατίας, που φέρνουν στο μυαλό το χουντικό μοντέλο "αποφασίζομεν και διατάσσομεν"!!

Δύο νέα παιδιά άφησαν την τελευταία τους πνοή, παγωμένα και προδομένα από όλους εμάς που αφήσαμε την κυβέρνηση να τα οδηγήσει σε έναν αργό και ταπεινωτικό θάνατο!

Δυο νέα παιδιά έφυγαν γιατί μια χούφτα ανθρωπάκια θέλουν- και δυστυχώς τους επιτρέψαμε- να είναι "στο παιχνίδι" της εξουσίας, της προβολής και του κέρδους.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7312
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP