Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς σηκώνει ξανά το ανάστημά του



Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές, μικρές ομάδες και γενναία αναστήματα κοιτάζουν τον κόσμο με καθαρά μάτια και αποτελούν την πρωταρχική μαγιά προώθησης δημιουργικών και ανατρεπτικών ιδεών, κόντρα στο ρεύμα της κατεστημένης σκέψης και ηθικής.
Όσο πιο τολμηροί είναι αυτοί οι «μύστες» στις συλλήψεις τους και στις μεθόδους τους, όσο περισσότερο αντιτάσσονται στις καθιερωμένες αυθεντίες (καθεστωτικές πάντα), οι οποίες στηρίζονται στο συντηρητισμό της ειδωλολατρίας, τόσο και περισσότερο οι πολύχρωμοι καθεστωτικοί «μπράβοι» τούς ρίχνονται για να τους κατασπαράξουν, στιγματίζοντάς τους: σαν «αντιδραστικούς», «ιδιότροπους», «εμπαθείς», «απολιθωμένα λείψανα», «τρελούς», «ρατσιστές» και τα παρόμοια…
Ένας τέτοιος γενναίος «μύστης» είναι και ο Μητροπολίτης Πειραιώς.
Γι αυτό έχει συνασπίσει εναντίον του τη μανία ενός πολύχρωμου καθεστωτικού μετώπου.

Τόλμησε ο Μητροπολίτης Σεραφείμ να καυτηριάσει τις πρακτικές της Νέας Τάξης και τα ιδεολογήματά της και άστραψαν και βρόντηξαν εναντίον του τα «ιερατεία» της «προόδου».

Έδειξε ο Μητροπολίτης τη διεθνή κερδοσκοπική μηχανή αυτού του συστήματος, το πλέγμα της πλανητικής Νέας Τάξης που έχει επιβάλει κατοχή στην Ελλάδα και προωθεί τις πρακτικές που ισοπεδώνουν τους συνεκτικούς ιστούς των κοινωνιών και διαλύουν τις ανθρώπινες σχέσεις, στιγμάτισε το διεθνή σιωνισμό και το νεοταξικό, διαστροφικό καρναβάλι διαστροφές της πανσεξουαλικότητας, της ομοφυλοφιλίας και άλλων κοινωνικών και ψυχολογικών νοσημάτων ΚΑΙ τα καθεστωτικά μαντρόσκυλα κάθε χρώματος ξέχυσαν εναντίον τα ποτάμια της υποκριτικής, «ηθικής» τους αγανάκτησης.

Τώρα πάλι ορθώνει το ανάστημά του ενάντια στο νέο τρομοκατασκεύασμα του κυβερνητικού σχεδίου νόμου για το «ρατσισμό και την ξενοφοβία».

Διαβάστε το κείμενο του Μητροπολίτη στα παρακάτω ιστολόγια:
http://trelogiannis.blogspot.com/2011/03/blog-post_5985.html

http://santo-rinios.blogspot.com/2011/03/blog-post_4475.html

Διαβάστε επίσης πολλά σχετικά κείμενα για αυτό το τρομο-θέτημα εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5422


Αλήθεια απέναντι σε αυτόν τον νέο φασιστικό, τρομονόμο ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΟΥΝ οι επικριτές του Σεραφείμ, οι οποίοι, μάλιστα το παίζουν «αριστεροί» και «ευαίσθητοι» των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων»;

ΓΙΑΤΙ τα κόμματα δεν βγάζουν άχνα, ούτε μια ανακοίνωση για τα μάτια του κόσμου;

ΣΙΩΠΟΥΝ όλοι (αύριο όταν όλοι ξεσηκωθούν θα ξυπνήσουν για να δρέψουν τους καρπούς, σαν κοινοί κλεφτοκοτάδες) και κατηγορούν τον Σεραφείμ γιατί ΤΟΛΜΑ να μιλά …πολιτικά!!!!

Η δειλία των «γενναίων της υποταγής» στο κατεστημένο, καλύπτεται με επιθέσεις εναντίον αυτών που ανοίγουν, με γενναιότητα τους δρόμους της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

ΟΤΑΝ τύχει αυτοί που σηκώνουν το ανάστημά τους στο κατεστημένο να είναι παπάδες, τότε η λύσσα των «γενναίων της υποταγής» πολλαπλασιάζεται...


 ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5450

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP