Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Λιβύη: Τα σοφίσματα των απολογητών του διεθνούς εγκλήματος και το τέχνασμα Μίκη...


Ένας από τους πιο αντιδραστικούς Γάλλους ιστορικούς, ο Λουί Μαντλέν, άνθρωπος των σαλονιών, που συκοφάντησε όσο κανένας άλλος τη Γαλλική Επανάσταση -δηλαδή τη γέννηση του γαλλικού έθνους- υποστήριζε πως ο ιστορικός, για να είναι ελεύθερος, πρέπει να «αναβαίνει πάνω στα τείχη της απειλούμενης πολιτείας και να κοιτάζει από εκεί τους πολιορκητές όσο και τους πολιορκούμενους». Μόνο έτσι έλεγε, μπορεί να είναι κανείς «αμερόληπτος». Ωστόσο το έργο του απέδειξε πως αν σκαρφάλωνε πάνω στα τείχη, το έκανε μόνο με την ιδιότητα του ανιχνευτή της αντίδρασης.
Οι απολογητές της νεοταξικής πολεμικής κακουργίας με όχημα το δόλιο τέχνασμα των «ίσων αποστάσεων» σκαρφαλώνουν πάνω από τα τείχη της «απειλούμενης πολιτείας» και το παίζουν «αμερόληπτοι»!!!
Αυτή η δήθεν «ουδετερότητα» είναι ένα σόφισμα ιδιοτελές: ΜΕΡΟΛΗΠΤΕΙ πάντα υπέρ των κακουργημάτων της πλανητικής εξουσίας. Είναι ένα σόφισμα πολιτικής χειραγώγησης της κοινής γνώμης.

Άπειρα είναι τα ιστορικά παραδείγματα που δείχνουν ότι όλοι οι κήρυκες της «αδέσμευτης» και «αμερόληπτης» «Ενημέρωσης» και «Κριτικής», υπηρέτησαν συνειδητά ή ασυνείδητα τη φιλοσοφία των κατεχόντων, την κρατική και κυβερνητική εξουσία.

Άπειρα είναι τα ιστορικά παραδείγματα, τα σχετικά με τα πλανητικά εγκλήματα των πολεμικών βομβαρδισμών, που δείχνουν ότι όλοι αυτοί που ακροβατούν ανάμεσα στο πλανητικό έγκλημα και τα τοπικά καθεστωτικά εγκλήματα, ΜΕΡΟΛΗΠΤΟΥΝ και ΕΞΩΡΑΪΖΟΥΝ το πλανητικό, ιμπεριαλιστικό έγκλημα του πολέμου: Η «αμεροληψία» τους είναι η πρακτική δικαιολόγηση και ο εξωραϊσμός του διεθνούς πολεμικού εγκλήματος.


Αυτό γίνεται σήμερα και με τη Λιβύη.

Όλοι αυτοί οι «αμερόληπτοι» συστηματικά και ενορχηστρωμένα σηκώνουν θηριώδη κύματα προπαγάνδας για τα εγκλήματα του Καντάφι, θέτοντας σε δεύτερη μοίρα και υποβαθμίζοντας δραματικά την πολεμική θηριωδία των ιμπεριαλιστών της Δύσης και ιδιαίτερα του ιμπεριαλιστικού αυτοκράτορα, των ΗΠΑ.

Τα θηριώδη παγκόσμια εγκλήματα συνοδεύονται πάντα και με μια εξίσου θηριώδη παγκόσμια υποκρισία.

Μετατρέπουν τη Λιβύη, οι πολεμικές Νατοϊκές δυνάμεις, σε καπνίζοντα ερείπια και στάχτες (όπως τη Σερβία και το Ιράκ), διότι, μας λένε(!!!), ο Καντάφι είναι δικτάτορας και βομβάρδιζε τη χώρα του και το λαό της Λιβύης!!!

Για να γλυτώσει, δηλαδή ο λαός της Λιβύης, από τον αιμοχαρή δικτάτορα, και για να «σωθούν» τα «ανθρώπινα δικαιώματα» και η «δημοκρατία», ΠΡΕΠΕΙ να αποτεφρώσουμε τη Λιβύη και να δολοφονήσουμε το Λαό της χώρας, σε πολλαπλάσια κλίμακα!!!!!

Τέτοια θηριώδης και φρενοβλαβής υποκρισία: Η «δημοκρατία» και τα «ανθρώπινα δικαιώματα» στη Λιβύη ΑΠΑΙΤΟΥΝ το τερατώδες, πλανητικό ιμπεριαλιστικό έγκλημα, τη φρίκη των Νατοϊκών βομβαρδισμών και αυτά στο όνομα του Καντάφι, του τοπικού καθεστωτικού εγκληματία, ο οποίος αποτελεί σάρκα εκ της σαρκός τους…

Για τη «δημοκρατία» και τα «ανθρώπινα δικαιώματα», λοιπόν, γίνεται το διεθνές πολεμικό ολοκαύτωμα της Λιβύης και ΟΧΙ για την κυριαρχία και κατοχή της Λιβύης και του πετρελαίου της!!!!

Για το καλό του λαού της Λιβύης βομβαρδίζεται και δολοφονείται ανηλεώς ο λαός της από τις «ανθρωπιστικές δυνάμεις» της ιμπεριαλιστικής κτηνωδίας και των δημίων του πλανήτη…

Η νεοταξική βαρβαρότητα και κτηνωδία, λοιπόν, καθώς και η αντίστοιχη μακάβρια «ανθρωπιστική» τους υποκρισία είναι χωρίς όρια, χωρίς σύνορα, χωρίς ενοχές, χωρίς τις ελάχιστες συστολές…

Τελικά και όλοι αυτοί οι «εραστές» της δημοσιογραφικής «αλήθειας» και «αντικειμενικότητας» (που τυχαίνει να είναι και εραστές του κατοχικού ελληνικού καθεστώτος) προπαγανδίζουν ασυστόλως την «αλήθεια» της ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας και φρίκης...


Ο ερμαφρόδιτο ΜίκηςΣτο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο ιδρυτής του νέου «ανεξάρτητου κινήματος», ο Μίκης.

Με τη συνταγή των νεοταξικών σοφιστειών μίλησε και ο Μίκης:

«…Μια στρατιωτική επιχείρηση που διοργανώνεται από το ΝΑΤΟ και τη Γαλλία που ενεργεί στο ζήτημα αυτό, σε συντονισμό με το Ισραήλ, είναι «φάρμακο» πολύ χειρότερο από την «αρρώστια» που έρχεται να θεραπεύσει…»!!!!

Αυτό λένε και οι απολογητές της διεθνούς κακουργίας: Ότι πάνε να «θεραπεύσουν» το «άρρωστο» καθεστώς του Καντάφι!!!

Απλώς, ο Μίκης, για την τιμή των όπλων (εδώ είναι Ελλάδα) διαφωνεί με το είδος αυτό της «θεραπείας»!!!

Δέχεται ότι το καθεστώς της Λιβύης είναι «άρρωστο» και διαφωνεί με τα «φάρμακα» της «θεραπείας»…

Δεν μας είπε τη δική του «θεραπευτική» και τις δυνάμεις που θα την εκτελέσουν…

Για τους ιμπεριαλιστικούς στόχους αυτής της πολεμικής Νατοϊκής επιχείρησης, τα πετρέλαια της Λιβύης, την ΚΑΤΟΧΗ της και την ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ του επαναστατικά εξεγερμένου λαού της Λιβύης, ο Μίκης δεν βγάζει άχνα…

ΓΙΑΤΙ, το πολεμικό ολοκαύτωμα της Λιβύης έχει ΟΧΙ μόνο οικονομικούς στόχους (πετρέλαια, φυσικό αέριο κ.λπ), αλλά και ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ στόχους: Τη χειραγώγηση των λαϊκών εξεγέρσεων, το πνίξιμο στο αίμα των επαναστατικών εστιών του λαού της Λιβύης, την τρομοκράτηση του λαού και την εγκαθίδρυση ανδρεικέλων του διεθνούς ιμπεριαλισμού…

Βγάζει και πονηρά «λάδι» τους Αμερικανούς, όταν περιορίζεται ο Μίκης, μόνο στη «συνεργασία» Γαλλίας και Ισραήλ!!!

Το μεγάλο μαέστρο της «επιχείρησης» (ΗΠΑ) ο Μίκης τον ξεχνάει σκοπίμως και δολίως…

Με τέτοιες διπλωματικές δηλώσεις επιχειρεί ο Μίκης να εξαπατήσει, για άλλη μια φορά…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=26679#26679

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP