Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Το θέατρο της προβοκάτσιας με τους αλλοδαπούς απεργούς πείνας


Η κυβέρνηση και όλος ο πολιτικός κόσμος παίζουν ένα κακόγουστο θέατρο γύρω από την προβοκατόρικη απεργία πείνας, μια απεργία πείνας μαϊμού!!!
Κλασσικό προβοκατόρκο τηλεοπτικό σώου!!!
Ο μαέστρος αυτού του σώου είναι η κυβέρνηση και το παρακράτος της: Μέσα σ’ αυτό το παρακράτος είναι οι επιδοτούμενοι «αντιρατσιστές" κάθε «αριστερής» και «αριστερίστικής» ποικιλίας, οι πολιτικοί «καθοδηγητές» των λαθρομεταναστών απεργών πείνας.
Έχουμε εδώ λοιπόν το καθαρό σχήμα της προβοκάτσιας: Επίσημο κράτος από τη μια και από την άλλη το πολιτικό παρακρατικό παρακλάδι της κουκουλοφόρικης «εξέγερσης» των «δεκεμβριανών», δηλαδή την κυβέρνηση με τα τέκνα του Χρυσοχοΐδη να παίζουν τους κλέφτες και αστυνόμους.

Γύρω-γύρω τα κόμματα να καταναλώνουν ξεδιάντροπα υποκριτικές φλυαρίες.

Και η κεντρική σκηνή του θεατρικού σώου: Τα ΜΜΕ και ιδιαίτερα το τηλεθέαμα να παράγουν και να κυκλοφορούν τρομοκρατικά το προβοκατόρικο έργο και τα βλακώδη σενάρια των κυβερνητικών αξιωματούχων, της αστυνομίας, των δημοσιογραφικών «μπράβων», των κομματικών κομισάριων και των πολύχρωμων μαϊντανών.

Σενάρια που ξεπερνούν σε βλακεία και αστυνομική τσατσοδιαστροφή και αυτά των «Μυστικών της Εδέμ»…

ΟΛΟΙ, δήθεν, αγωνίζονται για τη …ζωή των απεργών!!!!

Φορτίζουν το μίσος, την αλλοδαπή αυθάδεια και παρανομία, το κλίμα του θανάτου, προωθούν οργανωμένα και μεθοδευμένα κάποιο θάνατο για να ανοίξουν το καπάκι της προβοκάτσιας που το κράτος και παρακράτος έχουν στα σκαριά, και από την άλλη, σαν κακοί ηθοποιοί, παρελαύνουν στις τηλεοπτικές πασαρέλες να εμπορευτούν την ανθρώπινη ζωή, τις προκλήσεις των αλλοδαπών που οι ίδιοι έχουν οργανώσει και την απειλή του θανάτου που τόσο επιδιώκουν για τα πολιτικά τους παιχνίδια!!!!

Σταχυολογούμε ενδεικτικά εδάφια από αυτό το προβοκατόρικο θέατρο της κακιάς ώρας:

Καστανίδης: «είναι υποχρέωσή μας να πείσουμε ανθρώπους ότι δεν μπορεί να εκβιάζεται μια χώρα»!!!

Καρατζαφέρης: «Φροντίστε μη σας πεθάνει κάποιος από την απεργία πείνας. Εάν έχουμε και έστω έναν θάνατο πολύ φοβούμαι ότι θα γίνει μία σπίθα μεγάλης αναστάτωσης στη χώρα ή θα εκληφθεί ως χρυσή λαβίδα για να δημιουργηθούν θέματα» (πάντα διατυπώνει, προκαταβολικά τις βουλές των «νταβάδων»)!!!

Βενιζέλος: "Η Ελλάδα βρίσκεται σε βαθιά κρίση, υπάρχει διάχυτη κοινωνική ένταση…. …χρειάζεται ψυχραιμία και επινοητικότητα…» (κοπανιστός αέρας που ποζάρει …αντιπολιτευτικά)!!!

Παπουτσής: «κάποιοι εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο αγώνα που κάνουν και ταυτόχρονα τους καθοδηγούν να αρνούνται την επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές».

Ο βλαξ της περίπτωσης: Δεν αντιλαμβάνεται ότι αποτελεί τον αχυράνθρωπο των «αρμόδιων αρχών» που παίζουν με τα εκτελεστικά τους όργανα, τους «καθοδηγητές», εκτός και αν ο ρόλος του (του Παπουτσή) συνίσταται να το παίζει βλάκας…

Ραγκούσης: «Από την πρώτη στιγμή δεν πράττουμε τίποτα διαφορετικό από το να προσπαθούμε να βρούμε μια λύση που θα υπηρετεί το γενικό συμφέρον και την αρχή της ευνομίας, με την επιδίωξη να αποτρέψουμε κάθε κίνδυνο για τη ζωή των απεργών πείνας κάμπτοντας την αδιαλλαξία των διαμεσολαβητών – καθοδηγητών τους».

Αυτός δεν είναι βλάκας. Είναι κεντρικό και συνειδητό γρανάζι του πασοκικού παρακράτους, γι αυτό δαιμονοποιεί τους εκτελεστές του παρακράτους, τους «καθοδηγητές». Προλειαίνει το έδαφος της προβοκατόρικες σύγκρουσης!!!!

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο προπαγανδιστής του κυβερνητικού ψεύδους, ο Πεταλωτής:

«Δεν θα επιτρέψουμε» κάποιοι οι οποίοι χρησιμοποιούν αυτούς τους ανθρώπους που έχουν προβλήματα, που γίνονται όμηροι πολιτικών επιδιώξεων, να απαγορεύουν ουσιαστικά σ’ αυτούς τους απεργούς πείνας, για τους οποίους υποτίθεται ότι αγωνίζονται, να πάρουν τροφή και νερό … η υποκρισία των υποτιθέμενων αλληλέγγυων έχει ξεπεράσει κάθε όριο και θα πρέπει πραγματικά να δούμε ποιοι είναι αυτοί οι αλληλέγγυοι».

Η κυβέρνηση σταθερά και μεθοδικά προωθεί το προμελετημένο σχέδιο της προβοκατόρικης αλλοδαπής «εξέγερσης», πυροδοτώντας τη σύγκρουση με τα καθοδηγητικά όργανα των απεργών πείνας: Τα επιδοτούμενα όργανα των μηχανισμών προβοκάτσιας….


Τους πολιτικούς στόχους αυτής της προβοκάτσιας τους αναλύουμε διεξοδικά στα άρθρα:

α). «Στα σκαριά πραξικόπημα τρόμου και αίματος»

β). «Στην κόψη του ξυραφιού των νέων ΣΥΜΦΟΡΩΝ μας»

Και τα δύο κείμενα βρίσκονται ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5447
Υ.Γ. Έχουμε επισημάνει πολλές φορές ότι σήμερα δεν μπορεί να ισορροπήσεις ανάμεσα σε πολλές καρέκλες, διότι τα γεγονότα είναι καταιγιστικά…

Δεν μπορεί από τη μια να ωρύεσαι για «πατριωτικό» κίνημα «ανεξάρτητων πολιτών» και από την άλλη να ΣΙΩΠΑΣ πάνω σε σχεδιασμένες προβακατόρικες αλλοδαπές «εξεγέρσεις» και να μη θίγεις στο ελάχιστο αυτόν τον ΕΦΙΛΑΛΤΗ και τα παιχνίδια που παίζονται με τους λαθρομετανάστες…

Για ακόμα μια φορά αναμένουμε τις θέσεις του Μίκη πάνω στο ζήτημα…


Διαβάστε και άλλα σχετικά κείμενα ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5447
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP